Jump to content

prichajte...

Recommended Posts

Jedno od skrnavljenja je i mazati nutelu na hleb.

Nutela se jede cista kasikom, a posle se u teglu sipa mlaka voda, promucka se i popije da bi i zadnja cestica nutele zavrsila u cenjenim crevima.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mlaka voda je patentirano od strane mog pretka koji ne dozvoljava da bilo sta slatko u kuci ostane neiskorisceno.

Ali zbilja, cak neke akcije nisu ni za forum :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

kupus :D

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Sinoć sam jeo

-dinstanu pa pečenu svinjsku plećkicu sa renom i malo Knor majoneza od maslinovog ulja

-pekarski krompir

-salata crvena paprika

pio Tuborg pivo

Danas sam jeo

Špagete alla Bolognese

pio Vranac Pro Corde (Plantaže)

Inače sviđa mi se ideja da se otvori kuvarski podforum...

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

makovnjacha ala moja baka... mmmmmmmmm...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

188 din/kg posebna

Znavi nemoj ako ti je zivot mio.

Ali ozbiljno :)

OTVORITE NAM KUVARSKI PODFORUM.

Mozda neka od novopecenih BFhuntersica zaluta tamo, pa je izvedemo na pravi put srpske domacice i majke :)

Inace i dalje tvrdim da je maxi uradio najjaci potez dobrim pecivima. Integralna kifla je mozda cak i bolja nego kukuruzna pogaca.

I u merkatoru imaju FTW crni hleb, kad ga kupim jedem ga u suzama sramotnicama zbog veleizdaje, al sta da radim, nisam jak kao drug tito u svom Naprijed.

Znaci kiselo mlekce, integralka, kulen.

Jede mi se jagnjetina :(

OTVORITE NAM KUVARSKI PODFORUM.

aj otvori topik za početak, mada i ti podjebavaš i svestan si da bi tamo pričao sam sa sobom :)

Inace i dalje tvrdim da je maxi uradio najjaci potez dobrim pecivima. Integralna kifla je mozda cak i bolja nego kukuruzna pogaca.

I u merkatoru imaju FTW crni hleb, kad ga kupim jedem ga u suzama sramotnicama zbog veleizdaje, al sta da radim, nisam jak kao drug tito u svom Naprijed.

jesi probao kukuruzni hleb (oni ga tako zovu iako je pogača) u merkatoru? predobar je

Brate vudu, mislim da je sa raging metalcem uzalud raspravljati o hrani :)

Kad prodje faza podrigalne salame i jogurta onda cemo pricati :)

P.S Zaviri malo bolje u tr00 pekaru pa ces videti da je crni hleb crn od kakaa (kome je istekao rok), radnice sa sela koje gaze bube i pale pljugu dok cackaju picu rukom kojom ce te usluziti.

@Ivan : jesam jesam, ali me nesto od kukuruznih u zadnje vreme boli stomak :(

I mislim da imamo bar 4-5 potencijalnih pisava na kuvarskom delu :)

Brate vudu, mislim da je sa raging metalcem uzalud raspravljati o hrani :)

Kad prodje faza podrigalne salame i jogurta onda cemo pricati :)

P.S Zaviri malo bolje u tr00 pekaru pa ces videti da je crni hleb crn od kakaa (kome je istekao rok), radnice sa sela koje gaze bube i pale pljugu dok cackaju picu rukom kojom ce te usluziti.

Za divno čudo, lebac je dobar jer oldskul komunisti nisu propustili priliku da im odma nabace inspekciju za vrat, čisto kao dobrodo

a inače imam visog prag tolernacije.

pa ti brate ređaš genijalštinu za genijalštinom.. nhf, ja tebe čak gotivim ovako online, osvežavaš situaciju uvek oštrim kur ovaj hejtom, ali ti i tolerancija ne idete u istu rečenicu :)

ruchkao sam jastoga i josh neke salate...

sada odmaram stomak uz tinitu tikaram... i banana-split...

uff.. volim ovaj zhivot na visokoj nozi...

btw.. pertu... ko bi uopshte dolazio zaista na taj podforum?:D

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"