Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

killy prestani da se drogiraš

konačno normalno vreme od koga možeš lepo da spavaš i izađeš napolje u 2 popodne a da ne kipi znoj sa tebe.

Trebalo bi danas da se iscimam do Ade da donesem peji neke diskove...i tako

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Dreadlord

Nisam bas siguran da sam skapirao sta hoces da kazes. Jel si ti dosao na koncert ili si slucajno dosao u Plastic. Ako je ovo drugo razumem te, ako je ono prvo onda te ne razumem.

@Topik

Nesto sam se potpuno izgubio ovih dana, samo hocu da downloadujem neke serije. Bezveze. Zato sam se sada bacio na muziku da se malo smirim.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Pa tu mi je ortak - crnac - doshao iz inostranstva, i ortakinja rekla da ima neki hop na plasticu, i on se naravno naprzio, i ja kao menedzer (treba da izda album ovde) morao da idem sa njim - doshao tamo i preminuo.

Mozhe se retji da sam sluchajno doshao, nisi pogreshio kad si predpostavio to...

Mislim prvi put da ih vidim live, kompletno su shlogirani - sem Ajs-a, pun rispekt za Ajs-a.

Jedino shto mogu da kazhem jeste da su im matric skroz kul...

poz voz 2011

^

e vidis,Mohi je juce rekao tipican primer istog :)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

A kako to da proba corey, mora da ima svoj u/p od svog guildwarsa, ne verujem da ti u igraonici daju njihov u/p da kao "testiras".

e jebiga onda,nisam znao

pozovi ga kod sebe na gajbu nek te gleda kako igraš :))

apsolutno se mogu slozhiti sa tobom :) Mada valjda i to sto stalno imam nesto drugo da radim ne dozvoljava da se skroz navucem, posto ono, kad bih bio slobodan verovatno bih tako provodio vreme. Ovako mi taman dodje kao kul opustanje :) Mada, sad preko leta me ocekuju neke serije ;)

ufff...evo me kod kuce...sjebao sam se danas na basketu, ne mogu da se pomerim sad...kapiram da cu da spavam kao beba:)

ista pricha, rikn'o sam na basketu... josh ja odem medju ljude koji znaju da igraju pa sam se istrchao kao majmun :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...