Jump to content

Vagina vs. Penis

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@topic

Prvo shto se uochi je visina, gradja i stav......Pozheljno je da je dechko visok, skladno gradjen i da hoda uspravno...

Vetjina devojaka gleda ochi(pozheljno je da su plave, ne znam zashto ali sve samo seru o plavim ochima), dupe(chvrsto dupe=izdrzhljivost), ruke...Bitan je i stil oblachenja jer asocira na muzicki pravac/seksualnu orjentaciju/nazhalost i materijalni status...Uglavnom, odredjenim tipovima devojaka se svidja odredjeni tip mushkarca....shto se mozhe i utvrditi prilikom poredjenja bivshih jer svi imaju neku/neke zajednichke karakteristike.

ajde da mi bude jasno sve sto si rekla i da to prihvatim jer znam da je tako i iz indirektnog lichnog iskustva, ali zar tebi kada vidish nekog tipa kroz glavu prolazi njegov bankovni rachun, sta vozi i pitanje da li mu je baba prevela trosobni stan u centru?!?

Zar si zaista takva materijalna devojka, da ne kazem sponzorusha

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

@topic

Prvo shto se uochi je visina, gradja i stav......Pozheljno je da je dechko visok, skladno gradjen i da hoda uspravno...

Vetjina devojaka gleda ochi(pozheljno je da su plave, ne znam zashto ali sve samo seru o plavim ochima), dupe(chvrsto dupe=izdrzhljivost), ruke...Bitan je i stil oblachenja jer asocira na muzicki pravac/seksualnu orjentaciju/nazhalost i materijalni status...Uglavnom, odredjenim tipovima devojaka se svidja odredjeni tip mushkarca....shto se mozhe i utvrditi prilikom poredjenja bivshih jer svi imaju neku/neke zajednichke karakteristike.

Da lol lol lol lol.

I po mogucnosti da lici na vile valoa ili jana iz kalta [b)]

I da ga mama i tata ne razumeju!

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

moje iskustvo nije tako.. ipak zivimo u razlicitim sredinama...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ja sam dobio odgovor od devojaka koje su pale pod zekijevu cicu micu da su ipak oci te koje bodu i koja osvajaju mnnoga srca ovog sveta...

Naravno kad se doda visina, crna kosa i lepo gradjen mladic svaka ce da ako nista barem pogleda.

jujuju

V

@topic

ja sam nekako u tripu da se lozite na zelene oci, al ajd ...

oblacenje mislim ... pa 99% riba me ni ne pogleda kad imam 1+dan izdzigljalu bradu, a kad se obrijem mentalno silovanje dobijem na javnim mestima :) u cemu god da sam obucen ... cak i sa jutarnjom frizurom ... i da, skapirao sam da imate neki trip sa venama na rukama :?

ribe hoce dobra kola puno para i poklona i da ide na pice u najfensiji kafic svaki dan i da imas u dzepu uvek puno para i uvek goriva u svom bmw-u ili mercedesu ili dzipu i da imas dobra kola i puno para

jel da da su te maltretirali dizeli i pustali ti tarmi ricmia kad si bijo mali ;)

pa bar nekog debelog kamiondziju da ti nabacimo?

rofl

ajde da mi bude jasno sve sto si rekla i da to prihvatim jer znam da je tako i iz indirektnog lichnog iskustva, ali zar tebi kada vidish nekog tipa kroz glavu prolazi njegov bankovni rachun, sta vozi i pitanje da li mu je baba prevela trosobni stan u centru?!?

Zar si zaista takva materijalna devojka, da ne kazem sponzorusha

ko bi reko da imaju dobar bandwith ;) ipak su one sve udavace :)

Ja mislim da on ispunjava  " da je dechko visok, skladno gradjen i da hoda uspravno..."

jaws.jpg

roflmao

da sam na tvom mestu ne bih spavao [:D]

ili barem sa utokom ispod jastuka :) mada mu nece puno pomoci kad kojot legne na njega :)))

e bre pesmo, a ja cekam da se pojavi zensko celjade da cujem misljenje iz prve ruke ;)

univerzalno pravilo je da je tip visi od ribe, sredjena kosa (gledaju nas ko da smo zene), obuca po ukusu i lep osmeh u kombinaciji sa ocima. sem toga sto zive u svetu eufemizama - nije drkati nego maziti, nije sex vec vodjenje ljubavi ...

i sve to padne u vodu kad tip-izgledam-ko-Apolon otvori usta ... ako nema nista pametno da kaze tipa - oces pice ? ;))))

zaboravite na jednostavnost kad ste sa njima, vrhunsko je pitanje: a sto to tu stoji ? sta odgovoriti ... cast izuzecima :)

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

pa pazi.. na plave oci padaju... to stoji...

a sto se tice vena, pa jebemga... kontaju valjda kao "dobro prokrvljen", ili tako nesto :P

i mene mrze sto imam dugu kosu... al samo zato sto je nisam pwnovao hemijom [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

pa pazi.. na plave oci padaju... to stoji...

a sto se tice vena, pa jebemga... kontaju valjda kao "dobro prokrvljen", ili tako nesto :P

i mene mrze sto imam dugu kosu... al samo zato sto je nisam pwnovao hemijom [:D]

Dzhaba ti kosa kada je vezujesh, ne dajesh vazduha i prostora. Oce to sa kosom, mada dobar starter tipa : "Jao shto bi' volela takvu kosu" and then, take the weel son.

e soad jedno pitanje

stil oblacenja?

ok, dobro. to pokazuje da li lik ima ukusa, ali sto vise "rastes" sve manje i manje mozes da procenis , muzicki pravac po odevanju, jer realno gledano sto su ljudi stariji, to pankeri skidaju kreste, skinsi pustaju kosu a metalci se sisaju, i uklanjaju "obelezja" "kulture" u kojoj su bili.

tako da na ulici vise manje sve teze i teze mozes da procenis ljude koji imaju vise od 20 godina, tj ne mozes.

ae ti mene proceni na ulici kad me vidis u trofrtaljkama i beloj cvetnoj havajci na kojoj pise "baja" malim slovima na ledjima? ne mozes.

sto se tice ociju, ima devojaka koje vole plave oci ali ima i onih koje ih mrze, ali jos nisam upoznao ribu koja kaze da ne voli zelene ochi...

mene je bog prokleo sa smedjim ochima, ali nema veze rekao sam jednoj drugarici da cu joj ischupati oci jer su mnogo lepe (tim rechima) pa cu i ja imati zelene okice :))))

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

rekao sam jednoj drugarici da cu joj ischupati oci jer su mnogo lepe (tim rechima) pa cu i ja imati zelene okice :))))

E pazi kada mi je to rekla svaka riba sa kojom sam bio ono aaaa izcupacu ti plave okice [:D]

» Click to show Spoiler - click again to hide... «

stator3.jpg

I cek sada vidis mene ovako u odelu i mozes da zakljucis da sam tr00 g33k i da slusam drum & bes [:)] yeah right [:D]