stalja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Mojne ivane, dechko je uredno i pristojno obuchen... ...za grand show :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 i mi smo zadovoljni, ali mi je uvek bilo jebeno to sto vecina ljudi su ovako u zivotu klosarski obuceni (figurativno), i onda se napuca za maturu s odelom od dosta para Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Neo sine, prva si osoba za koju mogu reci da se obukla grdje od mene :) Koja kombinacija, ko decko od male slavice cukteras :))) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Deo razreda i ja » Click to show Spoiler - click again to hide... « premala slika , sredicu kad se vratim iz skole... Edited June 14, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 kombinacija bi bila skroz ok samo da nije te ogavne kravate If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 kul je oprema, stvarno The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 chek chek... kravata je i jedino shto valja na slici ;) nego... moram uskoro da se slikam jer me je dandzha shishala i to chirokanu pa da padne malo olololol-a :)) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ma opooshteno, jebali bi te(mislim na ostale)... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 brate, ne morash sada tisinepismen da se stidish... ako si gej ... slobodno reci jbg i ok... shta tjesh... to ti je u prirodi i nema frke... Pa ono... shto se tiche odelca i kravate i sve... nekako je ... ne znam... hevi brate... uglavnom, odstupatjesh od svih na maturi tako da opushteno :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ne ne, nemoj ti mene u taj kosh...nisam ja jedan od "onih". . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Matura final \o/ ← Posto svi hejtuju, da dam i ja mojih 2 cents :) Realno se meni kombinacija sa jakom narandzastom ne svidja, ali je cinjenica da je to boja koja je najvise u modi ove godine (uz jarku svetlo zelenu i plavu, kao i zutu boju), i realno je kombinacija k'a sa modne piste. Vec sam bio, i jesam odstupao od svih, svi dosli(vecina) skockani, neki u nekim roze(!!!!!) majcicama, strasno... ← A ti su vec pass Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Zverko prati modi o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Jorgovan je in ! Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Vec sam bio, i jesam odstupao od svih, svi dosli(vecina) skockani, neki u nekim roze(!!!!!) majcicama, strasno... Imali smo skup direktora PKB-a, JKP-a, ParkingServisa, navedijosnekoklosudruzenje(firmu)... Tako da sam bas bio drugaciji, svoj, i zadovoljan sam :] ← joj gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) \o/ Zwerko, eto iskren covek(nadam se), imas pivo od mene, ako/kad se okupimo :) ← realno najbolja slika u odelu koju je neko postovao na ovom forumu, ne tolko zbog odela, vetj zbog osmeha:D znachi odelo samo pojachava taj osmeh pokvarenog politichara... koji je upravo pokrao nekoliko desetina miliona iz drzhavnog budzeta... ili je tek smislio plan pa to ozarenje \o/ sve u svemu zwerko ftw :D ( )... Edited June 14, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Kad smo vec kod odela evo i ja :) Ovo je bila samo proba za javnost kad sam kupio odelo, moram kosu celavu moju da sredim za maturu :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) Jel' se ja to tripujem ili svi sem Drashka ne mogu ljudsku kravatu da izaberu :) edit: Stefane izgledash ko biznismen :D Edited June 14, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Matura final \o/ ← pantalone i sako mnogo kewl, kosulja i kravata mnoogo lose. ovo je kao da si isao da pevas u grand paradu al nema veze... pajser: fin hitac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Jel' se ja to tripujem ili svi sem Drashka ne mogu ljudsku kravatu da izaberu :) edit: Stefane izgledash ko biznismen :D ← sha otjesh da kazesh da sam i ja izabrao loshu kravatu aaa?! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 /me navlachi pancir aham ( :P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 /me navlachi pancir aham ( :P ) ← matori, pa zar ne znash da ja gadjam samo u glavu sem ako ne zelish da te heartbrakeujem:)) elem, sho btw, dobru sam kravatu i koshulju izabrao za odelo btw. ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 pajseru shto si se tako raskrechio ? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 E jebi se sad i ti :) Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 pajser najveci shmeker na topicu realno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ocu, hvala na lepim zheljama :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts