-MiGsa- Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) nije losha subota, posle gledanja lost`a (ceo dan) zapalili na adu sa 3 ortaka... neko akcijanje palo... produktivno veche... jedva chekam chetvrtak... palimo kod ortakla u selo... znachi bitje evil... (na jedan dva dana... chisto da se otreznimo ) :D ( )... Edited July 16, 2006 by -MiGsa- "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Bio sinoc kod hajduchke chesme...nije bilo lose,sta znam... opet sam se napio,malo pre ustao,boli me zub,boli me noga (ebena cirkulacija)... ceo dan cu da se vuchem k'o prebijen... trebao da idemu vikendicu,cale me zove da kaze da ne dolazim kad vec nisam do sad... ali noga me rastura... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 hehhe niko danas nije pesma hehhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 nece ni biti ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 (edited) Doshla sa Shtranda, sad treba da zovem neke ljude ali me mrzi jer mrzim da pricham sa ljudima preko telefona. Sutra ujutro lichna pa na Shtrand da se igra odbojka. Planovi se konachno odvijaju kako treba...bar za sada:)...Utorak is D day:) Edited July 16, 2006 by System Of A Down Girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Bio mi ortak,prebacio mu neku ziku,slušali istu... Danas iskorišćavam jeftinu tarifu za net,skidam skidam skidam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Umrezio se u LAN sa ekipom i pikamo veceras call of duty 2 hehe...samo kakvi su oni nobovi boze sacuvaj :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 -konachno kraj obaveza i leto je pocelo. -21. na more i I DONT GIVE A DAMN ^_^. -pa onda moj rodj, pa zheni rodj. -onda ponovo ispiti. -datje bog da mi od 18 ostanu 2 iz cele godine ^_^. -bitje fino. -valjda. -Zanpakotsou. -^__^. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 OLOLOL gZ BATICE =))))))))))))) !!!Drinkzor laterzor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 polozio svih 19. to je to... sad ladjenje moshnica. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Bio jutor na krstenju sestrine cerke pa onda u neku kafanu piceriju pored arene sad uspeh da namestim net glupi sreca :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Preshao Prey, odgledao 3 epizode Prison Break-a, bio u prodavnici - dosta je za danas ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 bila mi pukla tastatura pa sam od buraza iscimao neku staru a sad mi puca i mish. sranja uvek dolaze u stereo tehnici moram da zavrsim 18 miliona stvari pre mora, a samo sedim i chitam barkera :) ← kad ti skiknu tastatura i mish a zhivish na bezhanijskoj kosi onda lepo zapucash u roditj i za 1k dinara kupish 2xtastaturu+mish, cheapass varijanata koju drzhish u nekoj fijoci za slucaj da ista skikne da si za 20 sec opet operativan ;o)) sto se dana tiche...bio rostilj, bilo pivo, bilo opusteno...sad doshao gajbi i 15 min se smarao sa razdrndanom pumpom za bajs i gumama dotichnog...kad istrolujem tushirancija i spavanac, sutra nove radne pobede =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Preshao Prey, odgledao 3 epizode Prison Break-a, bio u prodavnici - dosta je za danas ;) ← a gospodja? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 bio napolju smrzo se ko *****......odgledah film sad cu na kunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ko pička ili....? odoh na spavanje,sutra ranim na trčanje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 pravim sranja... svidja mi se devojka koja ima decka... a to tako jako ne valja... i naravno, being myself, po tom pitanju necu nista uraditi, posto je mesanje u tudje veze nesto sto se ne radi. i tako... pizdim... a devojka je toliko slatka, da je to neverovatno... ustvari, cak je toliko slatka, da sam se zbog nje usudio da na RUR-u javno izjavim da je slatka... pa vi sad vidite... jebeno slatko... omg.. bljutav sam... i tako.. sad malo net, da skinem bar jednu pesmu, pa koma.. sutra armija.... 'bem ti zivot raznovrstan... eat, sleep, work... ... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 ko pička ili....? odoh na spavanje,sutra ranim na trčanje ... ← debeli :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 pravim sranja... svidja mi se devojka koja ima decka... a to tako jako ne valja... i naravno, being myself, po tom pitanju necu nista uraditi, posto je mesanje u tudje veze nesto sto se ne radi. i tako... pizdim... a devojka je toliko slatka, da je to neverovatno... ustvari, cak je toliko slatka, da sam se zbog nje usudio da na RUR-u javno izjavim da je slatka... pa vi sad vidite... jebeno slatko... omg.. bljutav sam... i tako.. sad malo net, da skinem bar jednu pesmu, pa koma.. sutra armija.... 'bem ti zivot raznovrstan... eat, sleep, work... ... ← Plashish se da ce da te oshisha? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Juce bio na adi na BGW rostilju sa ekipom od oko 140 ljudi i bilo je bshhh ono nazdrali smo se za sve pare muziku nam vrteo MKDSL 9 sati i na tomu mu hvala :) bas mi bio merak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 vikend pun speed-a... stigla do Nisha, bila na RAP sviri jedno veche, sledece na nekoj techno zurci, a juche chak stigla da proshetam malo Adom... sreca te mi direktor na putu, pa mogu na poslu da odmaram... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ch1zra > tako sam i ja mislio, dok jednu stvar nisam skontao, "da je njihova veza super, sjajna i zasnovana na poverenju, ona ga nikad ne bi prevarila, i ti tu nista nisi uticao na sjebavanje veze vec si samo bio povod" na poslu sam smaram se... sad cu da nesto hasam pa cu da zapalim cigaru... ili obrnuto... cudni su putevi gospodnji If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ch1zra > tako sam i ja mislio, dok jednu stvar nisam skontao, "da je njihova veza super, sjajna i zasnovana na poverenju, ona ga nikad ne bi prevarila, i ti tu nista nisi uticao na sjebavanje veze vec si samo bio povod" ← hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 to je cudna koincidencija... zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 ja nebi mozda lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts