Klinac Balavac Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 EU vs IT Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 : )) nije lose najbolje mi je ono sa kaficama Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 mislim da je bilo al dobro je podestiti se jel je odlichno .. pogotovo pedestrian crossing i elections :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 aj nek neko ubaci srpsku zastavu, čim odrede koja je.. pošto je jebeno isto.. umesto kafe može nešto sa roštiljem, mada to i nije neka prozivka.. šalteri su naj'ači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 (edited) umesto kafe može nešto sa roštiljem, mada to i nije neka prozivka.. ← Ne, ne, ne... Umesto kafe može scena na slavi kad domaćin pita šta ćeš da popiješ ili sam deklamuje vrste rakije: loza domaća, loza prepečenica (isto domaća), šljivovica pacijetnuša, kajsijevača, komovica, višnjevača - pravila baba, lincura kupovna..., a ima i nešto specijalno što ja (domaćin) pijem u specijalnim prilikama i dajem samo specijalnim gostima - dunjevača stara više od 20 godina što je deda peko onomad kad je Tito umro... Edited June 2, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 da bilo je i super je skroz kidao sam se od smeha ponovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 aj nek neko ubaci srpsku zastavu, čim odrede koja je.. po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 sranje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Secam se da je ovo bilo davno... ali je super fazon... mada nesto ne verujem da je ovakvo stanje u 'Taliji... za Srbiju bi bilo odlichno :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 kapiram da za vecinu evropskih zemalja mozhe da se primeni ovo isto ... osim za bash neke ekstreme. Inache je meni najbolje ono sa prelazenjem ulice, kad na kraju krene da ga juri ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 hehehhe extra fora umirem od smeha jos :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 bas je extra odradjeno.....svidja mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 ali ono prelazenje ulice je keva. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 kapiram da za vecinu evropskih zemalja mozhe da se primeni ovo isto ... osim za bash neke ekstreme. Inache je meni najbolje ono sa prelazenjem ulice, kad na kraju krene da ga juri ;) ← To za prelazenje ulice se najbolje moze potvrditi na moskovskim ulicama - znachi bukvalno samo shto ne krenu da gaze peshake na trotoaru Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 kapiram da za vecinu evropskih zemalja mozhe da se primeni ovo isto ... osim za bash neke ekstreme. Inache je meni najbolje ono sa prelazenjem ulice, kad na kraju krene da ga juri ;) ← ali ono prelazenje ulice je keva. :) ← Ljudi,pochinjem da se plashim... jel mene pukao flesh pa tripujem da je na proshlom topicu sa ovim bili isti ovakvi postovi... ili topica uopste nije bilo?? aaaaa O.O Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) Pa bio je topic i slicni odgovori secam se da sam ja i jos mnogi pisali naprimer:"Prelazenje ulica najjaca" mada ovo za no smoking je bolje :) Edited June 4, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) pa ovo je srbija definitivno birokratija mobilni ulazak u teatar pusenje hahaha parikranje jebote ahhaha jedina razlika je sto kod njih na raskrsnici milion znakova kod nas nijedan Edited June 4, 2006 by dzontra.volta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Ma predivna je EU, samo to mogu da zakljuchim Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 jedina razlika je sto kod njih na raskrsnici milion znakova kod nas nijedan ← Hahah, sooo true : DD Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Pa bio je topic i slicni odgovori secam se da sam ja i jos mnogi pisali naprimer:"Prelazenje ulica najjaca" ← Dobro je ^^ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 aj nek neko ubaci srpsku zastavu, čim odrede koja je.. po Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Pa ne verujem da bas SVE moze da se primeni na srbiju. Ko jos ovde ide u pozoriste...cuj red ispred pozorista.! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 theater može da bude i bioskop, a tu svi idu kad je neki film bez titlova! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ili hari poster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts