cali Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 pa ti nemoj da visish po trezoru/kan kanu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Mrzim skutere u saobracaju, ali je ovaj sa sundjer Bobom mnogo lepuskast. :D Da nema sundjer Boba, rado bih ga cimnuo preko mostarske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 A inache lucky je potpuno u pravu i pritom nije dodao da skuter troshi ko upaljach :) pa to je ono "ekonomicno" u mojoj recenici. izvinjavam se sto nije bash tako pojasnjeno na sta sam mislio ;)) Pazi ovi skuteri mozda max mogu 70km. Imash i klince gde roditelji uzmu skuter od 2k evra, i isti moze da ide oko 130. Eto urgentnom centru posla :) mozhe 70, al' niz liticu ;)) Ovi od 50 kubika imaju mahom ogranicenu brzinu (fabricki) na 40km/h, a i pored toga ne bi bili nesto brzhi i da je nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) pa ti nemoj da visish po trezoru/kan kanu Ja ne visim po trezoru/kan kanu, niti nznm odakle si mogao da izvuchesh tu vezu - tako da uopshte nisi smeshan sa tom prozivkom. Taj izraz koji sam upotrebio objashnjava na koju grupaciju ljudi mislim. Poshto su posetioci tih mesta veoma specifichni - grupacija ljudi koju ja volim da zovem shabani - posebna grupacija fensera. (a valjda ih i ostali tako zovu) Ja sam inache ekstremno tolerantan i nemam nikakav hejt prema ikakvim grupacijama bili fenseri, dizeli, komani, metalci, regemani, psihodelichari, alkosi...shta god...al tu podgrupu fensera - shabane - krvno ne mogu da podnesem, preterano su sirovi chak i za moju toleranciju. @Lucky: E na tu njihovu sirovinsku ideologiju o skuterima mislim, nadam se da tjesh slozhiti s' amnom da je potpuno idiotska kao i ceo njihov mentalni sklop...(shabanski) Edited July 28, 2006 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Kan kan i trezor su klinci-mesta. Shta ti tu koj moj ima da se cimash. Shabana ima svugde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Al se tu radjaju - to je kolevka...ostali klubovi dolaze tek kad se razviju u dotichnim...tu sve pochinje :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Lorde daj mi tu drogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 NE DAM! Domatji uzgoj Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 @dreadlord Ti brate nisi chist...lechi se...h8teru mrtvi... Skuter je extra... vidim da se razumesh u njih.... ne znam shto si se uopshte javljao... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) Zato shto je usran, pogledaj i ostale komentare pa tjesh videti da sam chist kad kazhem da je usran niko zhivi ga ne bi vozio, samo bi ga par ljudi vozilo iz fazona tj zajebancije. Zapravo mozhda tje i da ga otkupim, da ga kupim ortaku za rodjendan - Bleker, on bi upotpunio fazon - josh voli tako da se zajebava. Jebeni pizza skuter koji je upao u psihodelichnu kantu boje sa sundjer bobom FFS?! Edited July 29, 2006 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 DAJ TU DROGU ODMA, ODMAAAAAAAAAAA ! inficiran si sa SMSH, shvati shta to znachi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 prestanite da pricate o skuteru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Ahahahhahaha pwned! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 prestanite da pricate o skuteru Ali to je PDPOS...a ne SMSH... -=[smorio sam se ko pingvin u sahari]=- Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 pa to je ono "ekonomicno" u mojoj recenici. izvinjavam se sto nije bash tako pojasnjeno na sta sam mislio ;)) mozhe 70, al' niz liticu ;)) Ovi od 50 kubika imaju mahom ogranicenu brzinu (fabricki) na 40km/h, a i pored toga ne bi bili nesto brzhi i da je nema. Ekonomichno mozhe da bude i da potroshish manje zhivaca u vozhnji nego inache :P Ko me jebe kad ne chitam postove onako kako bih trebao :) Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 lolololol upravo je prosao pored moje zgrade :DDDD ferari sqter :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 Znam tog lika mitro... A ti dreadlord posto se toliko razumes u skutere i sve to za styling .... mogao bih da mi kazes gde to imaju neonke za skutere ???? A muziku stavljam i chim budem stavio okachicu slike..... Inache skuter je jedan od lepsih u grady! ! ! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Moj je lepshi >.< :)))) nego...da nisi slucajno bio danas sa njim na basket terenima iz "sex i grada" ? Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Znam tog lika mitro... A ti dreadlord posto se toliko razumes u skutere i sve to za styling .... mogao bih da mi kazes gde to imaju neonke za skutere ???? A muziku stavljam i chim budem stavio okachicu slike..... Inache skuter je jedan od lepsih u grady! ! ! E keve mi, stvarno nishta lichno, ali brate idi ubi se. Mislim netju da te vredjam, al stvarno pljujem na to shto ti radish i iskonski mi se gadi. Al dobro, live and let others live... Valjda ima u Com Trade-u, videtju da navatam ove klince po kraju - pa tju ih pitam i da ti javim... Mada te preklinjem nemoj ih stavljati, stvarno je smeshno...skuter nije za budzenje, skuter je precha potreba ne luksuz...to bi bilo ko da od kamiona pokushavash da napravish avion, ma shta mu uradio ne mozesh jer je to prosto kamion - samo se blamirash sa tim pokushajima - po meni samo ponizhavash samog sebe. Kupi kola ako vetj otjesh da se shirish i budzish. (da se razumemo, ja veoma podrzhavam chak i lichno volim budzenje - ali kola) Mada ok, netju vishe da serem - tebi se svidja, meni se svidja neshto drugo, ja mrzim to, ti mrzish neshto drugo - sto ljudi sto cudi...nznsh ni ko sam ja tako ne verujem da te tangira moje mishljenje uopshte, mada nisam jedini na forumu koji ne gaji neke preterane afinitete prema tvom skuteru. Elem ako nema u Com Trade-u, javaljam ti posle 20og poshto za 2 dana idem na more i ta 2 dana netju neshto prolaziti kroz kraj tako ne verujem da tju ih sad navatati... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Ovaj dredlord definitivno je prso :) Pusti bre ljude da se zabavljaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 dreadlord ima da se kupe neonke za kola ali za skutere ne postoje i to je maximalno ciganski da se kaci na skuter..... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 E keve mi, stvarno nishta lichno, ali brate idi ubi se. Mislim netju da te vredjam, al stvarno pljujem na to shto ti radish i iskonski mi se gadi. Al dobro, live and let others live... Valjda ima u Com Trade-u, videtju da navatam ove klince po kraju - pa tju ih pitam i da ti javim... Mada te preklinjem nemoj ih stavljati, stvarno je smeshno...skuter nije za budzenje, skuter je precha potreba ne luksuz...to bi bilo ko da od kamiona pokushavash da napravish avion, ma shta mu uradio ne mozesh jer je to prosto kamion - samo se blamirash sa tim pokushajima - po meni samo ponizhavash samog sebe. Kupi kola ako vetj otjesh da se shirish i budzish. (da se razumemo, ja veoma podrzhavam chak i lichno volim budzenje - ali kola) Mada ok, netju vishe da serem - tebi se svidja, meni se svidja neshto drugo, ja mrzim to, ti mrzish neshto drugo - sto ljudi sto cudi...nznsh ni ko sam ja tako ne verujem da te tangira moje mishljenje uopshte, mada nisam jedini na forumu koji ne gaji neke preterane afinitete prema tvom skuteru. Elem ako nema u Com Trade-u, javaljam ti posle 20og poshto za 2 dana idem na more i ta 2 dana netju neshto prolaziti kroz kraj tako ne verujem da tju ih sad navatati... RECI CU SAMO WTF???? Brate aj prochitaj malo shta ti pishesh... BOZE KOLIKO JE PRSO LIK !!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 (edited) dreadlord ima da se kupe neonke za kola ali za skutere ne postoje i to je maximalno ciganski da se kaci na skuter..... Pa ja sve vreme i govorim da su neonke za skuter ciganske - [edit] reko sam da netju vishe da serem, i netju. [/edit] Kazhem ti da sam vidjao klince po kraju kako furaju skutere sa neonkama... Btw sad ti tek videh sliq na profilu, jel josh postojita igraonica? I onda verovatno znash tjelavog Mishu shto je radio tu valjda pre dinu dana? RECI CU SAMO WTF???? Brate aj prochitaj malo shta ti pishesh... BOZE KOLIKO JE PRSO LIK !!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Retzi mi si ti chlan neke mense mozhda? Edited August 2, 2006 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 E ajde bre dosta jebo nas skuter... Mada Dreadlord stwarno ne kapiram sta ti se ne svidja Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Retzi mi si ti chlan neke mense mozhda? Brate,ako ti se nije svideo skuter zashto si uopshte ostavio svoj komentar?? On je postavio Topic za ljudi kojima se to svidja ili gotive to... ti uletish sa prichom kako ne volish skutere ,kako volish kola da budzish i slichno... ne razumem te... ali bash nikako... i jesam chlan mense... imash neshto protiv??? Gotti mi je ortak od 7 god... i moram da ga branim... i ako nije u pravu,ja cu da ga podrzim... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts