Jump to content

Sweet

The X
  • Posts

    383
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Sweet

  • Birthday 06/26/1985

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Recent Profile Visitors

1,495 profile views
  1. Evo posto vecina ne zna o kojoj je cifri rec, ja cu vam malo pomoci. Zhabac u novom clanu zaradjuje duplo vise od njegove mame, tako da mislim da sam vam sve reko.
  2. moja prva verzija koju sam poceo da igram je 1.14 tad su bili najbolji valjda showtime.werra i showtime = neki hu ^^ ne secam se imena , tako da smo ja i fila gledali repove on navijao za poganog humana a ja za elfa :) i tako sami poceo elfa da igram. Mada priznajem igrao sam i Roc par puta al to u lanu 6v6 u barbi :) za tu igraonu niko od vas ni ne zna garant , sem mishe. <<< my real story ( ili kako se vec pise )
  3. sta mislite o nekom limitu istih jedinica , tipa da ne mozes da napravis vise od 25 pop istih jedinica, kontam da bi to pomoglo orku vs elfa , i elfu vs uda. Mada kontam da bi ud opet isao 25 pop garge 25 pop destrose i frostove :)
  4. Kontam da bi Misha hteo , al nije obavesten.
  5. Cisto bih zeleo da pozdravim sve igrace koje sam upoznao preko wc3-a , oni sa kojima sam blizi znaju da sam totalno inactive , izbriso sam wa3 odavno i za 2 dana mi istice i net , koji sam odjavio pre 15 dana. Verovatno cu dolaziti na turove 4 fun, pa cemo se i dalje vidjati : ) Cu all
  6. jel sam vam reko na pocetku da sky osvaja ? ^ ^
  7. Hajli trebao sam da trazim autogram od toda za tebe... al nisi mi reko da si njegov FAN !!! :( FTW?
  8. Oprosteno ti je slayeru grozni.
  9. hahahaha koji moron :)
  10. Ti si vladice decko debil , ja mp4 imam vec 6 meseci i sigurno nisam dosao na turnir da bi uzeo jebenu 1 nagradu. Jedini razlog mog proslog posta je bio to sto cu moci za vise para da prodam nagradu , al mlad si ti jos da to skapiras.
  11. a Sharky te zna licno i stalo mu je do prepucavanja sa tobom ... GARANT
×
×
  • Create New...