Corey Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 killy prestani da se drogiraš konačno normalno vreme od koga možeš lepo da spavaš i izađeš napolje u 2 popodne a da ne kipi znoj sa tebe. Trebalo bi danas da se iscimam do Ade da donesem peji neke diskove...i tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 @Dreadlord Nisam bas siguran da sam skapirao sta hoces da kazes. Jel si ti dosao na koncert ili si slucajno dosao u Plastic. Ako je ovo drugo razumem te, ako je ono prvo onda te ne razumem. @Topik Nesto sam se potpuno izgubio ovih dana, samo hocu da downloadujem neke serije. Bezveze. Zato sam se sada bacio na muziku da se malo smirim. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Pa tu mi je ortak - crnac - doshao iz inostranstva, i ortakinja rekla da ima neki hop na plasticu, i on se naravno naprzio, i ja kao menedzer (treba da izda album ovde) morao da idem sa njim - doshao tamo i preminuo. Mozhe se retji da sam sluchajno doshao, nisi pogreshio kad si predpostavio to... Mislim prvi put da ih vidim live, kompletno su shlogirani - sem Ajs-a, pun rispekt za Ajs-a. Jedino shto mogu da kazhem jeste da su im matric skroz kul... poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 dosli mi neki rodjaci iz k mitrovice......znaci ne najavljeni ko da sam video duha na vratima zlo....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ustao malo pre, doruchkovao pa sad malo blejim po netu. Skidam neke Wc3 replayeve, o5 sam se primio . Idem danas kod nekog lika da rezem neq muziq i tako...Mozda sutra svratim u nashu prestonicu. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Al' sam se najeo, ne mogu ni da razmisljam ispravno :) Sad cu da legnem i gledam 24, pa do grada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 idem da rucam pa u grad..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Idesh sa 2 bivsa tipa na more? ← Ne idem ...Ochigledno na vashu zhalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 znali smo da nemash muda za to. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Shta tjesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 seks Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 chemu tako dugo lice? :( ← bio kod burazera na rodjendanu juce, pijo pivo, danas doso, skidam ziku, jedem govna... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Kul bilo u gradu, krenula kisha malo da kvari planove, ali joj nisam dao puno shanse. A taman sam stigao kutji kad je pocela jache da pada. Sad sam kul, posle malo GWa sa drugarima i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ah, kako bih voleo da probam taj GW... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 jel ti palo na pamet da odeš u igraonu,uplatiš čuku i probaš? :) pravio sam malopre sok od višanja,cedili ih pa stavili u bure da prenoće i puste sok maks!!11one koja je radna atmosfera ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 ufff...evo me kod kuce...sjebao sam se danas na basketu, ne mogu da se pomerim sad...kapiram da cu da spavam kao beba:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 A kako to da proba corey, mora da ima svoj u/p od svog guildwarsa, ne verujem da ti u igraonici daju njihov u/p da kao "testiras". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 ^ e vidis,Mohi je juce rekao tipican primer istog :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 A kako to da proba corey, mora da ima svoj u/p od svog guildwarsa, ne verujem da ti u igraonici daju njihov u/p da kao "testiras". ← e jebiga onda,nisam znao pozovi ga kod sebe na gajbu nek te gleda kako igraš :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ah, kako bih voleo da probam taj GW... ← Ma ne bi Voodoo, droZa je to teshka, bezi od nje, znam iz lichnog isqstva. Bio kod nekog ortaka da rezem diskove i smorio se kao plovak. Ne idem ujutru u BGD, mozda u utorak. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Nabud Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 Ma ne bi Voodoo, droZa je to teshka, bezi od nje, znam iz lichnog isqstva. pa i nije bash, osim ako joj ne dozvolish. ono, ja pikam recimo 2 puta nedeljno, ako i toliko, po chuku-dve, i super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 1. korak ka izlechenju je da priznash da si bolestan. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 apsolutno se mogu slozhiti sa tobom :) Mada valjda i to sto stalno imam nesto drugo da radim ne dozvoljava da se skroz navucem, posto ono, kad bih bio slobodan verovatno bih tako provodio vreme. Ovako mi taman dodje kao kul opustanje :) Mada, sad preko leta me ocekuju neke serije ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 ufff...evo me kod kuce...sjebao sam se danas na basketu, ne mogu da se pomerim sad...kapiram da cu da spavam kao beba:) ← ista pricha, rikn'o sam na basketu... josh ja odem medju ljude koji znaju da igraju pa sam se istrchao kao majmun :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts