-MiGsa- Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 kakav bre golf sad?! :)) ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Koji god samo sto stariji to bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Sad kad ne padoh u nesvest. Ladno neko ne zna sta je i ko je Milka Canic. Pa ovo je direktan udar na mene i sve druge penzionere koji redovno svako vece u 19h (pa i sada) prate Slagalicu!! OMG Ideal, kakav si ti n00b. Stoga pozdravljam ideju da se napravi facts about Milka Canic. Iz nekog razloga to ne radi ni jedan proizvodjac kada se radi o jeftinijim modelima, zasto nemam pojma. Ono sto je lepo jeste sto se neki malo mudriji prodavci u comp shopovima dosete pa ti "poklone" i USB kabl uz stampac, mislim ono kosta 100 kinti, nije da su na nekom gubitku, a ipak se musterija oseca malo bolje kad dodje kuci i zaista moze i da ukljuci stampac :) Pa ne, ali kutija za stampac (ml1610 kad smo vec kod toga) ima sliku kao sta sve dolazi u paketu, i onda kabl za USB kao precrtan, nema. Mis'im, taj kabl dobijes uz ne znam, citac kartica od 15 evra, i ja sam kupio dodatni od 3 metra za 130 dinara (onaj standardni od metar i kusur je valjda oko 80-90). Nije kao da mi taj jedan evro na sto znachi nesto kao da sam "ustedeo", kad iovako moram da ga kupim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Kolko god da zvuci kao laz i neverovatnoca, milka je "isla" sa mojim drugom (mislim ja bi zbilja zeleo da mi on nije drug, al jebi ga) oko pola godine. Smuvali su se tako sto je on radio kao mesar u cmarketu a milka bila musterija. Jednom smo cak i izasli sa na neki splav u blokovima, pa se on pojavio sa milkom i njenom drugaricom (!!!!) koja ima bolest stitne zlezde (bazedovljeva valjda) :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 kod mene je 15 stepeni :) Jedan od razloga zashto hotju u nazad u Rusiju :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 samo koristi vazelin... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Kolko god da zvuci kao laz i neverovatnoca, milka je "isla" sa mojim drugom (mislim ja bi zbilja zeleo da mi on nije drug, al jebi ga) oko pola godine. Smuvali su se tako sto je on radio kao mesar u cmarketu a milka bila musterija. Jednom smo cak i izasli sa na neki splav u blokovima, pa se on pojavio sa milkom i njenom drugaricom (!!!!) koja ima bolest stitne zlezde (bazedovljeva valjda) :( Brate mili koliko ti u stvari ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Vidim kuchk1c4 gleda topic, nadam se da tje me primetiti da sam tu :D Ololololeeeeee poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 o brate , koja lozana (dreadlord) , jel tako darijane?:) gledala sam freestyle na mtv-u i odusevila se sta sve ljudi izmisljaju i rade ! :) najjaci su mi japanci sa jojoom i neki likovi iz Brazila ili odakle vec sa frizbijem ;) kojiiiih tripova ima pa to nije normalno :) promakao mi je jedan od spotova sa vijachom , a bas bih htela tako nesto da isprobam :P btw. jel zna neko gde ima da se kupi jo jo ?:) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 jebem ti sve, koji pakao na zemlji, ne zvao se ja Lorimer ako mi sad u stanu nije 35 stepeni... dok sam bio u prirodi, zamaknem u ladovinu i super, ovde mogu da zamaknem za đoku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 jebem ti sve, koji pakao na zemlji, ne zvao se ja Lorimer ako mi sad u stanu nije 35 stepeni... dok sam bio u prirodi, zamaknem u ladovinu i super, ovde mogu da zamaknem za đoku... kad vidim ove postove prosto obozavam sto imam klimu u svojoj sobi Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
luda_loknica Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 ojjjjjjjj jupi svi su mi rekli na poslu koji me vidjaju da sam smrsala samo jos malo da se zategnem i superiska......................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 da da , ti si nova Nikol Kidman a ja Pamela Anderson .... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 ja cu lagano ali sigurno da prokuvam...lep bio rhh...sad dilema dal kunt posle tushiranja ili cabal ;o)) edit kad smo vetj krenuli diskusije o zhenskoj lepoti u rane jutarnje chasove - nije li nikol kidmen malo preterano bleda da bi bila lepa? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
luda_loknica Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 da da , ti si nova Nikol Kidman a ja Pamela Anderson .... pa ne znam ja da li sam nova Nikol Kidman,ali znam sta su mi ljudi rekli da sam smrsala,vidi se a i sam primecujem radim evzbice,bajs i manje jedem,nastojim da se doteram,ali znam da nikad necu biti ko ona jer nisam ona :o))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ideal Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 kupio motorolu v3i stop nisam znao kako da izvadim poklopac za bateriju stop malo sam jace cimno stop sjebo sam onaj zglebic sto se hvata za donji deo telefona pa sad nemam poklopac stop popizdeo sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 kupio sam motorolu v3x malo me nervira sto nije aluminijumska ko stara v3 :( inace je do jaja ! stop :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ideal Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 bole tebe uvo... a to si napomenuo samo da ja jos vise popizdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Sad se zavrshio neki maximalno konfuzan film na RTS1 , josh uvek pokusavam da ukapiram koji je fazon filma... Pre toga igrao ATC , moja kanta dobila ozbiljna "ulubljenja" posle nerviranja zbog te retardirane igre.... A da , biser dana Zove me ortak oko 18h i pita gde sam , ja mu rekao da sam bio u Hibernaciji , a on me pita "A gde je to?" Sa kim ja delim planetu .... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Reinstaliro windows jutros posle 1.2 godine (ne znam ni kako je radio) Bio do grada do ortaka da mu odnesem neke cdove Pojeli 2 velike TRGpizze Posle svratio do ortaka na splav da sacekam da zavrsi smenu popio kocu onda malo blejali po bloku sad mrtav umoran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 o brate , koja lozana (dreadlord) , jel tako darijane?:) gledala sam freestyle na mtv-u i odusevila se sta sve ljudi izmisljaju i rade ! :) najjaci su mi japanci sa jojoom i neki likovi iz Brazila ili odakle vec sa frizbijem ;) kojiiiih tripova ima pa to nije normalno :) promakao mi je jedan od spotova sa vijachom , a bas bih htela tako nesto da isprobam :P btw. jel zna neko gde ima da se kupi jo jo ?:) Shto sam sad lozhana? poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 (edited) da da , ti si nova Nikol Kidman a ja Pamela Anderson .... ahahah kako si gadna :))) enivej, istego sam prepone tako da sam ceo dan blejao po kuci praktichno i kuvao se. napokon sam nashao klimu, nadam se da cu uspeti da iscimam da mi ugrade sutra a ako ne ondak u ponedeljak. takodje uskoro bih trebao da idem na more tako da i to organizujem po malo, sve u svemu lajf iz gud. takodje apelujemo na kuchkicu da lordu poshalje broj telefona na pm jer je on pametan, sharmantan i nadasve fin mladic. a pritom je i h4xX0R ! Edited July 29, 2006 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 lepo veche bilo... al se nisam napio niti sam bio pripit... al dobro:) ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Doshao kuci, palim za sat da budim shvecu, posle moram do piramide po jebene kadice za zvuchnike a onda u NS. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts