SavKe Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Nek mi kaze neko o chemu se radi,uradio sam format nemam war na kompi... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) E vak,radi se o tome sto je elf otkrio neki super extra bug i sad on njega koristi protiv humana ;D :DD...btw radi se o tome sto elf napravi Tree of life u cosku mape na TR i stalno ga shalje na obliznje ostrvce i pravi mon well sa druge strane tako da kada se elf tp na taj TOL to mu ne uspjeva jer nema prostora da se tpuje get it? :) e fora je u tome shto mu je za to vreme dh neprestano invur posto se tpuje i kad god hoce da se stvarno tpuje onda samo canceluje onaj moon well shto je pravio kod tol tako da ima prostora da mu se vojska tpuje a dh mu ostane invurl i tako ga jebe chitavu partiju...e sad ne kontam shto sam napisao `volka sranja kad sam ti mogo objasnit u 2 recenice :DDD :)))btw lakshe je da pogledas rep :DDD Edited August 14, 2006 by encore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) Ne vs hum Lik je napravio drugi ToL u svojoj bazi,nesto malo pojeo drveca s' njim ,i tu ga zaglavio u sumi ,i onda kad god demon baci tele (na drugo ToL) ,svi oko njega se teleportuju osim njega a on je invulnerable dokle god se ne pomera(a teleport se ne trosi uopste ) I tako je cimao lika ,stalno mu je dolazio na exp,stalno se "teleportovao" i na kraju se premasov'o i to je to :) chicha micha gotova prica Meni se jednom deslio da sam bacio staf na mauntija koji je u toj MILISEKUNDI izlazio iz avatara i ono lecenje od stafa je ostalo do kraja partije na njemu,dok se on slobodno kretao Kuk'o onaj undead najstrasnije ,coil+nova po 17 puta i dzabe ,30hp per sec ownz ^^ Edited August 14, 2006 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 Ne vs hum Lik je napravio drugi ToL u svojoj bazi,nesto malo pojeo drveca s' njim ,i tu ga zaglavio u sumi ,i onda kad god demon baci tele (na drugo ToL) ,svi oko njega se teleportuju osim njega a on je invulnerable dokle god se ne pomera(a teleport se ne trosi uopste ) I tako je cimao lika ,stalno mu je dolazio na exp,stalno se "teleportovao" i na kraju se premasov'o i to je to :) chicha micha gotova prica Meni se jednom deslio da sam bacio staf na mauntija koji je u toj MILISEKUNDI izlazio iz avatara i ono lecenje od stafa je ostalo do kraja partije na njemu,dok se on slobodno kretao Kuk'o onaj undead najstrasnije ,coil+nova po 17 puta i dzabe ,30hp per sec ownz ^^ LOOOOOL :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 poenta je shto je DH imao i staff of preservation (kako vec) i TP, prvo je kliknuo TP pa onda staff, TPovala mu se vojska a DH se staffovao beskonacno dok ga on ne pomeri - a to moze uz pomoc staffa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 (edited) staf of tp nije koristio nijednom,jer se nekoliko puta teleportovao do vojske posle buga,a kapiram da cooldown nije tol'ko mali :) jednom ga je iskoristio u humanskoj bazi na startu,verovatno da pobegne pod iluzijom kao da je pravi tp ,pa je popio cekic u glavu :) Edited August 15, 2006 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 poenta je shto je DH imao i staff of preservation (kako vec) i TP, prvo je kliknuo TP pa onda staff, TPovala mu se vojska a DH se staffovao beskonacno dok ga on ne pomeri - a to moze uz pomoc staffa :) Uvek sam govorio da je taj staff imba Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 Uvek sam govorio da je taj staff imba taj staf (elfovski) JE imba, ali ovde je u pitanju onaj obicni, od Goblina sto se kupuje... Jebem ti, kako je gra bagovita, sta li su tek oni neimenovani exploiti koje kao popravljaju, spamujuci patcheve? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LoLxDlol_ Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 coil+nova po 17 puta i dzabe ,30hp per sec ownz ^^ humanski staff je 15 hp/sec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 (edited) To imba elf ima 30hp/sec sa rejuvenationom :) Edited August 15, 2006 by Sharky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 To imba elf ima 30hp/sec sa rejuvenationom :) eh da je 30... 40 hp /sec Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 eh da je 30... 40 hp /sec skoro 3 imbe u jednoj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Shto bi stara narodna poslovica rekla:Iznad svake imbe ima neka imba :))))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 LOL to nije nista dali ste znali da sa entanglom moze da se prekine TP :P (naravno ako ga uradradite na vreme) mogu postovati replay ako nekoga interesuje to je isto bug i trebalo bi da se popravi u novom 1.21 patchu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 A jestel culi da su ovce pocele radjat skeletone ??? IMBA UD :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlooDMoney Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 A jestel culi da su ovce pocele radjat skeletone ??? IMBA UD :DD Da jebote i ti si video onako imaju malo vune na sebi jel da znam video sam ja to .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts