dovlagsi Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Dakle, posto zivimo u takvom regionu gde ljudi ne mogu imati istovremeno automobil za putovanja i automobil za grad - treba naci sve u jednom, i to za male pare. Najefikasnije resenje jesu mali sedani, tzv. "notchback" modeli, kakve uostalom cesto srecemo i na nasim putevima. Koji je danas najbolje kupiti? Evo ponude od nekoliko danas najaktuelnijih: Chevrolet Aveo » Click to show Spoiler - click again to hide... « 72 - 94KS, 9.600 - 15.000 evra Speed! TEST Dacia Logan » Click to show Spoiler - click again to hide... «75 - 90KS, 6.800 - 10.000 evra Fiat Albea » Click to show Spoiler - click again to hide... «77 KS, ~9.000 evra mislim da ga nema jos kod nas... Hyundai Accent » Click to show Spoiler - click again to hide... «95 - 112KS, 11.000 - 15.300 evra Kia Rio » Click to show Spoiler - click again to hide... «97 - 110KS, 12.000 - 15.000 evra Peugeot 206 Sedan » Click to show Spoiler - click again to hide... «75 - 90KS, od ~10.000 evra pa navise Ni ovog, iz nekog razloga, nema kod nas.. Renault Thalia » Click to show Spoiler - click again to hide... «65 - 98KS, 10.300 - 13.000 evra Skoda Fabia Sedan » Click to show Spoiler - click again to hide... «64 - 115KS, 13.200 - 17.200 evra Nisam hteo da stavim glasanje, aj nek' bude kao neka diskusija o lou-badzet best-baju.. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Chevrolet Aveo - malo zvezdica na kresh testu Dacia Logan - auto je odlichan za nashe puteve, ali sam izgled i jeftina plastika odbijaju [u prevodu - pravi seljachki auto]. Btw to prevrtanje je bilo fake :) Preskachem ove koji nisu kod nas Hyndai valjda ima novi model accenta koji je mnogo bolji, dok ovo staro chudo se kvari ko blesavo Reno i Skoda su pravi izbor ako se ne uzima najjeftinija verzija Kia je sa novim Riom odradila pravi posao Trebao si da ubacish i Fiat Grande Punto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 ja sam isto odushevljen Kia Rio-om, u nekoliko navrata sam se vozio u njemu i ono, bez rechi sam, a pritom izgleda skroz ok Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 8, 2006 Author Report Share Posted July 8, 2006 Hyndai valjda ima novi model accenta koji je mnogo bolji, dok ovo staro chudo se kvari ko blesavo Ima, ali se za sada samo prodaje kao hatchback. Trebao si da ubacish i Fiat Grande Punto ← Ima doduse nekih najava da ce krenuti da se radi 4-door, ali samo za trziste Latinoamerike, i to od 2008. Mislim da sam sliku kacio u "sveze sa mreze"... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ovako, na prvu loptu, Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Meni Aveo deluje kul, mada ne znam te podatke sa testova i sta vec spominje stalja. Sa druge strane, ovaj 206 mi je posebno ruzhan, a ni kia (barem iz ovog ugla) nije neki reper lepote. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Shkoda je skroz cool autic. Da imam malo vishe para uzeo bi Focus 2. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Ima, ali se za sada samo prodaje kao hatchback. Shta mu ovo onda dodje? :) Jest da me je ujebala bandera, ali ne deluje mi ko hatchback Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) istrip pardon Edited July 14, 2006 by Pajser Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 aveo mi je najlepshi, mada ako kazu da je nebezbedan ... a chini mi se da je zaboravljen reno talia (klio sa gepekom) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 mislis onaj sto nije tamo gore u prvom postu? :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 (edited) ups, ali svakako je zaboravljena ona mala lada kalina btw josh uvek mi je veoma glupo da bivshe daevu modele nazovem chevroletom, pogotovo kada vidim kako jeftino izgleda onaj znak od plastike obojen zlatno Edited July 14, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 Shta mu ovo onda dodje? :) Jest da me je ujebala bandera, ali ne deluje mi ko hatchback ← FOTOMONTAZA!!1 lol Od 11.800 do 16.400 evra sa PDVom. Odo' brzo i da apdejtujem cenovnik na Speed!-u!! :) A Kalina je ftw! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Kalina izgleda kao neki zbrchkani koreanac... I "sakuje majmunska dupeta"! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 onima koji kupuju takva kola izgled je od veoma male vaznosti... da nije tako niko ne bi kupovao logana, matiza... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Veruj mi, izgled je odlichan ako se uporedi sa pouzdanoshcu nove Lade... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts