Doolio Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ko da sam jedini koji se zbog toga prvi put usvinjio, nego ovi ostali nisu emoi ko ja pa da priznaju :P ← ololol 'emoi' ja sam se vise puta oblokavao iz tih razloga ali se nikad nisam usvinjio, usvinjavao sam se samo slucajno i nijednom iz bedaka. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Prvi put povracao od alkohola u 7mom osnovne, prvi blackout u prvom srednje. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 prvi put negde polovinom osmorg totalni block out 17. rođus, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 born in the deer beer gajba :D Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) nikad mortus (i ne zelim) bio sam cirke jedom u zivotu i to od pelina......pre par meseci hehehe (ne pijem) Edited June 24, 2006 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) josh uvek se nikada nisam napio i nesto ne osecam gubitak ... kurac mi je dovoljno velik i bez alkohola Edited June 24, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 2 srednje isto zbog neke budale :) NIkad nisam totalno popio pretaram cesto ali tolko da mogu da uzivam ne da legnem pod sto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Izgleda da sam ja jedina osoba na forumu koja se nije napila niti ce se napiti u naredih 200 godina. Nevin sam pa shta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Izgleda da sam ja jedina osoba na forumu koja se nije napila niti ce se napiti u naredih 200 godina. ← i ja isto... ne mogu da se napijem :( ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 heh secam se ko da je juche bilo... osmi razred zimovanje na zlatiboru, drugari i ja odlucili da je vreme za prvo unezverivanje, i to sa vinom, i to ko zna koje je bilo crno toga se secam i da je bilo kiselo (a kupili smo tipa 3 litre na svakog decaka, ccc sta je neiskustvo)... pfffuj... i da smo ga pili kao malo dete kada pije vruce mleko pa ga cedi kroz zube da slucajno ne proguta sveze formirani kajmak... gadno ti povracati se al ne smes da prestanes da pijes da ne ispadnes najgora sisica :P...uh kako je gadno bilo... posle toga smo se celu noc vijali shamarali gadjali grudvama i petardamai vacarili devojcice onako usput... naravno posle svega svi smo kolektivno peglali ispred odmaralista.... posle toga sam se samo jos jednom usvinjio od vina i to kad sam zavrsio osnovnu na letovanju i od tada vino pijem samo na slavi ili kad sam u inostranstvu (ili dobijem kiselinu odma').. eto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Ok...posto verovatno malo njix zna (skoro niko?) ja imam 15 godina :))...i juce sam se napio prvi put bas tako,mislim jedno 1h se ne secam nicega,i sad ne govorim ja ovo da bi bio faca itd,sta vise,ja ovo pisem zato sto mi maloo krivo,zato sam i pitao, mislim koje je poenta uopste da pijes? Stvarno mislim da je super sto sam okusio ovo i ni malo mi se ne svidja,mislim da se kretenishem po gradu ili bilo gde stvarno je glupo...pa sam hteo da cujem sta vi mislite o svemu tome? Edited June 24, 2006 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Kao Edited June 24, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ah, dakle nije kvantitet nego kvalitet! Hvala ti sad si mi sve objasnio, gledajuci Darijana kako pije litre alkohola sam pomislio da to treba tako! Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 me 2 ugledavajući se na ortaka koji ne može da se napije od litra rakije i gajbe piva!!!!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 nisam pio do 17te...i onda poceo da pijem fensi koktele i tako skupe gluposti tipa bakardi brizer...i onda poceo da gruvam pelinkovac i tekilu...i onda kad sam poceo da izlazim u ESKALIBUR(Coko,objasni kakvo je to mesto) onda sam poceo redovno da cirkam pelin pre izlaska da bih mogao da svarim to mesto,muziku i te ljude(i naravno,da bih bio nepresusan izvor provala sa RUR fazona i fora topika :))) ),a i da ne pricam da su se dobici na kladzi sve vise i vise povecavali pa se i to proslavljalo :) rakiju,vino,vinjak,votku i te gluposti prezirem(hejt me pliz :) ) a pivo mogu da cirkam samo kad je hladno i kad mi se mnogo pije nesto gazirano,a nema soka u okolini...u poslednje vreme,sve cesce se zaticem ispred TV-a sa caletom i diskutujemo o tekmi uz neki vops...realno sam vuna za alkohol tako da mi ne treba puno,dobijem se i opustim,znam kad da stanem i nikad nisam imao crne rupe,niti sam povracao zbog alkohola,ali blesav sam mnogo i trezan,kad popijem ne postoji blam za mene ;)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) Izgleda da sam ja jedina osoba na forumu koja se nije napila niti ce se napiti u naredih 200 godina. Nevin sam pa shta... ← Nisi jedina osoba . Josh nisam pocheo da pijem i neam nameru, ne nalazim nishta zanimljivo u alchoholisanju. Edited June 24, 2006 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 ja sam se samo jednom napio i tad sam se ubio ko zmijor na srecu bio sam kuci i bio sam sam i bilo je do jaja :) popio sam 2/3 flajke vodke sam al sutradan mi ceo dan nije bilo dobro i od tog dana chim mi zamirishe npr aceton ja se stresem Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (jedan mahin rodj je bio za pamcenje) meni su svi mahini blekaut;)) do jaja ti pesma :) inace osmi razred ekskurzija prvo napijanje a prvi over od alkohola godinu dana kasnije (mrzi me da racunam kolko godina) a overio sam posle toga samo jos 5-6 puta meni je najlepsi osecaj kad se sa namerom upropascavam od alkohola:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Nisi jedina osoba . nisam pocheo da pijem , ne nalazim nishta zanimljivo . ← kako znas kad nisi probao lolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 jasamnepismen.... nemoj piti, alkohol je zlo!... naterate da radish greshne stvari... :( ( )... Quote "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Lasice mnogo mi je zanimljivije da se smejem pijanim budalama i gledam ih kako se muche. To shto ja ne pijem ne znachi da nikad nisam video pijane ljude, ne nalazim nishta zanimljivo u njihovom ponashanju... Necu MiGsa necu... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 (edited) jasamnepismen.... nemoj piti, alkohol je zlo!... naterate da radish greshne stvari... :( Da, na primer da jebe Edited June 24, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 jasamnepismen.... nemoj piti, alkohol je zlo!... naterate da radish greshne stvari... :( ( )... ← ne bre terate da radis stvari koje zelis u sebi ali koje nisi smeo dok si trezan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Dakle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 jasamnepismen.... nemoj piti, alkohol je zlo!... naterate da radish greshne stvari... :( ( )... ← jasamnepismen.... nemoj ga slusati, MiGsa je zlo!... naterate da radish greshne stvari... :( ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts