spo(ghost) Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 (edited) Birfest, 2004-te, sitna kisha, mnogo piva, neko random drustvo, i onaj lep osetjaj zamutjenosti i unutrashnjeg mira, kao kroz san. Setam kroz knez u pozadini ide "bitter sweet simphony" (podsvesno valjda :S ) i sve je jebeno super Edited June 30, 2006 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ne secam se kad sam se prvi put napio, ali se dooobro secam kad sam se prvi (a i drugi) put uneredio skroz =/ prvi put kod ortaka na slavi pre 3-4 dine...cirke neko crno vino...vranac beshe valjda...sve u svemu doneo me ortak gajbi, moji nisu izvalili a ja sam se probudio sa masnicom na oku. Kazu mi da sam dizao neke tegove onako janpi i puko se po sred oka :P drugi put......bilo je mlooooogo loshe, a moglo je biti skroz kul. Ove zime ishli ep1c i ja na neki pir i oshurili se ko stoka od djus vodke jebene ((shto kaze lag, samo kad se setim, kamoli omirishem, nije mi dobro nikako, sav se najezim i tako to)). Elem....samo znam da smo mrtvi pijani ushli u skc, smuvali neka dva gabora, ja otishao do wc-a, povracam po kolima, taxista me izbacuje na adi jer sam mu ispovracao kola, taxista me penje uz stepenice gajbe, trza mi se glava levo-desno, budim se.... trzanje je bilo od kevinih shamara btw....taj ceo dan mi je bilo muka i povracao sam ko som. posle toga 2-3 mesesca nisam mogao da okusim alkohol...sad se polako vracam u formu Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 peti razred ... kolko to dodje 12 godina ? na exkurziji neki lokalci nam dosli u sobu i doneli gajbu piva i nas cetvoro stukli to i razvalili se ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 8. razred Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ulmo Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Ja se prvi put napio sa 16 godina.Sve je bilo mesano.Izgubio sam 1000 dinara i povracao kroz terasu ortakovog stana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Kako si uspeo da povraćaš kroz terasu? a sad mi je jasno,kiselina!!!111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 reshio je da ti "prichuva" alkohol ;) ← taj neki rad... zrtvovao se pa on postao alkos :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 corey > omg! pa znas kako imaju one terase sa zhicom!? gde je fora da bude kao znas ono sa onim puzavicama... omg nob!!1 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 kad sam zavrsio osnovnu, posle mature, unishtio sam se od svega i svachega, ne znam ni dan danas od chega, znachi 14 mu dodje :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) SA 2 GODINE!! ← keva mi se napila kad je bila trudna i imala saobracajnu nezgodu OMFG zato sam ja ovakav!!! (ja sam bio u stomaku ovkorz) Edited July 5, 2006 by Spu [RuR] Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) nemojte pogresno da me shvatite,ali bolji naziv za ovaj topic bi bio kad ste prvi put napravili budalu od sebe:D:D:D inace nikad se nisam napio,jer ne pijem alkohol. evo penala,al mojne da sutirate:):D Edited July 5, 2006 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Osmi razred exurzija. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 kad sam vido naziv topica pomislio sam da ce biti kad ste prvi put jebali ili izdrkali... hmmm :/ bolje to ionako smo emo love emo 4um prepunim doktora za ljubav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 nemojte pogresno da me shvatite,ali bolji naziv za ovaj topic bi bio kad ste prvi put napravili budalu od sebe:D:D:D inace nikad se nisam napio,jer ne pijem alkohol. evo penala,al mojne da sutirate:):D ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 nbgd ti si prava dvorska luda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 QUOTE(rockdudbg @ Jul 5 2006, 18:30) nemojte pogresno da me shvatite,ali bolji naziv za ovaj topic bi bio kad ste prvi put napravili budalu od sebe:D:D:D inace nikad se nisam napio,jer ne pijem alkohol. evo penala,al mojne da sutirate:):D Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 bodibilde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ne, ti si is3povani kreten [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ne, ti si QUOTE is3povani kreten ROFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!haha,e bas to! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Gospode Bo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 ne, ti si [:D] ← Nisam ja is3povan, ja sam samo kreten. Gospode Bo Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) Sa 14 ... secam se da sam se toliko ucirko da noge nisam osecao i spavao celo vece na nekom raidatoru u klubu gde je ortakinaj slavila rodjendan ... kao fore bice samo deciji spampanjac :P Edited July 5, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Sa 4 godine, upao sam u bure piva i onda me je majka izvlacila ali ja sam do tada vec popio pola i tako... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 I sad ti ne daju da pije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts