Jump to content

Harkus

Recommended Posts

a takodje harkus traje oko 3 nedelje,

a ja se malo ne razumem, koji je to sad tip tetovazhe, pa jos traje 3 nedelje? I jel to onaj sto kad krene da se skida ostane ti mrlja onako pa treba jos mesec da potpuno nestane?

A vi ostali hejteri, stvarno ste ono ... ako je covek resio, sta ima veze, nek se tetovira, nije kao da je uradio ne znam sta. Jeste da je to mozda soo 2001., al' ono, nek fura. Sta god da cini coveka srecnim i da dovede do vise samopouzdanja i eto. Ko nece da se tetovira nece, i kraj price.

vaistinu, iskulirajte sa hejtom.

EDIT: ovaj ana ko ju forum je neverovatan :)))

Istetoviraj ipod

[roflmao]

any reason is reason...

it might be that any reason is a reason, but it's hardly reason.

ja sam spremio par simbola da rastrkam po telu,jako malo njih ce moci to da vidi...jedan od njih na nekom od guzova je

http://fantasm.still-inspired.com/woodstoc.../woodstock1.jpg

de ide lagov strip?

Pa pazi, o ukusima i mishljenjima ne bih da se raspravljam, svako ima svoje individualno mishljenje i shvatanje odredjene teme. Ok, tebi se ne svidjaju tetovazhe i sl., ok, to je tvoje mishljenje i sigurno ti netju kenjati neshto kako to nije tako samo zato shto ja imam drugachiji nachin razmishljanja... live & let live dude

ma o ukusima ne raspravljamo, da nije toliko prokleto iracionalno ja bi se sutra sav ocrtao ali me smara da definisem sebe u 1 3 5 15 crteza, da pucam kintu za tetoviranje, da do kraja zivota objasnjavam svima koji ih vide sta znace ta djubrad po kozi, da skidam kad mi dosade, da lecim kozna oboljenja koja realno necu dobiti ali sto da vucem djavola za rep kad mogu lepo da zivim zdrav prav i nenormalan i bez tetovaze :)))

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

ma o ukusima ne raspravljamo, da nije toliko prokleto iracionalno ja bi se sutra sav ocrtao ali me smara da definisem sebe u 1 3 5 15 crteza, da pucam kintu za tetoviranje, da do kraja zivota objasnjavam svima koji ih vide sta znace ta djubrad po kozi, da skidam kad mi dosade, da lecim kozna oboljenja koja realno necu dobiti ali sto da vucem djavola za rep kad mogu lepo da zivim zdrav prav i nenormalan i bez tetovaze :)))

ma ono, shta ti njima imash objashnjavati shta one znache? Drzhish to za tebe pa ako te neka cica pita za znachenje ti ju napenalish sa nekom otrcanom forom gde ti ona da broj telefona kao naknadu za to znachenje ;>

P.S.

'fala adminima na spitshield-u [8D] i razumevanju, may death come quickly to your enemies

Edited by Therion

Evo jedna "ortak chuo od ortaka" pricha...

odprilike, ortak kaze da ima ortaka skinsa koji ima istetoviranog povetjeg Hitlera na levoj butini, i Hitjina desna ruka se pruzha preko likovog kurca... i ono.. kad mu se digne, Hitja ko da uradi chuveni Sieg-Heil pokret "ruchicom".... to je to Therione, ribe se na to lozhe, te ti stoga predlazem da uradish isto.

Get smart or die dumb!

Therione...u pravu je onaj ko je rekao da su tribali isfurani...pogotovu na ledjima, ramenu i spoljnjoj strani bicepsa. MOJ PREDLOG : ako imas biceps, a oces jebeni tribal, odradi na unutrasnjoj strani bicepsa koji se pruza na spoljnu stranu podlaktice, how ql is that.

Evo jedna "ortak chuo od ortaka" pricha...

odprilike, ortak kaze da ima ortaka skinsa koji ima istetoviranog povetjeg Hitlera na levoj butini, i Hitjina desna ruka se pruzha preko likovog kurca... i ono.. kad mu se digne, Hitja ko da uradi chuveni Sieg-Heil pokret "ruchicom".... to je to Therione, ribe se na to lozhe, te ti stoga predlazem da uradish isto.

...teshko...

da, jako lici! sto si nam rekao znali smo sami

apsolutno me bole levo jaje da li tjesh ti/bilo ko, provaliti da je to angel of sin....

Therione...u pravu je onaj ko je rekao da su tribali isfurani...pogotovu na ledjima, ramenu i spoljnjoj strani bicepsa. MOJ PREDLOG : ako imas biceps, a oces jebeni tribal, odradi na unutrasnjoj strani bicepsa koji se pruza na spoljnu stranu podlaktice, how ql is that.

Nemam pojma, imam josh 2 nedelje da smislim...

Samo oprez sa privremenim tetovima.

Ja sam pre mesec dana "nalepio" srce iz onog frikomovog sladoleda na guzov i nije htelo da se skine 5 dana.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

you sick madafaka

ima ljudi koji jedu dok surfuju

:p

Izvini, prijatno [:D]

uuu,jel te bolelo ovo? :)

Ko djavo, ali sada mi je stvarno lepo kad mi mreshkaju jajca. Jedino mi je frka na plazhi kad ostanem duzhe na suncu. I ume da bude malo neprijatno kad se skidam do gole kozhe na aerodromu. Ali ja sam chovek egzibicionista... [:D]

Inace ja kad bih radio tet,stavio bih ispod potiljka bar kod,jer se shisham na celavo inace pa bi izgledalo kewl :D

zar ne ?

I kad izadjesh iz Maksi diskonta odlepe im aparati [:D]

Edited by Nemesis

Life is gistro...