Sim-A.Fuse Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 lexe, da te ne znam pomislio bih da imash 17 godina.. The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Jednom rukom sheta, drugom mixuje Shta se brinesh, tamo je takva ekipa s njim da chak i bugarke beze "lepo" je meni rekla jedna ortakinja , "ma nije on toliko lep da bi te prevario" step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 teshi se ti teshi reve licis na frontmena bodyrockers-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Vracajte spojlere odma sada odma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 "lepo" je meni rekla jedna ortakinja , "ma nije on toliko lep da bi te prevario" OLOLOLOLOLOLOLO!!!111 Skim se ti druzis, prva lekcija koju tip nauci je da ne je jebe lep nego uporan/vest :) @stalja: zelim odstetu za pretrpljeni dusevni bol :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 To dok josh ne rade spojelri :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) Edited July 26, 2006 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 OLOLOLOLOLOLOLO!!!111 Skim se ti druzis, prva lekcija koju tip nauci je da ne je jebe lep nego uporan/vest :) OLOLOLOLOLO!!!111 To govore samo ruzni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 staljo cime si se radio kad si tako pozeleneo :PP evo i mene malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 snickers se zvace ne trpa se ceo u usta Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 can't help it...soooooo beautiful... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 imash crno neshto na bradi gadno neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) aaa ? Edited July 26, 2006 by AyS^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 imash crno neshto na bradi gadno glavu? @kahlee: pwn je masivan "we aim to please" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 momci odoh na Zlatibor na pripreme,vracam se 4og,ako se neko kojim slucajem zadesi tamo nek se javi broj valjda imate ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 snickers se zvace ne trpa se ceo u usta Voli on da trpa stvari u usta :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 I r so keksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 "joj, cemu li sluzi ovo tamo desno, joj, bolje da ne pritiskam, za sada sam ih ubedio da misle da ja stvarno znam sta radim" ;) cool slika, svidja mi se taj fazon "iz daljine" sa tom citavom perspektivom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 naravno geto u pozadini :))) dobra slika :P Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 "joj, cemu li sluzi ovo tamo desno, joj, bolje da ne pritiskam, za sada sam ih ubedio da misle da ja stvarno znam sta radim" ;) cool slika, svidja mi se taj fazon "iz daljine" sa tom citavom perspektivom. pa sta mislis zasto pusta muziku u sred bela dana ? ;)))))))) Macane jel to za promo exit zurkicu bilo? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 pa sta mislis zasto pusta muziku u sred bela dana ? ;)))))))) Macane jel to za promo exit zurkicu bilo? Psst cuti :)) Ne secam se ni sta sam tad radio tacno, verovatno probavao ozvucenje da, to je za tu zurkicu bilo :) Inace lucky ovo je snimano sa nekim mega pwn aparatom sa ogromne daljine, imao je onaj teleobjektiv, pa isprobavao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 COKO PROMENI MAJICU PRLJAVI GADE ! Sutra slike Zastave 10 feat. Alpine \o/ Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 moj stomak je priceless a vi pricajte sta hocete... ja znam samo jednu stvar u tom bazenu je bilo oko 40 likova i oko 8 riba, od kojih su 5 bile mnogo gadne. od tih 40 likova ja sam bio najlosije gradjen, tj svi su bili nabildovani, i slicno. ja sam joj jedini uzeo telefon ja sam jedini sa njom posle grada isao na kafu i ja sam jedini od tih likova jutro posle isao na plazu sa njom i njene 2 drugarice Rekoh jednom retji tju opet. Jedno je imati stomak kao homer drugo biti nabildovan i trece biti gradjen normalno ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts