kalky Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 ...realno... p.s. majke mi, tacno mi dodje da rerolujem nekog trola (nije vazna klasa, vazna je rasa ) i da se oformi ta armija vec jednom "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 ou jea, fil d lav... znachi killy sramoto, to svi znamo i migsa mojne vishe smara to sa trolivima na svkaom topicu, bilo je smeshno i josh uvek je donekle ali brate znaj granicu...ko ovaj kad dodje na forum i krene da pricha kako zhivi u aratiju... nemoj da te brishem indiskriminativno... a mohi za warra koje dru pwnuje... ti si sam prichao kako te je jedan chargovao sa 100 na 20% hp od silnih extra strike procova...pravi warrovi zhive za takve trenutke ostalo je nebitno fury smaranje =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 jel sam ja poceo da objashnjavam gde zivim ili me je lik pitao :)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ma realno, sve klase sem warriora su pichke...!!! :) ( )... hahah, moj covek ! btw kole, nemoj da dirash migsu trola koji troluje o trolovima, trolovi su zajebani ! This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
salac Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Migsa trollwar je bio lud i u instancama. Bio, video, ne ponovilo se! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 a mohi za warra koje dru pwnuje... ti si sam prichao kako te je jedan chargovao sa 100 na 20% hp od silnih extra strike procova...pravi warrovi zhive za takve trenutke ostalo je nebitno fury smaranje =o)) Pa da al me nije ubio jer sam uspeo da se odrzim preko 20% a i isprocovao mu je verovatno sword spec i onaj qrton sa kalimdors revengea nekoliko puta ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 pa znam...samo ti govorim o mentalitetu ljudi koji igraju warra...mahom pesimistichki mazohisti (ili oni koji velo ra RPuju jednog =o)) tako da im je hepening kad se desi tako neki proc...a oni sto piche fury su rogue wanabee ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 stereotipi stereotipi ... Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Za pvp ne postoji nista sto moze prejebati mortal strike. Kome to nije jasno neka igra tetris. Dps war u end gejm instancama je zamena za neku bolju dps klasu a u 2% situacija se moze retji da je mozda potreban. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 ti to sad prichash duel pvp ili sta? u imskom/masspvpu fury warrovi nisu nimalo naivni...iako ja nikad ne bih igrao taj bild, me wuwz my 2h swowd ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Take it from a healer :D Kao hiler u pvpu koji je hilovao warove koji su uletali nema mrskijeg debuffa od mortala i to je jedini razlog zashto bi mi neko umro u pvpu. Scena 10 likova pegla ortaka wara i ja ga iz prikrajka peglam full hilovima sa popaljenim svim trinketima (non crit heal za 4k-4.5k) i ono on pada na dinar i opet skace i tako dok se ne sete da mu lupe mortal i onda kita. A ako se pametno odigra mnogo manje ljudi ubije wara u guzvi cak iako ima hilera samo zbog mortala ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 bop war with mortal strike cast other blessing in next sec gg mortal strike ;) jedan od nachina da se prekine :) Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Naravno da je Druid bolji healer od Priesta kada jelte.. Mohi igra sa Druidom. Posle me pitaju zashto ne verujem u boga.. pa da ga ima, ne bih morao da gledam 90% jebenih topika totalno zasranih od strane mudrog Mohija. Jbt da li postoji bar jedna.. jedna.. samo JEDNA tema o WoWu na koju ti nemash bolji & pametniji odgovor? Ochigledno ne. A drugo pitanje je, zashto morash jebeno svakog nesretjnog choveka koji se upusti u diskusiju sa tobom da omalozavash? (Primer: SirNeo) :( About Druids vs Priests: Trenutno u gildi vetjina Druida su full t2 a opet ja, sa sucky opremom, uglavnom uvek bolje stojim na healin' tabeli. (Mohi, ne trudi se.. znam vetj odgovor na ovo. "Druidi su ti idioti" or something.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 A healing tabela pokazuje Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 brb idem po kokice :) najzad da vidim kako je to iz perspektive posmatracha gogo sajro ! :)) <3 Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 najbolje da ce cira da sedi i prepire se i sa kim ovde...ima chovek da odchinuje nesto pre spavanja ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 najbolje da ce cira da sedi i prepire se i sa kim ovde...ima chovek da odchinuje nesto pre spavanja ;o)) I to shto kazesh. Storme, baci kokice.. meni ne pada na pamet da se raspravljam sa "Mr. I have big peni..EGO!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Naravno da je Druid bolji healer od Priesta kada jelte.. Mohi igra sa Druidom. Posle me pitaju zashto ne verujem u boga.. pa da ga ima, ne bih morao da gledam 90% jebenih topika totalno zasranih od strane mudrog Mohija. Jbt da li postoji bar jedna.. jedna.. samo JEDNA tema o WoWu na koju ti nemash bolji & pametniji odgovor? Ochigledno ne. A drugo pitanje je, zashto morash jebeno svakog nesretjnog choveka koji se upusti u diskusiju sa tobom da omalozavash? (Primer: SirNeo) :( About Druids vs Priests: Trenutno u gildi vetjina Druida su full t2 a opet ja, sa sucky opremom, uglavnom uvek bolje stojim na healin' tabeli. (Mohi, ne trudi se.. znam vetj odgovor na ovo. "Druidi su ti idioti" or something.) A healing tabela pokazuje OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 [offtopic krajnje neophodan u ovom trenutku] ali pazi kad je moj masters realno jachi od tvog...buzz saw hordak ftw! [/offtopic krajnje neophodan u ovom trenutku] Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Evo da citiram jednog jako pametnog coveka : #1: Moja je kita najveca #2: Ne, neee moja je kita veca #1: Zasigurno greshite moja je kita enorming proporcija #2: Sigurno jeste no gabariti moje dfinitivno prevazilaze vashe #1: Bojim se da se varate jer dimenzije moje kite su teshko dostizhne #2: Mozhda za veci deo populacije no, ja moram da vas uverim da je moja gita garganutanska . . . . . . . #1: Da se nosish u @$%^@%&#%^*$%&* i ti i tvoja klasa i tvoj gild i tvoja frakcija #2: P!@$%!#^@%#& i tebi i tvojoj klasi i vi ste svi gej i n00b, a mi smo leet i svi se vi $^#$^&$%&* stfu and gtfo Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 mohi pa kad cesh da ih karash vishe jebote .. vidish da su opsednuti velichinom tvog polnog organa spominju ga u svakom postu =))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Vetj sam ih karao pa im zato nedostaje stoga ga se pominjanjem u postovima rado prisetjaju :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 I to shto kazesh. Storme, baci kokice.. meni ne pada na pamet da se raspravljam sa "Mr. I have big peni..EGO!" ajde bre ne zezaj ... greota da se bace :( Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 ciroslave iskuliraj se, pogledaj ko je zapravo zapocheo tu prichu o boljim healerima ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Jbt Mohi stvarno nisi fer.. ja ochekivao neko pljuvanje, teshke rechi, svadju a ti tako smireno odgvarash. FFS DOOD! :P Enivej, ja imam oko 100 days ingame-a sa Priestom, igrao sam sa ortakovim Druidom ali jebeno mislim da su i dalje Priestovi "najbolji" healeri.. mada, to moje igranje Druida nije bilo uspeshno in time sake tako da se moje mishljenje zasniva na nekim subjektivnim stavovima koji su prouzrokovani time shto sam potroshio pola zivota na mog Priesta, ali opet.. i ti prichash isto za Druide a jedan si od Druid igracha. Sve u svemu, znam da je glupo uzimati kao chinjenicu healin' tabelu ali eto. Inache, ne setjam se bash kada si (pre patcha) prichao da Priest > Druid u healovanju ali nije ni vazno. NI HAO! =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts