Jump to content

Takmichenje

banman

Recommended Posts

Pa prosla tema nije bila losa sto se tice kvantiteta, wallpapera je bilo stiglo mislim preko 80, u raznoraznim varijantama, ali ajde, nema veze.

Da, mozhemo da odradimo novu temu, ajde za pocetak malo da skupljamo vase ideje, a onda cemo da smislimo sta cemo tacno da organizujemo, tj. koju cemo temu odabrati.

obrade fotografija, da se opet okachi migshina i zekijeva slika [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Novi avatar za Lakija! :D

mislim da je to vec trademark foruma... bio bi ozbiljan udarac na RUR da se njegov avatar promeni :)

evo na primer u RUR Forum Warsu ne postoji neke ikonice. Retzimo ikonice za Tower, Battlements, Camps, Siege Tower, Catapult... mislim da bi bilo odlicno da se to napravi.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Ili, napraviti strip, you know, comic about the rur. Shiroka tema ali nachin izvedbe se mozhe donekle ogranichiti a i vishe ljudi mozhe da radi na jednom projektu a a i i ni ne mora da ispadne loshe. K'o zna mozhda za sledece, kada se u ovome ogledamo, mozh' da padne neki kratkometrazhni pa celovechernji itd. Znachi, za sada moj predlog je strip vezan za rur.

A sta mislite, posto je vec tema stripova popularna, da mooozda uradimo nesto kao Penny Arcade svojevremeno? Oni su napravili modele svojih glavnih likova, klupe i jos par nekih random stvari, a na kreatorima je bilo da ako hoce docrtaju jos nesto i naravno naprave tekst koji ce da ilustruje slike.

To je samo jedan predlog, drugi predlog je da uradimo recimo takmicenje za dizajn RUR majici, na primer. Jedino sto bismo mi morali da vas uputimo u to koliko boja i cega da se koristi, i onda je sve na vama. Najbolje resenje stampamo. Na primer.

A sta mislite, posto je vec tema stripova popularna, da mooozda uradimo nesto kao Penny Arcade svojevremeno? Oni su napravili modele svojih glavnih likova, klupe i jos par nekih random stvari, a na kreatorima je bilo da ako hoce docrtaju jos nesto i naravno naprave tekst koji ce da ilustruje slike.

hahaha ovo je odlicno :) najbolja ideja

Odlichna ideja za maje. Aj' stvarno da se neshto izorganizuje, proshlo takmichenje je bilo kul.

maje su sjajna stvar...

"personalized t-shirts" sa nickom na ledjima :) [preterujem sad...]

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

maje su sjajna stvar...

"personalized t-shirts" sa nickom na ledjima :) [preterujem sad...]

Koliko tu ima para, a tek haos. Ide lik, kulturan dechko, vodi psa sa sobom i uzhiva u parku dok jutarnji zraci dopiru do njegove majce na kojoj pishe "e_jebesh baku@RUR". I sad, babe nisu k'o pre da ne znaju shta je "@" pa skontaju da je u pitanju sekta RUR itd.

Mada kul ideja.

Nista onda, ako nastavite ovako, moracemo da napravimo oba takmicenja, ali ono, u odredjenim vremenskim intervalima. Mozhda cemo poceti sa majama, kao da ako ih budemo radili radimo sto pre. Ajde dajte vi jos neke predloge, pa ako ne bude niceg kreativnijeg, organizovacemo ovo.

Dobro, mozhda malo fenserski, ali rur custom items. Tipa bedz - mozhe i na foru sa ushivanjem to dodje kao baner dizajn mozh sa titulama and things ako bude neki znachajniji rur gathering da se zna ko je ko a i ekonomichnija fora od majce. Ili kao privezak ili shta ja znam, sve shta vole mladi...

A da napravimo lepo glasanje, jelte demokratski, pa da poshteno sudimo. Nebi bilo na odmet ni postaviti na neko upadljivo mesto.

Edited by banman