Jump to content

Kada ste prvi put..

Recommended Posts

Birfest, 2004-te, sitna kisha, mnogo piva, neko random drustvo, i onaj lep osetjaj zamutjenosti i unutrashnjeg mira, kao kroz san. Setam kroz knez u pozadini ide "bitter sweet simphony" (podsvesno valjda :S ) i sve je jebeno super [:D][:D]

Edited by spo(ghost)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ne secam se kad sam se prvi put napio, ali se dooobro secam kad sam se prvi (a i drugi) put uneredio skroz =/

prvi put kod ortaka na slavi pre 3-4 dine...cirke neko crno vino...vranac beshe valjda...sve u svemu doneo me ortak gajbi, moji nisu izvalili a ja sam se probudio sa masnicom na oku. Kazu mi da sam dizao neke tegove onako janpi i puko se po sred oka :P

drugi put......bilo je mlooooogo loshe, a moglo je biti skroz kul. Ove zime ishli ep1c i ja na neki pir i oshurili se ko stoka od djus vodke jebene ((shto kaze lag, samo kad se setim, kamoli omirishem, nije mi dobro nikako, sav se najezim i tako to)). Elem....samo znam da smo mrtvi pijani ushli u skc, smuvali neka dva gabora, ja otishao do wc-a, povracam po kolima, taxista me izbacuje na adi jer sam mu ispovracao kola, taxista me penje uz stepenice gajbe, trza mi se glava levo-desno, budim se....

trzanje je bilo od kevinih shamara btw....taj ceo dan mi je bilo muka i povracao sam ko som.

posle toga 2-3 mesesca nisam mogao da okusim alkohol...sad se polako vracam u formu [:D]

Arbeit macht Frei.

reshio je da ti "prichuva" alkohol ;)

taj neki rad... zrtvovao se pa on postao alkos :o)))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

nemojte pogresno da me shvatite,ali bolji naziv za ovaj topic bi bio kad ste prvi put napravili budalu od sebe:D:D:D

inace nikad se nisam napio,jer ne pijem alkohol.

evo penala,al mojne da sutirate:):D

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

QUOTE(rockdudbg @ Jul 5 2006, 18:30)

nemojte pogresno da me shvatite,ali bolji naziv za ovaj topic bi bio kad ste prvi put napravili budalu od sebe:D:D:D

inace nikad se nisam napio,jer ne pijem alkohol.

evo penala,al mojne da sutirate:):D

vid'o sam deda mraza

Sa 14 ... secam se da sam se toliko ucirko da noge nisam osecao i spavao celo vece na nekom raidatoru u klubu gde je ortakinaj slavila rodjendan ... kao fore bice samo deciji spampanjac :P

Edited by coll

sex, drugs and bio food!