banman Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mogli bi, chisto radi malo ozhivljavanja ovog dela foruma da izaberemo temu i odradimo, ako mozhe bolje od proshlog puta (u smislu kvantiteta). Takodje mogla bi i tema da bude konkretnija, tipa rur wars itb. Shtoj velite? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Pa prosla tema nije bila losa sto se tice kvantiteta, wallpapera je bilo stiglo mislim preko 80, u raznoraznim varijantama, ali ajde, nema veze. Da, mozhemo da odradimo novu temu, ajde za pocetak malo da skupljamo vase ideje, a onda cemo da smislimo sta cemo tacno da organizujemo, tj. koju cemo temu odabrati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 obrade fotografija, da se opet okachi migshina i zekijeva slika Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 jedino shto mi trenutno pada na pamet su banneri za skinove, ili tako neshto.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Novi avatar za Lakija! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Novi avatar za Lakija! :D ← mislim da je to vec trademark foruma... bio bi ozbiljan udarac na RUR da se njegov avatar promeni :) evo na primer u RUR Forum Warsu ne postoji neke ikonice. Retzimo ikonice za Tower, Battlements, Camps, Siege Tower, Catapult... mislim da bi bilo odlicno da se to napravi. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Ili, napraviti strip, you know, comic about the rur. Shiroka tema ali nachin izvedbe se mozhe donekle ogranichiti a i vishe ljudi mozhe da radi na jednom projektu a a i i ni ne mora da ispadne loshe. K'o zna mozhda za sledece, kada se u ovome ogledamo, mozh' da padne neki kratkometrazhni pa celovechernji itd. Znachi, za sada moj predlog je strip vezan za rur. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 A sta mislite, posto je vec tema stripova popularna, da mooozda uradimo nesto kao Penny Arcade svojevremeno? Oni su napravili modele svojih glavnih likova, klupe i jos par nekih random stvari, a na kreatorima je bilo da ako hoce docrtaju jos nesto i naravno naprave tekst koji ce da ilustruje slike. To je samo jedan predlog, drugi predlog je da uradimo recimo takmicenje za dizajn RUR majici, na primer. Jedino sto bismo mi morali da vas uputimo u to koliko boja i cega da se koristi, i onda je sve na vama. Najbolje resenje stampamo. Na primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 A sta mislite, posto je vec tema stripova popularna, da mooozda uradimo nesto kao Penny Arcade svojevremeno? Oni su napravili modele svojih glavnih likova, klupe i jos par nekih random stvari, a na kreatorima je bilo da ako hoce docrtaju jos nesto i naravno naprave tekst koji ce da ilustruje slike. ← hahaha ovo je odlicno :) najbolja ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Odlichna ideja za maje. Aj' stvarno da se neshto izorganizuje, proshlo takmichenje je bilo kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Odlichna ideja za maje. Aj' stvarno da se neshto izorganizuje, proshlo takmichenje je bilo kul. ← maje su sjajna stvar... "personalized t-shirts" sa nickom na ledjima :) [preterujem sad...] Edited June 6, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 maje su sjajna stvar... "personalized t-shirts" sa nickom na ledjima :) [preterujem sad...] ← Koliko tu ima para, a tek haos. Ide lik, kulturan dechko, vodi psa sa sobom i uzhiva u parku dok jutarnji zraci dopiru do njegove majce na kojoj pishe "e_jebesh baku@RUR". I sad, babe nisu k'o pre da ne znaju shta je "@" pa skontaju da je u pitanju sekta RUR itd. Mada kul ideja. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Pa dobro turish samo skracenicu EJB :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 thumbs up za majce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 agree.... ocemo da se vidi da smo sekta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Strip!!! KlanRur strip i to u paintu >.< ja votujem za to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Nista onda, ako nastavite ovako, moracemo da napravimo oba takmicenja, ali ono, u odredjenim vremenskim intervalima. Mozhda cemo poceti sa majama, kao da ako ih budemo radili radimo sto pre. Ajde dajte vi jos neke predloge, pa ako ne bude niceg kreativnijeg, organizovacemo ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 (edited) Dobro, mozhda malo fenserski, ali rur custom items. Tipa bedz - mozhe i na foru sa ushivanjem to dodje kao baner dizajn mozh sa titulama and things ako bude neki znachajniji rur gathering da se zna ko je ko a i ekonomichnija fora od majce. Ili kao privezak ili shta ja znam, sve shta vole mladi... A da napravimo lepo glasanje, jelte demokratski, pa da poshteno sudimo. Nebi bilo na odmet ni postaviti na neko upadljivo mesto. Edited June 7, 2006 by banman Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
KadeshiAmbassador Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Glas za maje. Quote -It is said that the first time Takamatsu saw Judo he was horrified. This was because they bend their backs during their techniques. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamessviv Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 (edited) 3D walpaperi u photoshopu ili obicni walpaperi I photoshop good Edited June 8, 2006 by Geros Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 pa ajde recite "kolko boja i čega da koristimo" pa da počnemo. Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 moze li gif? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Ili neka animacija u flashu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 moj predlog: rur majce 3 boje mora da ima RuR znak i logo template za majce bi trebao da se skine odnekle, da svi imaju istu stvar za pocetak.... da bude ili high-res u shopu ili u corelu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 pre svega toga moramo dobiti rurov logo u formatu za shtampu i da je transparentan naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts