Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

juce bilo zanimljivo peglanje heroje za cije vreme smo zgutali grickalice i slatkiva u vrednosti od 600 din muka mi je. Nego el zna neko gde se mogu kupiti tike ne nesto sqpe onako pristojne?

BTW: cu da izagdem na televizor :)

Zavisi kakve ti tike trebaju. Ako ti trebaju za shetnju, uzeo bih neke iz serije adidas retro (radjene po jednim od najjachih modela adidas svih vremena - Wimbledon ili GrandPrix). Za trchanje sam nedavno uzeo takodje adidas - pogledaj negde na ovom topicu. Nisu skupe (~55 evra), a jako su udobne, lake i mekane.

@topic: doshao na posao i zatekao potop - dobro je da nijedan komp nije postradao. Sad ce da bude fajt sa administracijom i naplata shtete prichinjene nameshtaju!

А в чем сила, брат?

Ako ti trebaju za shetnju, uzeo bih neke iz serije adidas retro (radjene po jednim od najjachih modela adidas svih vremena - Wimbledon ili GrandPrix).

Ja sam kupio takve, sa likom Nastaseva (malo se vidi na jeziku), inache su skroz one retro i bash mi odgovaraju. DOduse, nisam siguran kako ti mislis da savetujes nekoga u beogradu kakve tike da kupi, kad ovde mozes da nadjes samo air max 360 za 20k dinara ili neke podjednako ruzne ako ne i ruznije :)

Ust'o, pa se polako bacam na posao, imam dosta toga da uradim pa ne bih da se to vuche :)

meni danas otpala operacija jer je lik dobio shub gihta pa ga netjemo da setzkamo pa malo blejao po poliklinici, sad malo net-blej i posle opet doktorisavanje =o)

also - lepe edidas patike u srbiji naci necete...sem ako vam koncept lepote nije malo pomeren...plus sad kad srba reche da postoje i dlaje origianl by adidas made shiroke vimbldonke...braate....steta, njih ovde nisam nashao...

ne ne ne danas je "prekucaj 50 strana lose iskopiranog teksta i nemoj da poludis jer idioti koji su popunjavali anketu koriste cirilicu i latinicu u istoj recenici"

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

kole > ali zivota mi... prekucavam ovo i neverujem! to su profesori sa fakulteta, direktori, inzinjeri koji jebeno ne znaju da pisu! mesaju cirilicu i latinicu!

posle ovoga ja bi vratio krasnopis u skole...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...