urgh Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 elem, imam nekih problema sa kompom, tachnije blokira se bez ikakvih ochiglednih razloga. narochito mu se nedopadaju word fajlovi, flash animacija i sl.format nije uspeo da reshi problem tako da ono. da li je neko imao slichan problem, da li je mozda hard u pitanju ili neshto drugo?neki predlog neshto, bilo shta... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 hm... reinstall windowsa... ako nisi skoro ili si nesto zesce instalirao/deinstalirao verovatno si pokupio dosta smeca.... od hardverskih stvar... ocisti komp... probaj da prebacis hdd na drugu ide granu.... moguce da je i memorija krivac... sjuri neki program za proveru.... sta znam... ovo bi ja odradio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 (edited) koa shto rekoh format+reinstal nisu odradili posao, za ovo ostalo videcemo(nemam sad neshto vremena da se bakcem oko toga), cshito me interesuje dali se neko susrettao sa nechim slichnim. Edited June 8, 2006 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 da ti se nije otkacio kuler sa procesora? :) ja sam jednom imao takav problem :) A problem sa wordom sam imao kad sam zapatio neki spyware, pa je zabad'o word i tako jos poneki program koji sasvim sigurno nije visoko na listi zahtevnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ili da je u registry-u otishlo neshto. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 u kucishtu sve deluje ok, na prvi pogled. nije samo provblem sa wordom, to narochito ne voli, blokira se i kad pustim neki film recimo... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Pa covece reci svoju punu konfiguraciju mozda se neke komponente ne vole :), npr imas taj i taj chipset a procesor je nesto levo, a grafika nije preporucljiva za taj cip samo reci da ne pricam napamet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 jesi skenirao za viruse? mozhda ti se neshto gadno zavuklo u backup. mada kao shto laki reche, ovo zvuchi vishe kao hardverski problem pregrevanja neke komponente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 meni mirishe na kulere ili memoriju. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 9, 2006 Author Report Share Posted June 9, 2006 temperatura je ok,memoriju i ja sumljicim zajeno sa hardom, videcu ovih danaPa covece reci svoju punu konfiguraciju mozda se neke komponente ne vole :), npr imas taj i taj chipset a procesor je nesto levoteshko da ce se rtako enshto ispostaviti poshto je sve lepo funkcionisalo 2 godine;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoolok Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Hm, probaj da očistiš komp od prašine, detaljno, meni je ona jednom pravila probleme. A naravno, IDE kontroler-kabel-disk kombinacija je uvek sumnjiva u ovakvim situacijama :) Quote Everything's just fine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 da ti se nije otkacio kuler sa procesora? :) ja sam jednom imao takav problem :) A problem sa wordom sam imao kad sam zapatio neki spyware, pa je zabad'o word i tako jos poneki program koji sasvim sigurno nije visoko na listi zahtevnosti. ← Koji si ti krelac, kako to nisi uspeo da izvalis? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 ^ kako te nije mrzelo toliko da kucas?! Koji si ti krelac, kako to nisi uspeo da izvalis? nemam pojma, bio neki ortak da kao "menja procesore" i zaboravio da povezhe kuler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts