Lucky Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 Koliko samo pitanja :) @ Srba - Postavicemo javno glasanje + naravno zhiri glasanje. Pobednicki dizajn _ne_mora_ biti onaj koji je dominantan, vec cemo ponuditi mozhda recimo 3-4-5 i onda ce ljudi prakticno moci da biraju, tj. mi cemo uraditi nekoliko serija, posebno ako budemo furali flok stampu. @ dvinity - naravno da ce uspesni ucesnici konkursa dobiti free maje. lol this is not a rurocracy, this is a lucktatorship! that is correct. Mada ce rurocracy imati svoju priliku da se pokazhe u najboljem svetlu (koje verovatno nece nista promeniti doduse ;) vec tamo negde u avgustu. Stay tuned! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 I shta bi na kraju? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 aj sacekajte mene do ponedeljka, pa bacite pool... sad mogu da krenem s radom, prosli su mi ispiti sto mi je prioritet. imam par mnogo wicked ideja. ako je frka, onda u najavi glasam za "Sta je RuR" .. najvrh po meni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 'de da bacimo bazen? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 uf, huh ... ajde salji ti svoje radove svakako, znachi makar i koncepte da vidimo dal' to vredi, pa cemo lako da ih ubacimo u opsti izbor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Evo da dodam josh malo, Koncepti za prednju stranu, imam i zadnju al' me mrzi notjas i to gnjaviti. Ovo je svezhe, pravo sektashko, i josh unisex. Aha, ipak sam sprzhio ochi i uradio back najbrzaka, mada sada mi sve deluje metalski :) oce to u kasne sate. Edited July 23, 2006 by banman Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 prednja u ovoj tamnijoj varijanti je bruka dobra, ali zadnja se uopste ne slazhe sa prednjom pa ispadne mlogo chudno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Ja bih zaista voleo da znam ko moze ovako nesto da nam istampa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 *wink, wink* pa zaboga, to ce uchiniti one mini fabrike textila razbacane po maleziji sa kojima neprofitabilna organizacija rur nema nikakve veze naravno *wink, wink* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) Ne znajem, ti si promovisao ajde deco dajte ideje. E sad sitnica ako mozhe tj. ne mozhe da se odradi, kako god majica ce biti, tako da od golotinje ove sezone nishta :) @Kole E da na zadnjoj sam se nocas zaneo sa krivinama, no kada se razbudim +1 kafa, pogledacu shta se tu mozh' sec' Edited July 24, 2006 by banman Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 Ma jasno bane, samo bacaj ideje, nece da se bace, ja vise komentarisem da li ce moci da se istampa ili ne, ali to nije povezano sa tim da li vi treba ili ne da nabacujete ideje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Evo josh malo varijacija, nishta ekstra, sem zao one shto ne vole crveno bre :) 1 2 3 Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) Evo mog polovicnog rada...pa jednog dana mozda ga i zavrsim :D Vektori Link za sliku posto je velika Edited July 24, 2006 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Do jaja => rur maja za hardcore phorumashe! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Mislim da je shoosh pridobio zhenski deo phoruma. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Mislim da je shoosh pridobio zhenski deo phoruma. Mislis sve 4 ribe ;) samo sto sam hteo da nacrtam jos 20-ak detalja, jbg. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Mislis sve 4 ribe ;) 5 koliko ja znam, E sad, 5x0 din znash li koliko je to para i slave :) Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 e i meni se sviđa taj stil, nosio bih majicu sa tako nekim kul vektorima, ali su mi boje ipak previše za dakija :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 mislim simpa je ali zasto cvetitji? zasto srca itd itd? zasto laste?!?!!11one =o)) simpatichno izgleda ali previshe tema na jednom mestu...tako mi bar deluje...mada sigurno mozhe da se razradi u nesto mnogo dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 mislim simpa je ali zasto cvetitji? zasto srca itd itd? zasto laste?!?!!11one =o)) simpatichno izgleda ali previshe tema na jednom mestu...tako mi bar deluje...mada sigurno mozhe da se razradi u nesto mnogo dobro Recimo srca i cvece za sve one topice o ljubavi i sexu pa malo macho simbola po njima, gusar za igrice da ne objasnjavam zasto :))) itd, itd...za moj ukus na primer je premalo tema...sam forum je jedan veliki vasar pun svega i svacega, pa tako i treba da bude ilustrovan, cak mogli bi da napravimo jedan wallpaper na onu foru prepoznaj 100 bendova, filmova, a u ovom slucaju forumasa :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Da, odavno imam ideju da napravim sliku na kojoj ce biti sanduk sa logom RUR-a iz koga ce da vire razne "stvari" kojima se ponosi ovaj forum :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2006 Author Report Share Posted July 25, 2006 Ako neko ume dobro da crta i hoce, ideja sa "prepoznaj 100 forumasa" je sjajna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 word \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Problem je u vremenu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 rofl napravi osmosmerku ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts