Jump to content

PLAY! #01

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Don't cha wish your girlfriend was hot like me?

Don't cha wish your girlfriend was a freak like me?

Don't cha

Don't cha

Don't cha wish your girlfriend was raw like me?

Don't cha wish your girlfriend was fun like me?

Don't cha

Don't cha

Okej, ocemo da osnujemo neki fond/NVO "pomozite milosu" ?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Evo malo da se pohvalim :) Kao sto znamo, svaka reklama je reklama, pa ne zamerite na malo slabijoj upoznatosti autora sa onim o cemu se tacno radi, kao i izostavljanju adrese i imena projekta, jer to su, po urednicima politike, reklame :)

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
play_politikam.jpg

play_politika2m.jpg

Mali savet za Lexa :)

Nikad ne govori da ti igra radi glatko i nikad ne priznaj da imas semprona 2800 i 6600GT.

Probaj ovako:

"Na autorovoj masini ( a64 x4200@3.7Gz, 2*1Gb corsair MMX 2-2-2-1 1T, BBA x1900XTX@700/1600) u rezoluciji od 1600*1200 sa 4aa i 16af sa ukljucenim HDR igra je tekla glatko osim u scenama borbe. Dim od Rl-a je uradjen soft shadingom"

Ovako ces steci mnogo veci kredibilitet.

I pocni mnogo vise da se bavis bumpmappingom i autogenerisanjem textura kao i ps3.0+hdr features-ima.

Svi ce drhtati na pomen tvojih opisa igara.

Obavezno spomeni wide TFT 21"

;)

Edited by f4ts0

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

cisto da primetim da je urednik milan djukic ... lik je legenda ... mora da bude predobro :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

od jeseni planiramo da pustimo i stampano izdanje izdanje koje ce takodje biti jednostavno?

Sta ne valja u ovoj recenici

ma citav tekst je takav ... a "ovako nam je lakshe" pishe dva puta, pa onda ima nekih reci koje ja mislim u zivotu nisam nikada izgovorio, i taaako :) ali dobro, reklama je reklama :)

1800 ljudi za 3 dana? Lazes lale masni su ti zubi :)) wow to je mnogo vise nego sto sam se nadao...

Pazi, realno, ja sam sebi projektovao 5k za prvih mesec dana. Ako to dostignemo, super. Posebno imajuci u vidu da reklama ide samo putem RUR sajtova + nekih linkova koje okace dobri drugari na drugim sajtovima (hvala voodoo ;)). Inache se sve lepo izracuna preko statistika.

cisto da primetim da je urednik milan djukic ... lik je legenda ... mora da bude predobro :)

riiiiight ;)

@ igor - takve opise nikada necu dozvoliti :)

.to f4ts0

Pa taj Sempron mi je rezervna mashina za isprobavanje konfiguracija, kako bih se pokazao kao chovek iz naroda pred chitaocima i tako kupio njihovo poverenje. Druga mashina (slichna onoj koju si naveo) mi sluzhi da je pominjem kad pishem IO portu...

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Extra, GZ i GL

offtopic:

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
play_politikam.jpg

play_politika2m.jpg

Znam da rece da ne zamerimo autoru zbog neupucenosti i to...ali kada vidim ono 'igrice'...grrrr...kako bre mogu da koriste deminutiv za ta remek dela savremene multimedijalne umetnosti...grrrr