Jump to content

Gde na more?

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

leskovachki roshtilj ?!?

ja nigde verovatno, nema se para i za more i za ukrajinu...

Da , da i to kakav , dobijesh socnu vrelu tortilju sa dve velike bele veshalice i sopskom salatom , ako se secam 5-7 evra to izadje.

@jasamnepisme:

Ok , ok , ne znam kakav ti je profa , ali ma kakav bio , nista nije kao kad odesh sam sa drugovima , ipak je on neka kontrola , pa ma kakav bio , razumesh , ipak ste vi ostavljeni njemu na chuvanje od strane roditelja...Inache ja sad imam 18 :)

Edited by Longleyy

AMG AMG

mocices da pijes pushis i drogiras a da te niko ne kaze mami !!!!!!!!111111

Ja ne pijem, ne pushim i ne droZiram se.

Ok , ok , ne znam kakav ti je profa , ali ma kakav bio , nista nije kao kad odesh sam sa drugovima , ipak je on neka kontrola , pa ma kakav bio , razumesh , ipak ste vi ostavljeni njemu na chuvanje od strane roditelja...Inache ja sad imam 18 :)

On nije nikakva kontrola. Mozesh da radish shta hocesh i sa i pred njim. Lik je car, ne mogu da objasnim koliki. [:)]

.

ISto ko i meni

Pio je razredni vise sangrije od svih nas

Nije se treznio radili smo sta smo hteli

On nam vise dodje kao drug

kolko smo puta isli u novi sad ili u beograd u kafane sa njim

Prekosutra nas vodi u galeb na pijancenje

Kako bi mi sve exkurzije bile duplo gore da nam je zapala neka matora krava

uu da te upoznam sa mojim ortakom :D i on je kao ti :D ide tamo gde nema srba :D kazu da je on otkrio bugarsku :D tamo je isao 99 98 :D

heh, ja sam zhiveo tamo 5 godina i pola rodbine mi je odande..

a sad jedan mali hint za sve one koji idu u sunchev breg, neseber.... zaobidjite L'azur (znam da je najlakse posto je u samom centru) i idite u diskoteku koja se zove "Mania"... na par spratova je... pushta se bolja muzika (neki malo jachi i nepoznatiji tehno) i ako je u lazuru odnos ribe-muskarci 1:4, u Maniji je odprilike 3:2.

Prvi put kad sam bio tamo, upali, sve novo, ovo ono... samo vidish plavo... more plavusha nekih.. i ja krenem kroz masu, ne kontam ni gde idem, samo me dovati rukom lik iz obezbedjenja.. onako me ogleda levo desno, i kao.. "ajd prolazi"... kad sam proshao... provalio sam da sam upao u neki VIP separe gde u fazonu bilo 3 lika i 15 nekih striptizeta golih, i kao... mesi. !!!

Edited by Pesma-mrtve-dece

Get smart or die dumb!

ovog leta za mene nema mora... na zalost tek sa pochela da radim i ne ochekujem da me "dragi" gazda pusti da odmaram... icicu vikendima do keve na selo da se kupam u bazenchicu ili do Nisha da se ne kupam nigde... nema odmora dok traje obnova...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Da malo pazim bolesnu mamu i u Bulgariu, ako bude srece. Videcemo.

Inace, nema lepsih od bugarki :)

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.