Doca Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 E ovako... Da se razumemo odma',hteo bih ja iPod,ali moji nece da mi daju tolike pare "jer nisam odlichan" elem... imao bih nekih 120+- 20 evra za mp3 plejer... Uslovi: Display sa backlightom,Solidna memorija,dobar zvuk... Koji bi mi preporuchili za te pare,i zbog cega... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Pa neki verovatno od Iriver modela, mada ne znam sta je sada aktuleno. Oni su kao "the next best thing" a ne kostaju kao ipod (osim onih nekih mambo-dzambo modela). Najbolje da cekiras online, recimo na pyramid.co.yu sajtu pa vidi sta nude (mozhda tu nadjes i poneki fini creative). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ja sam uzeo Iriver T10 1gb, sa color ekranom... 115 eura u eurolinku... odlichan zvuk, skroz sam zadovoljan:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 u PC Press je radjen uporedni test nekih 20-30 modela mp3 plejera svih kategorija - kupi i informishi se.. secam se samo da im je Best Buy bio neki plejer od 6k Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ovo je stvar za tebe. ;) Jedino shto cesh mozhda morati da se ispruzhish za nove slushalice ukoliko nisi izrazito ushat chovek, poshto su iste (iako pruzhaju solidan zvuk) prilichno glomazne i potpuno neergonomski oblikovane. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Imam ovaj gore ali sa 512 MB. Prezadovoljan sam. Ne znam na kakve slushalice misli OrthodoX ali znam da bubice koje sam ja dobio su bile vrhunske. Naravno uspeo sam posle nekog vremena da ih pokidam kad sam retard i sad mi je mnogo zao, dao bih para i para za njih. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 i ja isto......znachi ono....meni je jetset.... veruj mi neces se zajebati ako ga uzmes Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Malo offtopic Da li zna neko gde imaju da se qpe onakve bubice koje dolaze uz taj player? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 @nepismeni Kupio sam Creative Zen Nano Plus 1GB pre par meseci i kao shto sam rekao slushalice koje sam dobio uz njega (bele boje btw) imaju dobar zvuk ali mi je nekako skroz neprirodan osecaj kad ih stavim jer bubice imaju potpuno kruzhan oblik...uzimao sam od ortaka neke osrednje sonijeve i skroz je bolji filing u ushima (ne zvuk nego osecaj :))...chudi me da nisi primetio...ja kome god da sam dao plejer primetio je to... Anywayz, shto se tiche samog prejera odlichan je u svakom pogledu...po meni najbolji odnos cena/performanse. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Pa jesu malo chudne ali zato imaju vrhunski zvuk i 'oce o5 da ih qpim. Ne znam da li si probao da stavish onaj sundjer ili shta vec ali sa tim ima ok osecaj i shto je najvaznije slushalice ne ispadaju ni kad je mraz :). btw jesu bele. Bio bih zahvalan ako ih nadjesh negde da se prodaju da javish. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ja sam skoro dobio ipod shuffle, i prezadovoljan sam,zvuk je perfektan,zgodan je za oko vrata i slusalice su isto vtlo dobre...jedino nema ekran,al' mi to nimalo ne smeta,za onakav zvuk i izgled rado zrtvujem ekran Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ep1c , ne morash da izdvajash 300+ evra za iPod , zato sto nasi dusmani hoce da se obogate preko noci! Ja sam kupio iPod od 20GB (classic style) pre skoro 2 godine i platio sam ga 160 Evra! Fazon: Kupio sam preko site-a jedne kompanije iz Australije koja se bavi prodajom tehnike i tih zajebancija. Kod njih je iPod kostao 320 AU$ , a 2 australijska dolara su 1 Euro! Tako da moj prelog ti je da juris AU site-ove koji salju svuda po svetu :) P.S. pokusacu da nadjem site ali sve u svemu , trazi Online kupovinu AU! A da , carina mi je bila oko 20 Evra , tako da na kraju sam izdvojio 180 evra, sto je opet MNOGO jeftinije nego da kupujesh kod nasih lopova! Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 Tebe je toliko usralo sto si dobio taj plejer da ti nemas pojma...verovatno je carinik te noci zaspao :))) inace kupio sam iriver t10...prezadovoljan :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ako vam baš fali keš, overite tech-industry.com za koji dan, testirao sam nešto za njih.. :) ja sam skoro dobio ipod shuffle, i prezadovoljan sam,zvuk je perfektan,zgodan je za oko vrata i slusalice su isto vtlo dobre.. ← neće one dugo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 zlotvore [evilstruja] Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 <edit> nisam video da je lik uzeo mp3 plejer, kesa sam.. a jungleboy ivan je u pravu, kod ipoda prvo odu slushke uvek:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts