Longleyy Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 @ Black-Sun: Jel to u Lazuru u Bugarskoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 da If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 ona pishki dok je drzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Nda, ne bi je jebao... Koga ti zavaravash? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Crno Sunce, vodi brzo tu ribu da napravi kopiju video kasete sada da joj za sedam dana ne bi izasla ona devojcica iz televizora i ubila je!!11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 (iskustvo me je naucilo da svako sa rura zna nekoga) Statisticki gledano svaka druga riba izmedju 15-30 dina se prcala sa nekim rur memberom :) tako da ono :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 daki sreco moja to nije kupaci :) i laze sreco to mi nije drugarica, tj ne jos dugo :) moj stomak je priceless a vi pricajte sta hocete... ja znam samo jednu stvar u tom bazenu je bilo oko 40 likova i oko 8 riba, od kojih su 5 bile mnogo gadne. od tih 40 likova ja sam bio najlosije gradjen, tj svi su bili nabildovani, i slicno. ja sam joj jedini uzeo telefon ja sam jedini sa njom posle grada isao na kafu i ja sam jedini od tih likova jutro posle isao na plazu sa njom i njene 2 drugarice good night and good bye alfa muzjak has spoken edit: migsha vidim da citas. odgovor je ne. necu te upoznati sa njom, niti ti dati broj fona :P brate, zashto ti mene sad ubedjujesh da si ti jako dobar? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Zato shto je skroman? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 :)) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 edit: migsha vidim da citas. odgovor je ne. necu te upoznati sa njom, niti ti dati broj fona :P nemoj se brinesh pune su mi ruke posla... svuda cice ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Evo i jedna slikica sa kampovanja. Sa leve na desno. BIG Shator :), Stator, moja devojcica, Shone Zlo, i jos jedan ortak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Im back ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 statore zasto su na slici tri mushkarca a zhvaka za javnost je bila "idem ja sa curicom i 2 njene ortakinje na kamping"? ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ko zna sta je njima u gacama :) kad mislis da sve znas, saznaj vishe :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 statore zasto su na slici tri mushkarca a zhvaka za javnost je bila "idem ja sa curicom i 2 njene ortakinje na kamping"? ;oP hmm jok nesto si me pobrkao sa SOAD ona je isla sa decom buvsim i njegovim ortacima :) mada je trebala da ide jos jedan ortakinj ali je ispalila u poslednjem trenutku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 (edited) daki sreco moja to nije kupaci :) i laze sreco to mi nije drugarica, tj ne jos dugo :) moj stomak je priceless a vi pricajte sta hocete... ja znam samo jednu stvar u tom bazenu je bilo oko 40 likova i oko 8 riba, od kojih su 5 bile mnogo gadne. od tih 40 likova ja sam bio najlosije gradjen, tj svi su bili nabildovani, i slicno. ja sam joj jedini uzeo telefon ja sam jedini sa njom posle grada isao na kafu i ja sam jedini od tih likova jutro posle isao na plazu sa njom i njene 2 drugarice good night and good bye alfa muzjak has spoken edit: migsha vidim da citas. odgovor je ne. necu te upoznati sa njom, niti ti dati broj fona :P Ne bih da umanjujem tvoj jebacki podvig ,super je sto si navatao ribu i to , ali u Lazuru je svako navatao sta je hteo.Do sad ne znam puno odbijenih likova , osim ako si skroz rtd. Edited July 26, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 wtb that charming skill :-) Igore shamar... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 http://img.photobucket.com/albums/v239/gruja/P4240129.jpg wb lepi Ne bih da umanjujem tvoj jebacki podvig ,super je sto si navatao ribu i to , ali u Lazuru je svako navatao sta je hteo. ouch, pwn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 longly > jedno je navatati ribu na jedno vece kad znate i ti i ona da se vise nikad necete videti, a potpuno je druga stvar ici na kafu posle diskoteke, ispricati se i razmenuti brojeve telefona da se vidimo kad se vrati sa mora... vidis imas malu razliku izmedju toga da poljubis mrtvu pijanu ribu, i da se dogovoris da se vidis sa njom posle mora. a sto se tice mog jebacnog podviga sam sam rekao da niti sam bio sa njom niti sam je jebao... If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 longly > jedno je navatati ribu na jedno vece kad znate i ti i ona da se vise nikad necete videti, a potpuno je druga stvar ici na kafu posle diskoteke, ispricati se i razmenuti brojeve telefona da se vidimo kad se vrati sa mora... vidis imas malu razliku izmedju toga da poljubis mrtvu pijanu ribu, i da se dogovoris da se vidis sa njom posle mora. a sto se tice mog jebacnog podviga sam sam rekao da niti sam bio sa njom niti sam je jebao... a zar nije bolja kombinacija, tjaskate, bambusnete se, i posle se dogovorite da to isto uradite u bg`u uz neobavezno tjaskanje... ? ( )... "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Crno Sunce, mass rispekt sa moje strane. Ja sa bio u sličnoj situaciji u Bugarskoj pre 2 godine, s tim ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-MiGsa- Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ' date='Jul 26 2006, 13:55' post='840423'] Crno Sunce, mass rispekt sa moje strane. Ja sa bio u sličnoj situaciji u Bugarskoj pre 2 godine, s tim "Emotions"... "Feelings"... They only lead to damage, death and destruction... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Dobro si čuo. Neću da je ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 ja sam samo ljubomoran provalio si me rispekt btw, imash "1" u imenu neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts