voodoo_ Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) Zajebava se čovek, koji ti je kurac... To je pesma od Zaklane čeljadi posvećena Bala Edited June 28, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Ova polemika o pederima ima vecu razmeru nego oni politichki topici :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) E vidis ja bi tebe u gasnu komoru ali iz drugih pobuda. Prvo ukrao si pesmin avatar, ne sto je pesmin nego sto si ukrao avatar. Big no-no !!! Drugo ocigledno imas nesto protiv panonaca, znaci madjara a to je totalno kretenski stav koji neko moze da ima. Ne samo da je pogresan vec i u vredljiv. Ti stvore vredjas mene kao ljudsko bice svojim stavovima. Ocigledno si skinhead, ili ti celavac. Najverovatnije nosis martinke i fajerku, a ides u srednju skolu. Nisi jos dobio postene batine jer oca i majku ne zanimas ili jadni ljudi ne mogu da se nose sa tobom. Nemas pravog uticaja u okolini, samim tim si podpao pod taj novi TREND da je lepo biti skinhead. Ides u kafanu sa svojim maloletnim drugovima gde se obeznanis posle 4-og piva i ides ulicom trazeci negog cigana da prebijes, a ako cigana nema, ti i tvoji debilni drugari ce da odete do najblizeg izloga i da ga razbijete. Mislis da si jak, ali to je samo kad imas 10+ drugara oko sebe. Jedan pekarski samar i upisao bi se u gace. Evo vam demokrate, ovo ste vi stvorili ne mi. ← hahaha al si se primio ovo sam napisao iz zajebancije da vidim reakcije a i nisam u nekom gay je cool fazonu shto se tiche pesme pesma mi se svidja zato shto ima satirichnih elemenata A shto se tiche avatara smeshan si avatar sam stavio pre njega zato stfu,shteta shto moj nisi video ranije,jbg nemam 1### postova shta cesh Edited June 28, 2006 by teca_boom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Elem, uglavnom se slazem sa Mohijem i Nemanjom, pa nema neke svrhe da sad ovde dodajem nesto. Znaci da se napravi redosled za : 1. pljujmo DS 2. Pljujmo Jevreje 3. Ispit + sumarrum 1 i 2 sa temom : Pljujmo Tadica 4. Pljujmo inostrance 5. Pljujmo Homitje 6. Pljunimo slozno po NVO ← Prvi smo!!! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 STFU демократо!!! мораћеш да бежиш у Сенегал, јер ћете ускоро тамо имати више права него у "слободном свету". их, само је било питање кад ће мој архинепријатељ Зверко, блистави витез од Демократског Краставца, да се појави у заштити обесправљених и угњетених. :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 amerikanac crnachkog porekla ( )... ← "људско биће у виду црнца..." Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 drale, ti si klero-fa Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 kakvi ste vi mrsimudi... drvite kurac na 6 strana, kopipejstujete jedan drugog, ponavljate se, vredjate... bas ste raspali smaraci... i umesto price o homoseksualcima (hoho, pol. kor.), vi ste nasli da pljujete jedan drugog... vas bi ja u gasnu, a one o kojima je thread bi pustio da se na vama pre toga naslade... armagedon ftw ! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Pa naravno da ce da se pljujemo, necu sigruno da koristim forum da iznosim svoje stavove mirnim putem. Ali mrsomudi ftw !!! Iguano jer to ona logika, ceo zivot pljujem na SRS a njima popularnost raste, jer sam mozda treba da pljujem na DS da onda oni pobede ? Hehehehe. Da, nisam u zabludi, sanse da bilo koja stranka na sledecim izborima ima vecinu je nepostojeca. Nece narod da glasa za lopove i prevarante. Jedino nama ekstremistima kojima je dosadilo sve i zelimo da pritisnemo crveno dugme ide na ruku da glasamo za SRS. Da prelomimo kolac i da vidimo kome je zapao dukat. Ovo vise nije zivot vec zivotarenje a ja se za to nisam prijavio. I podrzavam zubatog, armagedon ftw!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Iguano jer to ona logika, ceo zivot pljujem na SRS a njima popularnost raste, jer sam mozda treba da pljujem na DS da onda oni pobede ? z ← ne raste srs popularnost zato sto su kvalitetni i pametni, to svakako ne, nego zato sto ovi na vlasti i oni koji su bili pre petog oktobra nisu bili nista pametniji i kvalitetniji a plus su bili i bahati i kratke pameti prema mnogima iz slobinog vremena... nije problem u srs-u, koji samo kupi glasove ozlojedjenih bez ikakvog plana za promene, nego u ostalima koji se samo gloze, slihtaju sa privrednim tajkunima i setaju po talk show-ima gde ponekad vode i tasta, Miroslava ilica. od politike se ne zivi... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 @seth fix Napusio sam te za rezonovanje na nivou osnovne skole zato sto si sve sto sam napisao shvatio bukvalno kao da razgovaram sa detetom i tolko o tome cak sam i naveo tacno gde si lupio glupost. @dajrektum Nacisti propagiraju ubijanje ljudi, shovinisti propagiraju diskriminaciju, homosexualci propagiraju oslobadjanje od diskriminacije, reci mi sad samo kako je to fer da i jedni i drugi mogu da prave paradu? A druga stvar je da nacisti isto tako po svetu imaju svoje parade i to vec jako dugo vremena ... ljudi bash ne odobravaju to ali oni imaju parade i to po neslobodnoj i mrskoj nam americi ... Sto se tice svih ostalih postova oko dece i brakova rekao sam vec ranije sta mislim ... toj deci bi bilo bolje tako a vash problem je sto bi zbog nekog problema u vashem mozgu vi glasali protiv toga i uskratili nekome srecan zivot. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 @drale Ok ali zapitaj se zasto je tako? Godinama su te ciljne grupe bile ugnjetavane i to na uzasne nacine (primer kamenovanje kod nas, kjukluksklan itd itd) To je bilo extremno ugnjetvanje, nasilno sto je jako extremno posto ugnjetavanje moze biti i verbalno. To sto je danas zakonom regulisano pa ne smeju vishe da pretuku crnca ili gay-a i da ne odgovaraju cini da je to sve u redu? To sto nece da te gledaju kao coveka je u redu? I treba stoku koja se tako ponasa jebati u mozak sa paradama i organizacijama koje se bore protiv diskriminacije zato sto da su ziveli pre 50 godina bili bi clanovi kkklana ili obraza ili slicnih govnarija i prebijali/ubijali bi ljude. Ok danas ne bi prebijali/ubijali ali to rade u svom mozgu ... tolko mrznje koja je kao pokrivena veom tolerancije i strahom od pravnog gonjenja tj finansijske kazne. Tako da sto se mene tice treba svaki dan odrzavati parade da bi ti koji u svojoj glavi pizde a u stvari im ne smeta izasli na videlo ili prsli sami sa svojim mozgom i tako godinama dok svi ne poprsavaju i eto normalnijeg drustva ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 kolko ti kenjas to je strasno.... mohi ubijas ljude u vise nivoa Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Mohi, razumem tvoje argumente, ali si ostrascen, i cini mi se da zbog toga srljas. guranje prsta u oko ekstremistima ces samo da ih ojacas i nateras da se organizuju i pobede na izborima na primer kao u SAD. i sta si onda uradio? onda cika Bus postavi nove sudije vrhovnog suda, donese nove zakone i sahrani liberalizam za narednu deceniju-dve. nema eutanazije, nema abortusa, nema brakova pedera. cao i dovidjenja. mozda odu jos dalje. u goroj varijanti i u manje sredjenim drzavama skupe se ekstremisti pa ubiju Boga u ponosnim pederima (Beograd, Moskva, cak su i u Zagrebu morali da ih cuvaju kordoni). takvom stavu izgleda da nije cilj stvarna tolerancija, vec izivljavanje i ispiranje mozga. time ce pederi na sebe da navuku gnev i onih umerenih. a ko ce onda da se obazire na njihovo stvarno stradanje? zasto bih ja npr MORAO da smatram kako su pederi normalni? zar nije dovoljno sto zivim i pustam i druge da zive? nije li upravo to ideal tolerancije? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Mohicanac ne kenja, to je uvreda za seratore. Covek prosto nije u stanju da prihvati cinjenicu da moze da pogresi i da njegova misljenja i stavovi nisu jedini na svetu. Voli da prica ostalima kako treba da se ponasaju jer njemu niko nije to govorio dok je odrastao pa je postao osoba sa duboko urezanim uverenjem da je uvek u pravu. Sto nije, jer niko nikad nije uvek u pravu, ma koliko ga usrala tema o kojoj se raspravlja. Stvarim shvatam bukvalno jer sam bukvalista tj. bukva. Skrivena znacenja nemaju sta da traze u nekoj ozbiljnijoj raspravi. Kazi sta mislis , digni ruku i nemoj da se krijes. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 (edited) Da lepo si objasnio sindrom mohican Seth Fix i slazem se sa tim delom. Drale je jako lepo izneo tezu zasto je pogresno stvarati parade i uopste snaznom propagandom propagirati takve stvari, to jednosavno nije u redu i dolazi do kontra efekta. Da napomenem jos jednu bitnu cinjenicu u raspravi a to je da samo demokrate, liberalisti i zagovornici tih ideja psuju i omalovazavaju sagovornike, prvo mohican ili lepo napisi moj nick ili ga nemoj pisati u pogrdnom smislu jer nije u redu, ja tebe ni na koji nacin nisam vredjao niti se sprdao nemoj ni ti, umislio si da si civilizovan a u stvari si kao i oni radikali po kojima pljujes, sluzis se sprdnjama i omalovazavanjima sagovornika. Edited June 28, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Samo jednu cu reci. Uvek ali uvek bi ih tukao sve redom jer ovo sto je na slikama nisu ljudi koji su jednostavno rodjeni da vole isti pol. Ne, oni su tu zato sto je njihov zivot tolko dosadan da su oni hteli da nadju neki nacin kako bi im zivot bio lepsi. Ako si peder budi peder za sebe nemoj to da pokazujes i da se dicis time. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 da zeki je peder.. i time se ne dichi.. ugledajte se na njega ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Migsa priznaj, koliko si cekao da to kazes ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 hmm kad sam ga upoznao... al sad sam siguran, daleko od njega i preko neta mi ne mozhe nishta ololo ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Migsa zar zeki nije bio kod tebe u rimu? Jel si mu pevao kuvarica-song? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Jebiga, možda mi je ponešto važno promaklo u samom topcu, ali my two dinara: Imam čudan osećaj na oni među "njima" koji su, je li, "normalni" u svakom drugom pogledu, osim seksualne orijentacije, takođe smatraju te parade dekadentnim, neukusnim, bezveznim, šta već... i na njih gledaju sa gađenjem, kao što se gleda na, recimo, Grand paradu, ili generalno na kič svake vrste, i druge slične pojave... Ali opet, to ne možemo znati, dok to ne bi ćuli iz usta nekog od pripadnika te populacije (eto, sad sam bio ozbiljan...) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Migsa zar zeki nije bio kod tebe u rimu? Jel si mu pevao kuvarica-song? ← jesam, mnogo je losha kuvarica.... samo sendvich zna da spremi i to losh najjacha spika.. uf gladan sam i ja... hmm shta tjemo da jedemo... hmmmm ajmo u mek, paaaa ok ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Mohi, razumem tvoje argumente, ali si ostrascen, i cini mi se da zbog toga srljas. guranje prsta u oko ekstremistima ces samo da ih ojacas i nateras da se organizuju i pobede na izborima na primer kao u SAD. i sta si onda uradio? onda cika Bus postavi nove sudije vrhovnog suda, donese nove zakone i sahrani liberalizam za narednu deceniju-dve. nema eutanazije, nema abortusa, nema brakova pedera. cao i dovidjenja. mozda odu jos dalje. u goroj varijanti i u manje sredjenim drzavama skupe se ekstremisti pa ubiju Boga u ponosnim pederima (Beograd, Moskva, cak su i u Zagrebu morali da ih cuvaju kordoni). takvom stavu izgleda da nije cilj stvarna tolerancija, vec izivljavanje i ispiranje mozga. time ce pederi na sebe da navuku gnev i onih umerenih. a ko ce onda da se obazire na njihovo stvarno stradanje? zasto bih ja npr MORAO da smatram kako su pederi normalni? zar nije dovoljno sto zivim i pustam i druge da zive? nije li upravo to ideal tolerancije? ← Realno bi ono sto sam rekao bilo preterivanje i bi mozda izazvalo negativan efekat posto prevelikom broju ljudi to smeta ali u nekim normalnim zemljama to bi samo dalje iskorenilo diskriminaciju druga je stvar sto mi i dalje zivimo na divljem zapadu. Ali poenta stoji ako ti zivis i pustas druge da zive sta te onda bole uvo sto neko paradira? Sad se secam nekih ultra matorih diskusija tipa necu da mi dete gleda to po ulici ... pa jel planirate da dete odgojite kao konja sa onim sranjem za oci da uvek gleda pravo ... Kao sto rekoh vidis zaboravis prodjesh ... tako ja kad vidim ex dizele po tehno zhurkama ... vidim zaboravim prodjem ... nema tu sta da te dotice i da ti smeta ... Mohicanac ne kenja, to je uvreda za seratore. Covek prosto nije u stanju da prihvati cinjenicu da moze da pogresi i da njegova misljenja i stavovi nisu jedini na svetu. Voli da prica ostalima kako treba da se ponasaju jer njemu niko nije to govorio dok je odrastao pa je postao osoba sa duboko urezanim uverenjem da je uvek u pravu. Sto nije, jer niko nikad nije uvek u pravu, ma koliko ga usrala tema o kojoj se raspravlja. Stvarim shvatam bukvalno jer sam bukvalista tj. bukva. Skrivena znacenja nemaju sta da traze u nekoj ozbiljnijoj raspravi. Kazi sta mislis , digni ruku i nemoj da se krijes. ← Ljudi stvari shvataju bukvalno kad ne mogu da skapiraju pravo znacenje. Slicno kao sa prevodjenjem ... Da lepo si objasnio sindrom mohican Seth Fix i slazem se sa tim delom. Drale je jako lepo izneo tezu zasto je pogresno stvarati parade i uopste snaznom propagandom propagirati takve stvari, to jednosavno nije u redu i dolazi do kontra efekta. Da napomenem jos jednu bitnu cinjenicu u raspravi a to je da samo demokrate, liberalisti i zagovornici tih ideja psuju i omalovazavaju sagovornike, prvo mohican ili lepo napisi moj nick ili ga nemoj pisati u pogrdnom smislu jer nije u redu, ja tebe ni na koji nacin nisam vredjao niti se sprdao nemoj ni ti, umislio si da si civilizovan a u stvari si kao i oni radikali po kojima pljujes, sluzis se sprdnjama i omalovazavanjima sagovornika. ← Evo bash me chudi sto se ti slazesh ... zamisli nacista i radikal se slazu ... NEMOGUTJE!!! Pamcenje ti je ocigledno kratko kao i pamet ... ili ti gledas samo na ovom topiku ko je koga napusavao? Kod mene postoji sagovornik kojeg postujem (drasko) i sagovornik kojeg ne postujem (ti) posto smatram da ga ne karakterisu osobine ozbiljnog savrmenog i dobrog ljudskog bitja stoga nedostatak "civilizovanosti" s moje strane prema tebi. Setitjesh se pocetaka nasih diskusija kad sam se sluzio cinjenicama i demagogijom i onda jedno 5 mojih postova gde te ja pitam da mi odgovoris smisleno posle cega sam shvatio da to jos uvek nisi procitao u nekoj zaglupljujucoj knjizi i tad sam odustao od bilo koje dalje smislene diskusije sa tobom ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 (edited) Pamcenje ti je ocigledno kratko kao i pamet ... ili ti gledas samo na ovom topiku ko je koga napusavao? Kod mene postoji sagovornik kojeg postujem (drasko) i sagovornik kojeg ne postujem (ti) posto smatram da ga ne karakterisu osobine ozbiljnog savrmenog i dobrog ljudskog bitja stoga nedostatak "civilizovanosti" s moje strane prema tebi. Setitjesh se pocetaka nasih diskusija kad sam se sluzio cinjenicama i demagogijom i onda jedno 5 mojih postova gde te ja pitam da mi odgovoris smisleno posle cega sam shvatio da to jos uvek nisi procitao u nekoj zaglupljujucoj knjizi i tad sam odustao od bilo koje dalje smislene diskusije sa tobom ... ← Te tvoje jeftine bljuvotine zadrzi za sebe, sto se tice cinjenica nisi izneo ni jednu nego si lupetao gluposti. Pa "fala bogu" ja se zaglupljujem knjigama a ti si sve naucio iz zivota. Sta da ti kazem, bravo :) Edited June 28, 2006 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts