Corey Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 joj,parfem....grrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Omiljeni poklon osnovno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 a da ti oni jednostavno poshtom poshalju kesh? neke stvari imaju sentimentalnu vrednost, ne mora sve da se meri cenom i upotrebljivoshcu ← o da, sentimentalna vrednost jel'? i kad budesh spremao sobu i bacao djubre napolje, sigurno cesh da zadrzhish neku ciglu urolanu u toalet papir (primer jel'te), jer to ima sentimentalnu vrednost ;) oh, give me a break ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) Ti nam sejnte u stvari zavidish zato sto te nisu voleli u osnovnoj i srednjoj pa nisi dobijao takve glupe poklone :] Edited June 8, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 rotaciono svetlo i pandurske tablice, imate ih kolko ocete ispod brankovog mosta sa nbg strane :) indzoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ti nam sejnte u stvari zavidish zato sto te nisu voleli u osnovnoj i srednjoj pa nisi dobijao takve glupe poklone :] ← -ijaaaaaaooo zapravo je to. -tu smo sejnte uvek. -nemoj da pacesh. -^_^. Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Nindza kofernjace!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Tako su jednom ortaku hteli da poklone ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ja se nebih zali za takav poklon............. Bas mi to treba...................:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Za ovaj rodjendan sam dobio od ortaka pola kila spremljenog pasulja u kesi (ortak jeo posle) i u kesi sa pasuljom disk :) + kofu punu blata. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 uzmi ogromnu kesu za smece i napuni je bombonama, da se kaze da moze da se kupa u slatkom :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) Kupite joj sliku 2m*2m a na njoj da bude more i palme, eto popunjen je ceo zid wow stoti post al sam dobar bwe Edited June 8, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ako treba da bude veliko i beskorisno, pokloni joj mene :) ← ti mu vise dodjes kao "carobna lampa" .. ako te dobro protrlja , svasta se desi btw.. kupi joj , kauch Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 svakog dana saznamo ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 svakog dana saznamo ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 hm... meni su doneli merdevine od 5m umotane u toalet papir.... big enough? ← kakva slučajnost, već smo se složili da ćemo poklon umotati u toalet papir :)) Ortaku su za osamnesti doneli noshu u kojoj je bila tegla eurokrema. To jeste beskorisno ali je slatko :) ← I mi smo to radili samo smo je punili bombonama, to je socijalnija verzija... Uzmite joj nekoliko paleta za viljuskar... ← i to smo već radili...:)) neke stvari imaju sentimentalnu vrednost, ne mora sve da se meri cenom i upotrebljivoshcu ← word up! o da, sentimentalna vrednost jel'? i kad budesh spremao sobu i bacao djubre napolje, sigurno cesh da zadrzhish neku ciglu urolanu u toalet papir (primer jel'te), jer to ima sentimentalnu vrednost ;) oh, give me a break ;) ← sigurno da neće baciti! btw, ovu ortakinju mnogo volim, i naravno da joj neću kupiti CD ili minđuše... random poklon mnogo više znači... @topic: treba da bude veliko, beskorisno i random, ali smo se složili da nećemo nešto poput merdevina, cigli i slično... oćemo da potrošimo koju kintu da ne bude klošarski. e da - plišane igračke ne dolaze u obzir, jer to dođe kao CD i minđuše. ti pasulji o kojima ivan priča zvuče intrigantno, sad ću da proguglam o njima... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ogromni crni gumeni dildo. Mozda se ispostavi da nije beskorisan, a velik je. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 volim kvalitetne situacije gde ribe pricaju o trljanju Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 beanbag je ona velika stolica/fotelja/nešto od vreće koja je napunjena nečim. možda joj uzmemo to... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 nisi skapirao, niko ne govori o CD/mindjushama, ja vishe volim da kupim poklon koji je usefull (jel'te), a koji opet ne mozhe da se kupi na svakom koraku.. dovoljno je izdvojiti 3h i nacicesh neshto sigurno.. a ono merdevine u toalet papiru .. hmm ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 eh da, svako ko kazhe da se "odushevi" kad mu kupe takav poklon - lazhe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted June 8, 2006 Author Report Share Posted June 8, 2006 pa i neće biti merdevine, biće fotelja u toalet papiru :) enivejz, po toj logici, mogli smo da je pitamo šta ti treba za rođ, mislim da je bitniji gest od samog poklona. a i po pravilu, stvari koje su korisne ne traju dugo, a nošu/ciglu/nekuglupost može da drži večno negde zabodenu i kad god je iskopa nekom prilikom, možda i slučajno, setiće se nas. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 ne vredi se raspravljati, moje lichno mishljenje je da je to bezveze.. e sad, recimo ja bih pre kupio neku freaky lampu (imash masu prodavnica u centru grada), koja bi joj se dopala, a definitivno bi bio lep gest + shto je poklon koristan + shto ne mozhe da se potroshi... but that's me :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ogromni crni gumeni dildo. Mozda se ispostavi da nije beskorisan, a velik je. ← genijalno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 extra fora ima i LILI HIPY na chuburi preko puta restorana orashac...ili orach ja mislim.. Sta hoces stawe ti u veliki balon...Jet Set je fora a jeftino.. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts