Jump to content

Kolko od vas ima Ovde zivot ?

Silencer

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pa ako se laganica ukombinuje WOW sa ostalim obavezama (posto svake noci raid od 18-24 je skoro kao posao) moze da se prodje fino bez vecih poremecaja!

Evo vam killy kao primer xD

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ja nemam zivot

gg

hm da

vrlo je pateticno pogledati moj zivot sa strane nekog obichnog obicnog  coveka koji me vidi da igram wow 20h dnevno i ostatak vremena spavam

znaci od kad igram sam izgubio sve kontakte sa ljudima i bukvalno nista ne radim u zivotu zbog wow-a

ne idem u skolu trenutno ,nisam uspeo da polozim prijmeni za visu poslovnu  [flash2] i sad idem kao u neku auto skolu na cije me chasove toliko mrzi da idem ... posto je to takvo gubljenje vremena da je to strasno naravno po pitanju wow-a [:)] ,a i naravno svatanjem da nikada necu imati kola svoja iskreno ne znam ni zasto idem

znaci u zivotu se ne bavim ni chime sem wow-om tako da mogu da kazem da nemam zivot i da me zabole zbog toga trenutno sve dok mi se bude igrao wow

Ako imash matore neko bi ozbiljno trebao da popricha sa njima o tebi.

dobar dan, ja sam migsha... chist sam vetj chetri ipo meseca... zahvaljujutji vama... [:D]

( [;)] )...

Dobar dan, jasamnepismen i chist sam vec 3 meseca...zahvaljujuci iskljuchenom telefonu. [:D]

.

zato sto me nerviraju retardi koji ne igraju wow i seru kako je sranje igrica zato sto je oni vise ne igraju

a to slusam prethodnih godinu i muka mi je vise

Slazem se...Pun mi je kurac likova u fazonu : Aj ne seri da josh igrash to...

Kao ja sam batalio na vreme i pametan sam a svi vi shto igrate ste glupi.

latencyqv9.png Just great...

Str8 vetj 2 meseca, ali moram priznati da je bilo trenutaka kada sam se ujedao za bulju shto ne igram vishe. Pogotovo posle browsanja ovde po forum-u i gomili nostalgije. [:)]

Killy-u nema pomotji on je odavno napustio "ovaj" svet.

Tisinepismen, ne svidja mi se tvoj sig....mada...mozda sam se samo istripovao [:p]

Watafak!

chek chek...jel to nama i nobina ponovo pocheo da igra ili nije ni prestajao samo imao frku sa netom kad sam ja bio prestajao?

Mislis Srpskanubina, rank 12 UD rogue sa Haomarusha, clan Desertera? [:)]

Ne, ne, nije taj prestajao da igra, osim kada ga njegov vrli provajder nasilno vrati u RL na par minuta/sati. [:D]

btw koliko srba ima rank 14 ?

cisto da znam uskoro cu da hitujem taj jebeni rank pa me interesuje da li sam i u prvih 5 pa da slavim :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

znachi taj britny je bio horda isto ? koja klasa ? ^_^

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will