Bartuc Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ma vazn je da ce hrvati da izgube nebitno sa koliko ← Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Uh ako Koroman dodje u Zvezdu btw....recite mi da sam lud,ali ja se nadam pobedi protiv Argentine :) ← pa bilo je neke price da ce ziga u portsmut a koroman na godinu dana u zvedu. posto je prica oko mandarica gotova (neuspeli pregovori) tesko da dolazi u bg. pogotovo sada posto je odigrao dobro protiv holandije. ako ovako nastavi otici ce on u jaci klub. ah da, savini shutevi...nisam se skoro tako smejao.... ← istina, oba suta su bila odlicno izgradjena, ali sama zavrsnica je za veliku nulu. da je bio neko iole normalniji bilo bi zaista opasno. au hrvati napravili jezivu atmosferu na stadionu, mora se priznati... Mada 20 000 Srba > 20 000 Hrvata :) ← najezio sam se majke mi kada sam cuo kako pevaju "lijepu njihovu..". a i tokom same utakmice bilo je zaista ocaravajuce. po komentatoru ih je bilo fifti:fifti, mislim brazil:hrvatska. realno, hrvati su ih pokidali u prvih 25.min drugog, nisu se brazilci videli. da nisu hrvati rekao bi da su bili bolji. debeli se nije naigrao, kao ni adriano. vise od ostalih su pokazali kaka, ronaldinjo i emerson, u defanzivi. kod hrvata me je iznenadio kovac, pored kojeg se nisu naigrali napadaci brazila. stvarno su igrali kao nezdravi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Jest da su Hrvati, ali dobro su odigrali... Realno, ochekivao sam da ce ih Brazil ubiti... 5000 Srba > 5000 Hrvata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Samo sto je Hrvata bilo mnogo vise. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Hrvati su igrali ok, mada nisu umeli da iskoriste shanse... Brazilci su bili mega smoreni, bolje da su mene pustili na teren mesto onog Ronalda, vishe bi se trudio Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Brate, hrvati su fenomenalno odigrali. Ma, borili su se ljudi a ne kao mi protiv holandjana... ko babisnjori, bruka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) bolela je ronalda patka za tekmu,ko je gledao tekme reala zna da moze da potrci kad hoce ko iz starih dobrih vremena.onaj komentator sisa navijao za hrvate,ne znam kako neko moze da navija za hrvate protiv brazila a da nije hrvat.igrace ronaldo sve u prvoj postavi i cenim da ce na svetskom dati 5+.A ko kaze da se mi nismo borili protiv holandjana taj jede govna. Edited June 14, 2006 by slash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Gledao sam hrt posle utakmice, jebote pa oni su slavili sto su rsli...I dont get it? Mislim ko da je vazno da li si izgubio 1:0 ili 5:0...u fazonu su da na ovom porazu treba graditi Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ochekivano, oni su gadne lozane. Nadam se samo da ce kenguri da ih spuste na zemlju. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) ... da se nismo borili protiv holandjana taj jede govna. ← Ma daaaj! Ceo srednji red ga uopste nema! PS.Ne vredjaj druge, tebe niko nije vredjao! Edited June 14, 2006 by fragman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Ma daaaj! Ceo srednji red ga uopste nema! PS.Ne vredjaj druge, tebe niko nije vredjao! ← i ti vredjas fudbalere :) ,a to sto ne znaju i da se nisu borili nema veze jedno s' drugim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Razbucashe Shpanci Ukrajince... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 jedna velika lol tekma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 znachi prenos jucerashnje brazil tekme by nemachki komentator "ronaldo stoji poput vodenog bivola koji rasteruje muve raymishljajuci da promeni pojilo" i "kaka je shutnuo ovu loptu kao student prvog semestra matematike" smeha nikad dosta =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 ^ [roflmao] Genijalno...chova bash ima smisla za poredjenja...kao Blackadder. :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 mogu svi ti pametni komentatori( a pogotovo oni koji nikada nisu sutnuli loptu u zivotu ) da se samo sagnu ronaldu i da poljube zekicu u njuskicu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 kako volim nemce , kada cemo mi dati gol u 91-om minutu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 kada cemo mi dati gol u 91-om minutu... ← ne skoro, poshto na ovom prvenstvu necemo postici nijedan... :D vidim da niko nije nishta postovao, evo josh malo lepih vesti od nashih lavova... Zakrvili Stanković i Ljuboja Startni poraz od Holandije i utakmica odluke protiv Argentine podigli su tenziju na jučera Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 jel neko to video ili je to sa blica ? 1-1 vs Argentina 2-0 vs OS a Holandija gazi sve :)) 9bodova i tako mi prolazimo *<|:) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 haha,genijalni su,prvo kosarkasi,sad i ovi... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 haha,genijalni su,prvo kosarkasi,sad i ovi... ← ali kosarkasi su bar imali najvise ciljeve i jednu od boljih ekipa na prvenstvu, pa su imali shta da ochekuju... chemu se ovi nadaju da mi je znati. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 alal vera za namachku... u 91 minutu... imali su sretje ovaj put... jos 2 pogodjene precke :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Brate mili, utakmica Nemachka-Poljska je bila smeshna do bola - Poljaci mrtvi u drugom poluvremenu, a Nemci nikako da nashteluju shut Dobro je da su u 91 minutu dali go inache bi ih nemachka shtampa ubila u pojam Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Predsednik Ukrajine obecao svakom igrachu po milion dolara ako osvoje svetsko prvenstvo,a za prolazak u drugi krug im daje 150.000 $ valjda,akos am dobro procitao juce na RTSu Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a najbolji je neki Poljak shto je tuzio trenera Poljske reprezentacije za stres dozivljen posle poraza :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts