leisure Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ali batinDasi!! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 say again... ← -napisao sam deirektumu da nije normalan sto je napisao ono.. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 http://www.klanrur.rs/~rhhftp/starbak/koshtunica.jpg ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Pa nije se uvredio nego ne moze da veruje ko sve ima drskosti da napusava ljude a sam nema pojma. Taj Kostunjavi kako vi njega nazivate je za sve vas bog i batina, to sto je losh u politici je druga stvar al jbg politika je prljava igra, on dana nije imao u politici ali je mnogo obrazovaniji od 99% vas koji ga pljujete, nema smisla. ← u boy need to visit a special hospital da ovakve izjave cujem od nekoga ko je ... ma ne vredi pricati nista posto ces sad posle svih ovih ljudi koji misle da si debil napisati neki kilometarski posto sa svojim debilnim argumentima o tome kako je kostunica u stvari bog i mi smo svi degenerici sto ne mislimo tako a ti u stvari znas sve i svemu imam osecaj da pratis prenos skupstine svaki dan i ucis o politici i da razmishljas u stvari kao neki matorac od 60 godina koji je klasichan kenjator u svome pateticnom zivotu u kome u opste razmishlja o bilo kakvom politickom characteru kao nekom do jaja liku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Zasto svaki put kad De1,mohi i ekipa pocne da postuje u topicu gde se samo pominju politicari,nastane svadja i diskusija o politici... :/ Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 svaki put kad vidish mohija i de1a na threadu ne chekash da krenu sa predcima i jesusom nego oma ne dolazish vishe na topic =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ali nije montaza......pxaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 u boy need to visit a special hospital da ovakve izjave cujem od nekoga ko je ... ma ne vredi pricati nista posto ces sad posle svih ovih ljudi koji misle da si debil napisati neki kilometarski posto sa svojim debilnim argumentima o tome kako je kostunica u stvari bog i mi smo svi degenerici sto ne mislimo tako a ti u stvari znas sve i svemu imam osecaj da pratis prenos skupstine svaki dan i ucis o politici i da razmishljas u stvari kao neki matorac od 60 godina koji je klasichan kenjator u svome pateticnom zivotu u kome u opste razmishlja o bilo kakvom politickom characteru kao nekom do jaja liku ← Govorim ti da nemas razloga da pljujes po coveku ako ne znas bolje od njega sta bi radio da si na tom mestu, namerno bih stavio sve vas pametne na to mesto da vidim sta bi uradili, ako vi mislite da ste vi jedini pametni a Kostunica da je kreten i majmun onda se grdno varate. Prvo on je nesposoban za tu funkciju ali ja ne vidim kako je iko od vas sposobniji od njega, takodje ne vidim razlog vredjanju sad, ako se ne slazete lepo recite a tim vredjanjem se ne postize nista. Jos jedna stvar: Takođe se zabranjuje vređanje drugih korisnika po bilo kojoj osnovi, a lično poznanstvo nije opravdanje za vređanje unutar foruma. Sve poruke uvredljive ili preteće sadr Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Govorim ti da nemas razloga da pljujes po coveku ako ne znas bolje od njega sta bi radio da si na tom mestu, namerno bih stavio sve vas pametne na to mesto da vidim sta bi uradili, ako vi mislite da ste vi jedini pametni a Kostunica da je kreten i majmun onda se grdno varate. Prvo on je nesposoban za tu funkciju ali ja ne vidim kako je iko od vas sposobniji od njega, takodje ne vidim razlog vredjanju sad, ako se ne slazete lepo recite a tim vredjanjem se ne postize nista. Postoji jedna bitna razlika, mi se ne guramo i ne zelimo da budemo na toj poziciji, a kad ne znas sta ces uvek postoji ostavka. Doduse poenta je sto on nije da nije nista radio vec je pod izgovorom nekog kvazi legalizma odmogao tj unazadio ovu zemlju. Jos jedna stvar: Tuzno je sto se ovoga ovde niko ne pridrzava, koliko sam ja dobio etiketa debil kreten i moron al ja ne uzvracam tim istim vec civilizovano pishem. ← Mrzi me da jurim quote pertuov za pile nevino hitlerovsko ... nemoj srati ne znam za ostale ali si mene poprilican broj puta nazivao raznim imenima tako da kad si vec krenuo niz taj put onda makar ne whineuj .... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Pa nije se uvredio nego ne moze da veruje ko sve ima drskosti da napusava ljude a sam nema pojma. Taj Kostunjavi kako vi njega nazivate je za sve vas bog i batina, to sto je losh u politici je druga stvar al jbg politika je prljava igra, on dana nije imao u politici ali je mnogo obrazovaniji od 99% vas koji ga pljujete, nema smisla. ← on nije imao dana u politici? njegovo glavno predizborno obecanje je bilo da ce raspisati referendum o razlazu sa CG ako bude bio izabran za predsednika. izbore je dobio, obecanje nije ispunio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 u jbt... trcim koliko me noge nose... izgleda da je miting ldp-a u telefonskoj govornici kod vuka urodio plodom... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 -napisao sam deirektumu da nije normalan sto je napisao ono.. ← kada kazem say again to je zargonski engelski britanski, sto na srpskom znaci slazem se sa tvojom konstatacijom >>> !! V Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 zar nije 'you can say that again'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Mrzi me da jurim quote pertuov za pile nevino hitlerovsko ... nemoj srati ne znam za ostale ali si mene poprilican broj puta nazivao raznim imenima tako da kad si vec krenuo niz taj put onda makar ne whineuj .... ← To sto si ti umislio da sam ja neki nacista to je tvoj problem, ja stom grupacijom veze nemam niti sam ikada bio tako opredeljen al dobro. ;) Ma najlakse je pljuvati po ljudima al kad vi postignete blizu onoga sto je taj Kostunjavi onda se javite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 Kovache brate do sad te nisam napushavao na ovom forumu ali sad ozbiljno pocinjem da menjam mishljenje posle onog tvog posta na prvoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 Btw oces da iskopam stare topice gde ti pljujesh po Djindjicu i kako je on mafijash i krimos sve to a ? Tako da nemoj da sernjash sad za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Još jedan topic u nizu "mark as read" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 ko? ← Exile Drale jesi se to uvredio sto napusavaju nasheg velikog legalistu? ← uvredio sam se sto se ovom slikom vrlo nisko pljuje crkva, pre svega. Kostunica je covek u politici, i sta god ja mislio o njemu, mislim da je normalno sto ga ljudi karikiraju, to mu je u opisu posla, i to me posebno ne tangira. da se odmah deklarisem, da ne bi ispalo da prdim u prazno: trenutno snazno podrzavam vecinu stvari koje radi, pre svega oko KiM, ali nisam bio, niti cu biti (sigurno jos dugo) clan neke partije. takodje podrzavam svakoga ko radi za dobrobit Srbije, kao sto je cak i [sic] Tadic, jer covek je legao na rudu u poslednjih par meseci. s druge strane, neprihvatljivo je spajanje mantije, kukastog krsta i Kostunice, jer ni jedna od te tri stvari nema veze jedna sa drugom, osim u pomracenim umovima skorovecernjaka poput Nenada Canka i Cede Jovanovica. Kostunica i crkva nisu nacisti, i to je po meni jako uvredljivo, cak bolesno. Kostunica je popljuvan od neoliberalista, koji su listom ili bili komunjare one najniskije i najpodlije ili su njihova deca (da ih ne nabrajam, ko je jahao, a ko klao popove, ili ko je od crkava pravio stale), samo zato sto je vernik i sto se ne stidi toga, kao sto se ocekuje u umovima komunjarskih antiteistickih devijanata preobucenih u demokratske odore. prosto je tragicno sto se ovde demokratija shvata kao ideologija (i to protivna svemu sto makar nosi i predznak nacionalnog), a ne kao drzavno uredjenje koje nosi snaznu odgovornost. ova fotomontaza i reakcije na prethodnih par strana je jasan primer kako "kulnost" (bar ono sto pojedinci sa manjkom kritickih sposobnosti za sagledavanje istine smatraju "kulnoscu", tj. ono sto se sracunato protura nezainteresovanima kao napredno misljenje od strane gorepomenutih jadnika) odnosi prevagu nad cinjenicama. ja pricam tecnije engleski od njega. ← mozda bi tebe trebalo predloziti za premijera onda... AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA ← jadno, jadno... i supljoglavo, dodao bih. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 kako je objasnio ignis :))) Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 @drale Tebe ovo pogadja po totalno drugoj osnovi i to na licnom nivou, dok mene kao "nevernika" ne zarezuje ni malo i ne smatram da je crkva ista bolja od neke politicke institucije samim tim spada pod isto ismevanje u mojoj knjizi @sharulja Tesko tebi i slicnima objasniti u pm .... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 E ali neverovatno kako uvek neko nesto ili sve zna... Pa sta sad ja treba da dam respect nekom ko radi svoj posao i kao nema odmora. Boli me kara. Pa sto niko ne da respect mom caletu koji radi 10 sati dnevno + ga zovu kad god je neka operacija. Kome ovde treba da bude bolje, meni ili njima. Ne interesuje me sta je on do sada ucinio, interesuje me sto nije ispunio obecanja, sto i dalje treba da imam zent od murije, sto i dalje stalno jebeno kukaju svi kako nemaju leba da jedu, sto i dalje stalno treba da slusam o jebenom mladicu o jebenoj Karli del Ponte i o jebenoj eu. Nikad kraja... @drale: ne znam odakle ti to da je neko pljuvao po crkvi, a na kraju krajeva pravo da ti kazem i ta crkva mi nista ne znaci jer kolko ja vidim nista nije bolja kao ni ljudi koji su navodno pravedni. pfff ma daj... V Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) (brisite ovaj post),predomislio sam se i resio da ne ulazim u politicko prepiranje... Edited July 1, 2006 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 sad je vec kasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 DA, dala baba dinar da udje u kolo a sad bi i dva da izadje! Kasno je!!!!11111oneoneone Drale, ne znam odakle ti toliki respekt prema jednoj instituciji koja je trula koliko i ostatak drustva ako ne i vise, 50 godina negativne selekcije dovede do toga da patrijarh ljubi ruku Mirjani M. Mislim, wtf? jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 jeeeeeeeeee, evo ga i Sheki, sad odosmo u kurac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts