Jump to content

mOJ MOPED

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A inache lucky je potpuno u pravu i pritom nije dodao da skuter troshi ko upaljach :)

pa to je ono "ekonomicno" u mojoj recenici. izvinjavam se sto nije bash tako pojasnjeno na sta sam mislio ;))

Pazi ovi skuteri mozda max mogu 70km. Imash i klince gde roditelji uzmu skuter od 2k evra, i isti moze da ide oko 130. Eto urgentnom centru posla :)

mozhe 70, al' niz liticu ;)) Ovi od 50 kubika imaju mahom ogranicenu brzinu (fabricki) na 40km/h, a i pored toga ne bi bili nesto brzhi i da je nema.

pa ti nemoj da visish po trezoru/kan kanu [;)]

Ja ne visim po trezoru/kan kanu, niti nznm odakle si mogao da izvuchesh tu vezu - tako da uopshte nisi smeshan sa tom prozivkom.

Taj izraz koji sam upotrebio objashnjava na koju grupaciju ljudi mislim. Poshto su posetioci tih mesta veoma specifichni - grupacija ljudi koju ja volim da zovem shabani - posebna grupacija fensera. (a valjda ih i ostali tako zovu)

Ja sam inache ekstremno tolerantan i nemam nikakav hejt prema ikakvim grupacijama bili fenseri, dizeli, komani, metalci, regemani, psihodelichari, alkosi...shta god...al tu podgrupu fensera - shabane - krvno ne mogu da podnesem, preterano su sirovi chak i za moju toleranciju.

@Lucky: E na tu njihovu sirovinsku ideologiju o skuterima mislim, nadam se da tjesh slozhiti s' amnom da je potpuno idiotska kao i ceo njihov mentalni sklop...(shabanski)

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Zato shto je usran, pogledaj i ostale komentare pa tjesh videti da sam chist kad kazhem da je usran niko zhivi ga ne bi vozio, samo bi ga par ljudi vozilo iz fazona tj zajebancije.

Zapravo mozhda tje i da ga otkupim, da ga kupim ortaku za rodjendan - Bleker, on bi upotpunio fazon - josh voli tako da se zajebava.

Jebeni pizza skuter koji je upao u psihodelichnu kantu boje sa sundjer bobom FFS?!

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

pa to je ono "ekonomicno" u mojoj recenici. izvinjavam se sto nije bash tako pojasnjeno na sta sam mislio ;))

mozhe 70, al' niz liticu ;)) Ovi od 50 kubika imaju mahom ogranicenu brzinu (fabricki) na 40km/h, a i pored toga ne bi bili nesto brzhi i da je nema.

Ekonomichno mozhe da bude i da potroshish manje zhivaca u vozhnji nego inache :P

Ko me jebe kad ne chitam postove onako kako bih trebao :)

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Znam tog lika mitro...

A ti dreadlord posto se toliko razumes u skutere i sve to za styling ....

mogao bih da mi kazes gde to imaju neonke za skutere ????

A muziku stavljam i chim budem stavio okachicu slike.....

Inache skuter je jedan od lepsih u grady! ! !

don't grow up it's a trap

Znam tog lika mitro...

A ti dreadlord posto se toliko razumes u skutere i sve to za styling ....

mogao bih da mi kazes gde to imaju neonke za skutere ????

A muziku stavljam i chim budem stavio okachicu slike.....

Inache skuter je jedan od lepsih u grady! ! !

E keve mi, stvarno nishta lichno, ali brate idi ubi se.

Mislim netju da te vredjam, al stvarno pljujem na to shto ti radish i iskonski mi se gadi.

Al dobro, live and let others live...

Valjda ima u Com Trade-u, videtju da navatam ove klince po kraju - pa tju ih pitam i da ti javim...

Mada te preklinjem nemoj ih stavljati, stvarno je smeshno...skuter nije za budzenje, skuter je precha potreba ne luksuz...to bi bilo ko da od kamiona pokushavash da napravish avion, ma shta mu uradio ne mozesh jer je to prosto kamion - samo se blamirash sa tim pokushajima - po meni samo ponizhavash samog sebe. Kupi kola ako vetj otjesh da se shirish i budzish. (da se razumemo, ja veoma podrzhavam chak i lichno volim budzenje - ali kola)

Mada ok, netju vishe da serem - tebi se svidja, meni se svidja neshto drugo, ja mrzim to, ti mrzish neshto drugo - sto ljudi sto cudi...nznsh ni ko sam ja tako ne verujem da te tangira moje mishljenje uopshte, mada nisam jedini na forumu koji ne gaji neke preterane afinitete prema tvom skuteru.

Elem ako nema u Com Trade-u, javaljam ti posle 20og poshto za 2 dana idem na more i ta 2 dana netju neshto prolaziti kroz kraj tako ne verujem da tju ih sad navatati...

poz voz 2011

E keve mi, stvarno nishta lichno, ali brate idi ubi se.

Mislim netju da te vredjam, al stvarno pljujem na to shto ti radish i iskonski mi se gadi.

Al dobro, live and let others live...

Valjda ima u Com Trade-u, videtju da navatam ove klince po kraju - pa tju ih pitam i da ti javim...

Mada te preklinjem nemoj ih stavljati, stvarno je smeshno...skuter nije za budzenje, skuter je precha potreba ne luksuz...to bi bilo ko da od kamiona pokushavash da napravish avion, ma shta mu uradio ne mozesh jer je to prosto kamion - samo se blamirash sa tim pokushajima - po meni samo ponizhavash samog sebe. Kupi kola ako vetj otjesh da se shirish i budzish. (da se razumemo, ja veoma podrzhavam chak i lichno volim budzenje - ali kola)

Mada ok, netju vishe da serem - tebi se svidja, meni se svidja neshto drugo, ja mrzim to, ti mrzish neshto drugo - sto ljudi sto cudi...nznsh ni ko sam ja tako ne verujem da te tangira moje mishljenje uopshte, mada nisam jedini na forumu koji ne gaji neke preterane afinitete prema tvom skuteru.

Elem ako nema u Com Trade-u, javaljam ti posle 20og poshto za 2 dana idem na more i ta 2 dana netju neshto prolaziti kroz kraj tako ne verujem da tju ih sad navatati...

RECI CU SAMO WTF???? Brate aj prochitaj malo shta ti pishesh... BOZE KOLIKO JE PRSO LIK !!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM

dreadlord ima da se kupe neonke za kola ali za skutere ne postoje i to je maximalno ciganski da se kaci na skuter.....

Pa ja sve vreme i govorim da su neonke za skuter ciganske - [edit] reko sam da netju vishe da serem, i netju. [/edit]

Kazhem ti da sam vidjao klince po kraju kako furaju skutere sa neonkama...

Btw sad ti tek videh sliq na profilu, jel josh postojita igraonica? I onda verovatno znash tjelavog Mishu shto je radio tu valjda pre dinu dana?

RECI CU SAMO WTF???? Brate aj prochitaj malo shta ti pishesh... BOZE KOLIKO JE PRSO LIK !!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Retzi mi si ti chlan neke mense mozhda?

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Retzi mi si ti chlan neke mense mozhda?

Brate,ako ti se nije svideo skuter zashto si uopshte ostavio svoj komentar?? On je postavio Topic za ljudi kojima se to svidja ili gotive to... ti uletish sa prichom kako ne volish skutere ,kako volish kola da budzish i slichno... ne razumem te... ali bash nikako...

i jesam chlan mense... imash neshto protiv???

Gotti mi je ortak od 7 god... i moram da ga branim... i ako nije u pravu,ja cu da ga podrzim...

ONE LOVE, TJM!

www.last.fm/user/uNkindTJM