Tiger21 Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Ah napravices ti adu da bude i bolja i veca :) ← Moj prvi glas :* Pa mi bar izgradismo neshto u ovoj drzavi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 2. Avgust, Stavros, Grchka. Vodi najbolji profan iz shkole, idem sa ortacima, bice loodilo \o/. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 2. Avgust, Stavros, Grchka. Vodi najbolji profan iz shkole, idem sa ortacima, bice loodilo \o/. ← Koliko godina imash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 10 notjenja ako nekog zanima, agencija grand tours, ← snjima sam u spaniju i francusku iso dobra je agencija a i jeftina platio sam 300 i nesto evra za 13 dana a obiso evrope Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 bugarska.....susanj .......herceg novi..... Mada neverujem da cu ici u bugarsku.... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Bice bugarska najverovatnije... i to nesebar / suncev breg. Koliko ljudi ide tamo, mogli bi i da organizujemo neko vidjanje? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Koliko para taj Nesebar? Ja gledam da odem sa ortakom i par ortakinja u Sharmel Shejk, al' i bugarska je uzeta u razmatranje ← sharmel hmmm to je kul ja mislim moj drug je bio nesto slicno, on je bio u Sharm El Sheik-u i kaze da je bilo dojaja. kontam da je to skroz slicno al ne zna se dok ne odes ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Koliko godina imash? ← 17, valjda isto kao ti. Ne postoji 2. nachin da odem tamo tako da idem shkolski. Lik je car tako da necu imati problema sa njim ma shta radio. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Bugarska, gde i kad ko ce ga znati... Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 AMG AMG mocices da pijes pushis i drogiras a da te niko ne kaze mami !!!!!!!!111111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 al neces moci da igras wow :/ sve ima svoj minus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Dan nam je izgledao ovako , ustajanje 13-14 , posle burne noci , odemo u piceriju/leskovacki rostilj← leskovachki roshtilj ?!? ja nigde verovatno, nema se para i za more i za ukrajinu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 izvoli leskovacki u nesebru ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 (edited) leskovachki roshtilj ?!? ja nigde verovatno, nema se para i za more i za ukrajinu... ← Da , da i to kakav , dobijesh socnu vrelu tortilju sa dve velike bele veshalice i sopskom salatom , ako se secam 5-7 evra to izadje. @jasamnepisme: Ok , ok , ne znam kakav ti je profa , ali ma kakav bio , nista nije kao kad odesh sam sa drugovima , ipak je on neka kontrola , pa ma kakav bio , razumesh , ipak ste vi ostavljeni njemu na chuvanje od strane roditelja...Inache ja sad imam 18 :) Edited June 18, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 chek, leskovachki roshtilj u tortilji? :))) e jebo to ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 OMG mozes i u ultra-super-socnoj lepinji , ali tortilje (bar kolko ja znam) nema nigde u NS-u , tako da kad odem u Bugarsku to uzimam.Mmmm , onako vrela sa rostilja , natopljena mascu od veshalice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 u tortilji uzimam samo giros, roshtilj iskljuchivo u lepinji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ali Sejnte , nije to ona mala raspala Giros tortilja! Neka , necu da objasnjavam , ako budes u prilici , bar jedan dan pojedi sa tortiljom , veruj mi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 99,9% ne idem nigde... kmeeeeee Neki poispaljivali, nei nemaju repa itd... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 AMG AMG mocices da pijes pushis i drogiras a da te niko ne kaze mami !!!!!!!!111111 ← Ja ne pijem, ne pushim i ne droZiram se. Ok , ok , ne znam kakav ti je profa , ali ma kakav bio , nista nije kao kad odesh sam sa drugovima , ipak je on neka kontrola , pa ma kakav bio , razumesh , ipak ste vi ostavljeni njemu na chuvanje od strane roditelja...Inache ja sad imam 18 :) ← On nije nikakva kontrola. Mozesh da radish shta hocesh i sa i pred njim. Lik je car, ne mogu da objasnim koliki. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ISto ko i meni Pio je razredni vise sangrije od svih nas Nije se treznio radili smo sta smo hteli On nam vise dodje kao drug kolko smo puta isli u novi sad ili u beograd u kafane sa njim Prekosutra nas vodi u galeb na pijancenje Kako bi mi sve exkurzije bile duplo gore da nam je zapala neka matora krava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 brate, on odgovara za vase zivote. ponavljam longlija - nije isto inace, needukovana deco, tortilja (tortija) se zna kolika je, a to sto vi zovete mala tortilja je u stvari taco ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) uu da te upoznam sa mojim ortakom :D i on je kao ti :D ide tamo gde nema srba :D kazu da je on otkrio bugarsku :D tamo je isao 99 98 :D ← heh, ja sam zhiveo tamo 5 godina i pola rodbine mi je odande.. a sad jedan mali hint za sve one koji idu u sunchev breg, neseber.... zaobidjite L'azur (znam da je najlakse posto je u samom centru) i idite u diskoteku koja se zove "Mania"... na par spratova je... pushta se bolja muzika (neki malo jachi i nepoznatiji tehno) i ako je u lazuru odnos ribe-muskarci 1:4, u Maniji je odprilike 3:2. Prvi put kad sam bio tamo, upali, sve novo, ovo ono... samo vidish plavo... more plavusha nekih.. i ja krenem kroz masu, ne kontam ni gde idem, samo me dovati rukom lik iz obezbedjenja.. onako me ogleda levo desno, i kao.. "ajd prolazi"... kad sam proshao... provalio sam da sam upao u neki VIP separe gde u fazonu bilo 3 lika i 15 nekih striptizeta golih, i kao... mesi. !!! Edited June 19, 2006 by Pesma-mrtve-dece Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ovog leta za mene nema mora... na zalost tek sa pochela da radim i ne ochekujem da me "dragi" gazda pusti da odmaram... icicu vikendima do keve na selo da se kupam u bazenchicu ili do Nisha da se ne kupam nigde... nema odmora dok traje obnova... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Da malo pazim bolesnu mamu i u Bulgariu, ako bude srece. Videcemo. Inace, nema lepsih od bugarki :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts