f4ts0 Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Jedno od skrnavljenja je i mazati nutelu na hleb. Nutela se jede cista kasikom, a posle se u teglu sipa mlaka voda, promucka se i popije da bi i zadnja cestica nutele zavrsila u cenjenim crevima. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 sve sve al mlaka voda u teglu jbt gde ce ti dusha =)) @topic ruchak musaka vechera kapiram da cu da bacim neke przhenice ala cile Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 mlaka voda je patentirano od strane mog pretka koji ne dozvoljava da bilo sta slatko u kuci ostane neiskorisceno. Ali zbilja, cak neke akcije nisu ni za forum :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 lol pa i dusha ce u teglicu, kao dushe svih nas sa foruma =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 mlaka voda je patentirano od strane mog pretka koji ne dozvoljava da bilo sta slatko u kuci ostane neiskorisceno. Ali zbilja, cak neke akcije nisu ni za forum :) ali preDak olololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 kobaje sa tartar sosom i pire krompir..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 kupus :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 (edited) Lignje (na splavu odlicne) Pljeskavicu u nekom fast foodu (srnje jedva pojeo) Sad cu belo meso pohovano ,pohovane tikvice i tartar sos . Edited August 30, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 (edited) Sinoć sam jeo -dinstanu pa pečenu svinjsku plećkicu sa renom i malo Knor majoneza od maslinovog ulja -pekarski krompir -salata crvena paprika pio Tuborg pivo Danas sam jeo Špagete alla Bolognese pio Vranac Pro Corde (Plantaže) Inače sviđa mi se ideja da se otvori kuvarski podforum... Edited August 30, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 evo za vecheru sam smazao 3 smokija :D nema se para... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 188 din/kg posebna 30 din/kg hleb crni 14.36 din kiselo mleko 0.001 din/l chesmovacha ---------------------- i udri :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 makovnjacha ala moja baka... mmmmmmmmm... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 188 din/kg posebna Znavi nemoj ako ti je zivot mio. Ali ozbiljno :) OTVORITE NAM KUVARSKI PODFORUM. Mozda neka od novopecenih BFhuntersica zaluta tamo, pa je izvedemo na pravi put srpske domacice i majke :) Inace i dalje tvrdim da je maxi uradio najjaci potez dobrim pecivima. Integralna kifla je mozda cak i bolja nego kukuruzna pogaca. I u merkatoru imaju FTW crni hleb, kad ga kupim jedem ga u suzama sramotnicama zbog veleizdaje, al sta da radim, nisam jak kao drug tito u svom Naprijed. Znaci kiselo mlekce, integralka, kulen. Jede mi se jagnjetina :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 keva spremila proju posle dosta vremena \0/ svu "ivicu" sam pojeo, sve to feat posni sir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 dorucak: turski burek. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Kupio sam da 3 kalcone... i lepo mi je. .. Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 OTVORITE NAM KUVARSKI PODFORUM. aj otvori topik za početak, mada i ti podjebavaš i svestan si da bi tamo pričao sam sa sobom :) Inace i dalje tvrdim da je maxi uradio najjaci potez dobrim pecivima. Integralna kifla je mozda cak i bolja nego kukuruzna pogaca. I u merkatoru imaju FTW crni hleb, kad ga kupim jedem ga u suzama sramotnicama zbog veleizdaje, al sta da radim, nisam jak kao drug tito u svom Naprijed. jesi probao kukuruzni hleb (oni ga tako zovu iako je pogača) u merkatoru? predobar je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 dorucak: turski burek. definiši razliku između tog i našeg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Inace i dalje tvrdim da je maxi uradio najjaci potez dobrim pecivima. Integralna kifla je mozda cak i bolja nego kukuruzna pogaca. Ja znam da se mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Brate vudu, mislim da je sa raging metalcem uzalud raspravljati o hrani :) Kad prodje faza podrigalne salame i jogurta onda cemo pricati :) P.S Zaviri malo bolje u tr00 pekaru pa ces videti da je crni hleb crn od kakaa (kome je istekao rok), radnice sa sela koje gaze bube i pale pljugu dok cackaju picu rukom kojom ce te usluziti. @Ivan : jesam jesam, ali me nesto od kukuruznih u zadnje vreme boli stomak :( I mislim da imamo bar 4-5 potencijalnih pisava na kuvarskom delu :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 jela sam neku jaku, ljutkastu riblju corbu koju inace ne volim, bas je bila mmm.. Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Brate vudu, mislim da je sa raging metalcem uzalud raspravljati o hrani :) Kad prodje faza podrigalne salame i jogurta onda cemo pricati :) P.S Zaviri malo bolje u tr00 pekaru pa ces videti da je crni hleb crn od kakaa (kome je istekao rok), radnice sa sela koje gaze bube i pale pljugu dok cackaju picu rukom kojom ce te usluziti. Za divno čudo, lebac je dobar jer oldskul komunisti nisu propustili priliku da im odma nabace inspekciju za vrat, čisto kao dobrodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 a inače imam visog prag tolernacije. pa ti brate ređaš genijalštinu za genijalštinom.. nhf, ja tebe čak gotivim ovako online, osvežavaš situaciju uvek oštrim kur ovaj hejtom, ali ti i tolerancija ne idete u istu rečenicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 KO BRE NIJE TOLERANTAN NEMOJ SAD DA TE PREBIJEM!!! Zezam se naravno, to je trebalo da bude po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 ruchkao sam jastoga i josh neke salate... sada odmaram stomak uz tinitu tikaram... i banana-split... uff.. volim ovaj zhivot na visokoj nozi... btw.. pertu... ko bi uopshte dolazio zaista na taj podforum?:D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts