Tiger21 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Slatko cu reci, get lifezorr plxx... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Alo! Čitaj postove, molim. Nigde ja nisam rekao da je Horda zla, ali ti očigledno nikada nisi levelovao UD-a ili nisi pamtio kvestove. Pored Silvane u UC-u stoji Varimatras, a UDovi u Tarren Millu imaju kvestove da skupljaju lobanje, truju kučiće, prikupljaju sastojke za novu kugu (plague) kojom će da dokrajče čovečanstvo, pale, ru Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ja samo hocu DeathKnight classu i nista vise! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 @SScion Uvek se nadje neko pametan kad se ljudi opravdano zale zbog necega da se proserava sa tim fazonima "Cutite Nubovi, ja sam upravu zato sto sam u manjini" i naravno ubacis "stop whining" u random deo texta.... Ne pricam u prazno, imas topic na forumu o ljudima koji su cancelovali accountove, uostalom nebitno.Totalno je debilno to sto rade i usrace igru. Kao da nije dovoljno to sto ce posle izlaska BC 90% horde sacinjavati Blood Elfovi e sad ce jos 50% tih elfova biti paladini.Izgleda ce kao da se bori alliance protiv alliance-a.Jednostavnio ce biti retardirano.A da ne pricam sto ce shamani uglavnom moci samo da beru cvece u pve-u...Zivi bili pa videli... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ja sam malopre cuo da ce kinezi izvrsiti masovni hara kiri ako ovo bude istina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 @SScion Uvek se nadje neko pametan kad se ljudi opravdano zale zbog necega da se proserava sa tim fazonima "Cutite Nubovi, ja sam upravu zato sto sam u manjini" i naravno ubacis "stop whining" u random deo texta.... Ne pricam u prazno, imas topic na forumu o ljudima koji su cancelovali accountove, uostalom nebitno.Totalno je debilno to sto rade i usrace igru. Kao da nije dovoljno to sto ce posle izlaska BC 90% horde sacinjavati Blood Elfovi e sad ce jos 50% tih elfova biti paladini.Izgleda ce kao da se bori alliance protiv alliance-a.Jednostavnio ce biti retardirano.A da ne pricam sto ce shamani uglavnom moci samo da beru cvece u pve-u...Zivi bili pa videli... to ko je u manjini a ko u vecini i ko je koliko nestalo accova videcemo ... garantujem da ce se wow u BCu igrati vishe nego sto se igra sada . @Lurdusami znam questove ... oni to rade da pobede svoje neprijatelje ... oni stvaraju bioloshko oruzje , to ih cini negativcima ? ne samo hoce da osiguraju svoju pobedu i existenciju ... sto se tiche verimanthasa on kasnije izda forsejkene ima quest ... btw warloci su zli pa ih opet ima na obe strane tako da ono ima i dobrica ima i loshih na obe strane tako su napravili . Nisam ja pravio igru ja samo kazem kako je a to je da nije dobro vs losheg . Sto se tiche blood elfova lepo pishe tamo kako sam ja video da su oni ukrali holy powers od tog paladina / priesta i dali ih blood knightsima ( SPELL BREAKER iz war craft 3 , krade magije od drugih ) tako su ukrali magije i dali ih svojim elitnim jedinicama . Dakle uoste oni nisu u fazonu dobrih paladina , jednostavno se sluze paladinskim skilovima koje su ukrali , i koriste ih u svoje svrhe ... btw kao sto rekoh ovo me je iznenadilo koliko i sve vas i ne kazem da nece imati negativnih posledica samo kazem da ce biti daleko vishe dobrih posledica na samu igru . blablabla nebitno Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 eeee to sa spell breakerima i kradenjem paladin skilova ima smisla :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Za mene licno je ovo kraj wowa ako se desi ... sva sreca pa se vec skida EVE trial ;p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 lol na awatar ... gospode boze :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) a smejali ste se kada sam je pre par meseci rekao da ce blizzard iskoristiti priliku da ubaci shamane u ally i pale u hordu.....a sto se tice rasprave dali je to dobro.....hmmm....pa mislim da to nece biti razlog masovnog otkazivanja accountova.....70%+ igraca wow-a vec imaju svog maina koga igraju vec 10+ meseci ......problem bi mozda nastao da je ovo bilo od pocetka pa bi jedina razlika kao sto neko rece bila u bojama i onda bi H/A ratio bio 1:10 koliko ja poznajem wow. Pa samo se zapitajte ko bi od vas napustio svog imbah , tier 2 maga/locka/hunta zbog jebenog BE palu.......mozda kily ali on nije merodavan :P Edited July 22, 2006 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 od kad igram wow i postujem ovde nisam ni u jednoj recenici spomenuo da sam ikada razmislhao da prestanem da igram wow sto dovodi da zakljucka da si ti pametan kao tvoj avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_nsw Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 glupo je malo.. ne znam za vas ali pala mrzi undeadove zar ne ? ima dosta madjija protiv njih.. jeste to ne radi na igracima ali kojo ku*ac sad ovo .. kad vidis paladina i naprimer UD rogue i idu i sabijaju i pala ga leci kao drugari su ?! FTW cista glupost blizz nije normalan imo Quote .......O Pepelguzi ovo bila je balada Ka*ala se dok je bila mlada. Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi ali svome princu jos presrecna pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) ja nisam rekao da bi ti napustio wow nego da bi ti jedino rerollao jer kolko sam primetio to radis cesto Edited July 22, 2006 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Ne znam, ja sam totalno razocaran situacijom....Cekam Warhammer Online... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Iskreno i ja nisam mogao da verujem kad sam procitao,ali onda razmislim imam svog troll maga i bas me nesto zabole patka za blood elfe paladine i ostale kurce,ko hoce da se pati da krece ispocetka samo napred... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 sve sve ali kad je koldor rekao da skida eve....ode zhivot =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Skidam i ja EVE =), da probam i to chudo kada se vratim sa mora. Enivej, mislim da je jednako jadno cancelovati account zbog ovoga koliko i igrati Paladin Blood Elfa. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Ne vidim zasto je jadno cancelovati account ako ti se vise ne placa za takav (ne)kvalitet... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Koji bre nekvalitet. 'Te tera neko da rolash Blood Elf Paladina? Shta, kao, horda vishe nije 1337 jer sad ima paladine. Mnogo kenjate bre. Edit: Jebote pretvorio sam se u Mohija Edited July 23, 2006 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 nisi jos ne brini njegov troll skill je 315 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Koji bre nekvalitet. 'Te tera neko da rolash Blood Elf Paladina? Shta, kao, horda vishe nije 1337 jer sad ima paladine. Mnogo kenjate bre. Edit: Jebote pretvorio sam se u Mohija Mislim na nekvalitet celokupne igre.Ne moras ti da rollas BE Paladina da bi osetio njegov los uticaj na celu igru... A i ako nesto placam mogu i da kenjam... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 mozesh samo da kenjash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 mozesh samo da kenjash taj fazon :) ,bole blizzard q ... sto ce vas desetoro da prekine da igra kada ce sa ovim potezom da navuku jos 10miliona dece koja ce hteti da igraju jos vrsta paladina ili jos bolje imba shamyja koji ne da ce da pawnuje u bc-u sve nego ce da placu svi :) @psy mogao bi neki team da napravis od tih tvojih iz guilda a ne stalno solo da igras :/ i da se malo vise potrudis da ne pawnjem kao cloth sa 2k hp-a btw mozes da kazes onom mage-u 13. rank ne znam tacno ime ,da je imba kako igra stvarno pwnuje mage fire pvp skill /kneel (sorry za offtopic ,istekao mi je ortaku acc pa ne mogu vise da chatujem sa psy-om in game) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 mozesh samo da kenjash Bolje da kenjam nego da spammujem. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 to ti dodje isto sranje btw u ovim uslovima mohijev h8 bi bio vishe nego pozitivna stvar . Uostalom videcemo da li ce blizard propasti posle ovoga ... lol ! Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts