Longleyy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Nisam spavao , josh malo pa u skolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 NAJJAČA BLEJA IKAD ← brate, pricas sa majstorom brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Uchio psihologiju, sad gledam da zapalim na fax da mi upishu ocene i onda kad se vratim spavanje 2 sata, pa onda opet uchenje :) Edited June 19, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 pochela josh jedna radna nedelja... jedva preziveh vikend... u subotu bio detetu rodjendan, bio mi dragi, bili na koncertu, ostala bez dobrog glasa, peshke se vratili kuci, dragi otishao da radi, a da oka nismo sklopili... juche se prevlachila po kuci ceo dan i sredjivala krsh i lom od subote... a dobrog glasa nestalo... sad sam prinudjena da cutim, shto mi veoma teshko pada... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 To verujem :) Inace sam se probudio u 7.20 divota... ne znam koji mi je, verovatno vrucine. Juce sam uzeo malo katanu u ruke pa bio na kalisu da isprobam svoje umece sa nekim tipovima sto treniraju macevanje 3-5 dina Tuko se protiv dvorucnjaka (ono mac ima 1.5 metara ko nista) ono popio malo po prstima. Ukupan skor je bio da sam ostao bez desne noge, preseko me u kukovima na pola i odseko mi levu saku :) ali ja samnemu desnu ruku, nije neka uteha ali eto Posle bio do grineta sa devojcicom potkacio nogom sto i prosuo celu kafu na pod Pa sam napusio kelnera kako im se kalte stolovi i kako nema mesta da se lepo prodje te mi je doneo novu na racun kuce, lep dan zaista :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 rotore :) geniozan si.. evo sidjoh s uma u josh jedan prelep dan... :) ja i inache ustajem jako rano kad god da legnem tako da mi opushteni dodju ovi vrutji dani :) jevo krenula josh jedna radna nedelja posle najizblejanog vikenda mogutjeg... videtjemo gde tje ovo da nas odvede... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ljudi , pre 5 minuta se desila velika stvar , izgubio sam nevinost , sto se tice pijenja kafe. ← How could you i da imam da učim toliko ne bih je popio nikad :) bio na trčanju,hasao ovsene pahuljice keva izbrisala neke važbe dokumente za posao pa radim recovery,,,,e matorci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ustao, bio do banke, hasao...sad cu malo da ucim pa za bg popodne...po ovoj jebenoj vrucini:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ustao i odma' na net, debil sam. Treba da sednem pola sata da nauchim muzishko ali me mrzi. Nauchicu u shkoli...Svaka chas' Longleyy, ja bih umro. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 evo ga new migsa... :/ ← moj pulen nego, bio do ivo gym`a kek... sad gajbi tush pa faks... pa uchenje :( ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 AAAAAAAA , isplatilo se , dobio sam 5 iz Istorije (zakljuceno 2 , hvala-dovidjenja) i iz Hemije sam uradio sve , bicce bar 4.Josh 2 kontrolna da popravim i to je to.A sad na kunt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 umirem od ove vrucine... mrzim leto... mrzim i zimu... najjace je kasno prolece i rana jesen If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 danas ne izlazim iz stana . Ima da uchim uz klimu, ventilator, navuchene roletne i 2l koce.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 bio na ispitu.....pismeno.....laganica....nadam se pozitivnoj oceni........nije mi bas nesto bilo vruce na svu srecu.....ali sam zurio sto pre da dodjem gajbi.......istusirao se....sad se zabo malo na net i kuliranje.....pojeo kilo sladoleda....nije mi dobro :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 koji smor je kad nemas klimu jebote, ne mogu da radim nista duze od sat vremena... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 idem sad u shkolu za neke formulare... ne znam ni ja chemu sluze. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 To verujem :) ← ti to hocesh da kazesh da sam ja neka alapacha? :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 sad sam kupio rumenka za 300 dinara pa se hladim :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) sad sam kupio rumenka za 300 dinara pa se hladim :) ← nece ti biti dobro... :) da se ne prehladis od silnog hladjenja ;) Edited June 19, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ljudima prvo smeta kisha, pa se sad zhale za sunce... strashno ja bi dao vama jednu nuklearnu zimu... pa uzhivajte tj. sreditju... :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 @Kruko Puf, pant, ahahahahahaha @Topik Toliko sam srecan sto je pakao da bih voleo ovako vruce da bude jos 100 dana za redom. Kome se ne svidja nek ide tamo gde je hladno i gde pada kisa 100 dana za redom, kao sto je ovde bilo pre nedelju dana. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ne prehlađuje se od hladnoće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 ma , super je kad je vruce a ne moras da bubas napamet nemacke srednjovekovne pesnike kao ja :P jedva cekam da dodje petak , pa za vikend na bazen a u ponedeljak na more ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Ahhh, danas mali predah posle vikenda u kome nisam imao ni minut slobodnog vremena, kako je lepo kad covek dodje na posao da se odmori Vrucina mi trenutno ne smeta, jedini je problem sto je neki biser juce zakazao da igramo fudbal u 12:30h pa me strefila suncanica i ostatak dana sam morao da funkcionisem sa ekstremnim bolovima u predelu glave. Cekiram malo forum posle par dana i bas sam se obradovao nekim stvarima. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 AAAAAAAA , isplatilo se , dobio sam 5 iz Istorije (zakljuceno 2 , hvala-dovidjenja) i iz Hemije sam uradio sve , bicce bar 4.Josh 2 kontrolna da popravim i to je to.A sad na kunt :) ← gj :)) danas ne izlazim iz stana . Ima da uchim uz klimu, ventilator, navuchene roletne i 2l koce.... ← ti bar imash klimu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts