killYg0r Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ja se stidim od ovog smajlija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Meni je samo cudno sto si ti krenuo u ekspanziji kad mi nismo na vlasi, sto znaci da imas neke kontakte i mimo mene, namazan si ti na svakoj strani sveta imam poneku vezu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 Kad smo kod fantastičnog magazina, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Kapiram da mozhete sami da pomognete u tome tako shto tjete staviti potpis na kraj svakog teksta koji NA VREME predate Laletu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 o hvala luka, hvala ... ti si onaj koji uvek salje tekstove na vreme ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Don't cha wish your girlfriend was hot like me? Don't cha wish your girlfriend was a freak like me? Don't cha Don't cha Don't cha wish your girlfriend was raw like me? Don't cha wish your girlfriend was fun like me? Don't cha Don't cha ← Okej, ocemo da osnujemo neki fond/NVO "pomozite milosu" ? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 shoo? ocesh da ga finansirash da usavrshi koreografiju ili samo glas pa da live izvodi dotichnu pesmu? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 eh, tek sad procitah, davno mi nije bilo toliko zao kad dodjem do poslednje strane i pajaaaa nema vise... skroz neopterecujuci tekstovi, citljivi i informativni... al kratko sve prekratkooooo Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 bice vishe strana, bice vise strana, ne brinite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 Evo malo da se pohvalim :) Kao sto znamo, svaka reklama je reklama, pa ne zamerite na malo slabijoj upoznatosti autora sa onim o cemu se tacno radi, kao i izostavljanju adrese i imena projekta, jer to su, po urednicima politike, reklame :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Dobro je i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 od jeseni planiramo da pustimo i stampano izdanje izdanje koje ce takodje biti jednostavno? Sta ne valja u ovoj recenici 1800 ljudi za 3 dana? Lazes lale masni su ti zubi :)) wow to je mnogo vise nego sto sam se nadao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) Mali savet za Lexa :) Nikad ne govori da ti igra radi glatko i nikad ne priznaj da imas semprona 2800 i 6600GT. Probaj ovako: "Na autorovoj masini ( a64 x4200@3.7Gz, 2*1Gb corsair MMX 2-2-2-1 1T, BBA x1900XTX@700/1600) u rezoluciji od 1600*1200 sa 4aa i 16af sa ukljucenim HDR igra je tekla glatko osim u scenama borbe. Dim od Rl-a je uradjen soft shadingom" Ovako ces steci mnogo veci kredibilitet. I pocni mnogo vise da se bavis bumpmappingom i autogenerisanjem textura kao i ps3.0+hdr features-ima. Svi ce drhtati na pomen tvojih opisa igara. Obavezno spomeni wide TFT 21" ;) Edited June 22, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 (edited) 1800 ljudi za 3 dana? Lazes lale masni su ti zubi :)) wow to je mnogo vise nego sto sam se nadao... Reklama bato :) Edited June 22, 2006 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 cisto da primetim da je urednik milan djukic ... lik je legenda ... mora da bude predobro :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Ne rise da stavljaju nove limene cevi umesto starih azbestinh?!?! i da revidiraju metro? pa sto ne prucha niko nista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 A i kako sam prestao da pi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 od jeseni planiramo da pustimo i stampano izdanje izdanje koje ce takodje biti jednostavno? Sta ne valja u ovoj recenici ma citav tekst je takav ... a "ovako nam je lakshe" pishe dva puta, pa onda ima nekih reci koje ja mislim u zivotu nisam nikada izgovorio, i taaako :) ali dobro, reklama je reklama :) 1800 ljudi za 3 dana? Lazes lale masni su ti zubi :)) wow to je mnogo vise nego sto sam se nadao... Pazi, realno, ja sam sebi projektovao 5k za prvih mesec dana. Ako to dostignemo, super. Posebno imajuci u vidu da reklama ide samo putem RUR sajtova + nekih linkova koje okace dobri drugari na drugim sajtovima (hvala voodoo ;)). Inache se sve lepo izracuna preko statistika. cisto da primetim da je urednik milan djukic ... lik je legenda ... mora da bude predobro :) riiiiight ;) @ igor - takve opise nikada necu dozvoliti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 .to f4ts0 Pa taj Sempron mi je rezervna mashina za isprobavanje konfiguracija, kako bih se pokazao kao chovek iz naroda pred chitaocima i tako kupio njihovo poverenje. Druga mashina (slichna onoj koju si naveo) mi sluzhi da je pominjem kad pishem IO portu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 mi sluzhi da je pominjem kad pishem IO portu... i jel ti kuzma uvek sa neobicnim interesovanjem odgovori na pitanje? ;) dajem ostavku a ne, neces se izvuci tako lako ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 i jel ti kuzma uvek sa neobicnim interesovanjem odgovori na pitanje? ;) ← Pa i ne, obichno kazhe samo 'za sve je kriv AMD!!! koristi Intel.'... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Extra, GZ i GL offtopic: » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Znam da rece da ne zamerimo autoru zbog neupucenosti i to...ali kada vidim ono 'igrice'...grrrr...kako bre mogu da koriste deminutiv za ta remek dela savremene multimedijalne umetnosti...grrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 e da luka, moram da ti pohvalim text, znamo koji, mnogo je slichan mome, samim tim je mnogo dobar ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 E sad, ti si iskuko za Heroje ko da je jebeni level editor tako krucijalan :) Dok svi sobrnu kampanje, eto patcha :) Btw, i meni je Kuzma objavio pismo oneeleven111!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 E sad, ti si iskuko za Heroje ko da je jebeni level editor tako krucijalan :) Dok svi sobrnu kampanje, eto patcha :) Btw, i meni je Kuzma objavio pismo oneeleven111!!!!! ← a sta si to motao da pitas kuzmu sto nisi mogao da izguglas lebati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts