Jump to content

Best buy mp3 playa

Doca

Recommended Posts

E ovako...

Da se razumemo odma',hteo bih ja iPod,ali moji nece da mi daju tolike pare "jer nisam odlichan"

elem...

imao bih nekih 120+- 20 evra za mp3 plejer...

Uslovi: Display sa backlightom,Solidna memorija,dobar zvuk...

Koji bi mi preporuchili za te pare,i zbog cega...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Pa neki verovatno od Iriver modela, mada ne znam sta je sada aktuleno. Oni su kao "the next best thing" a ne kostaju kao ipod (osim onih nekih mambo-dzambo modela). Najbolje da cekiras online, recimo na pyramid.co.yu sajtu pa vidi sta nude (mozhda tu nadjes i poneki fini creative).

Ovo je stvar za tebe. ;)

Jedino shto cesh mozhda morati da se ispruzhish za nove slushalice ukoliko nisi izrazito ushat chovek, poshto su iste (iako pruzhaju solidan zvuk) prilichno glomazne i potpuno neergonomski oblikovane.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

@nepismeni

Kupio sam Creative Zen Nano Plus 1GB pre par meseci i kao shto sam rekao slushalice koje sam dobio uz njega (bele boje btw) imaju dobar zvuk ali mi je nekako skroz neprirodan osecaj kad ih stavim jer bubice imaju potpuno kruzhan oblik...uzimao sam od ortaka neke osrednje sonijeve i skroz je bolji filing u ushima (ne zvuk nego osecaj :))...chudi me da nisi primetio...ja kome god da sam dao plejer primetio je to...

Anywayz, shto se tiche samog prejera odlichan je u svakom pogledu...po meni najbolji odnos cena/performanse.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Pa jesu malo chudne ali zato imaju vrhunski zvuk i 'oce o5 da ih qpim. Ne znam da li si probao da stavish onaj sundjer ili shta vec ali sa tim ima ok osecaj i shto je najvaznije slushalice ne ispadaju ni kad je mraz :). btw jesu bele. Bio bih zahvalan ako ih nadjesh negde da se prodaju da javish. [:)]

.

ep1c , ne morash da izdvajash 300+ evra za iPod , zato sto nasi dusmani hoce da se obogate preko noci!

Ja sam kupio iPod od 20GB (classic style) pre skoro 2 godine i platio sam ga 160 Evra!

Fazon:

Kupio sam preko site-a jedne kompanije iz Australije koja se bavi prodajom tehnike i tih zajebancija.

Kod njih je iPod kostao 320 AU$ , a 2 australijska dolara su 1 Euro!

Tako da moj prelog ti je da juris AU site-ove koji salju svuda po svetu :)

P.S. pokusacu da nadjem site ali sve u svemu , trazi Online kupovinu AU!

A da , carina mi je bila oko 20 Evra , tako da na kraju sam izdvojio 180 evra, sto je opet MNOGO jeftinije nego da kupujesh kod nasih lopova!

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ako vam baš fali keš, overite tech-industry.com za koji dan, testirao sam nešto za njih.. :)

ja sam skoro dobio ipod shuffle, i prezadovoljan sam,zvuk je perfektan,zgodan je za oko vrata i slusalice su isto vtlo dobre..

neće one dugo :(

<edit> nisam video da je lik uzeo mp3 plejer, kesa sam..

a jungleboy ivan je u pravu, kod ipoda prvo odu slushke uvek:)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi