System Of A Down Girl Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Znachi, gori dan od juche nije mogao biti....Super pocheo, sa dve petice i onda me pocheo rasturati stomak(pms) pa sam otishla kutji. Uveche drugarici bio osamnaesti. Do poslednjeg trenutka nisam znala da li da idem ili ne poshto mi je bilo loshe a rodj je bio u Bachkom Jarku. U 9 odluchim da odem i krenemo u 10. Celo veche sam sedela jer mi je bilo loshe, pelinkovac mi je malo smirio stomak i onda dodje moj decko i sluchajno prospe pola litre piva po meni....Tu sam josh pretjutala. Kasnije, kad smo chekali taxi srushio mi je punu flashu vina na nogu. Onda sam popizdela i izderala se na njega. KAd smo konachno stigli kod njega ispala mu je zhvaka u moju kosu pa je morao da mi odseche deo kose. Ustala sam i otishla taxijem kutji jer kako je krenulo, mogao je da me ubije sinotj:)... Sad moram da uchim biologiju a mrzi me........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 šta tebe oduševljava.. mislim, fascinantna stvar u vezi sa internetom je što bi verovatno našao kako da napraviš bombu od tog kokosovog oraha i malo pljuvačke, a ne što si našao kako se otvara :) ← sve u svoje vreme... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ^^Gde si na Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Znachi, gori dan od juche nije mogao biti....Super pocheo, sa dve petice i onda me pocheo rasturati stomak(pms) pa sam otishla kutji. Uveche drugarici bio osamnaesti. Do poslednjeg trenutka nisam znala da li da idem ili ne poshto mi je bilo loshe a rodj je bio u Bachkom Jarku. U 9 odluchim da odem i krenemo u 10. Celo veche sam sedela jer mi je bilo loshe, pelinkovac mi je malo smirio stomak i onda dodje moj decko i sluchajno prospe pola litre piva po meni....Tu sam josh pretjutala. Kasnije, kad smo chekali taxi srushio mi je punu flashu vina na nogu. Onda sam popizdela i izderala se na njega. KAd smo konachno stigli kod njega ispala mu je zhvaka u moju kosu pa je morao da mi odseche deo kose. Ustala sam i otishla taxijem kutji jer kako je krenulo, mogao je da me ubije sinotj:)... Sad moram da uchim biologiju a mrzi me........ ← [roflmao] izvini al nisam dugo prochitao nishta smeshnije mozda su to neki znakovi lololol • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 E soadice,to je kazna za dve petice :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 smaranje gajbi.......nista spec Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 ivan je gadno pwnovao ZF master-a :))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 izgleda da je preterao......pffffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 POSLE KO ZNA KOLIKO EVO I MENE BIO SAM PREVISE ZAUZET U SUSTINI NISAM IMO NI VREMENA DA SER KONEKTUJEM NA NET U SUSTINI SMOR KO ZNA MOZDA CE SE NESTO PROMENITI Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 MOZDA CES KONACHNO DA UKAPIRASH DA SMARASH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 zajebah se da doručkujem burek feat. jogurt, pa sam bio kilav ceo dan.. onda sam posle teretane iskusno izbegao ćaletovo trollovanje po gajbi (jedva je čekao da nešto prikenja).. posle nosio drugarici sa slomljenom nogom serije da ubija vreme na gajbi, pokiso ko mentol, pa žurio nazad da obavim nešto na netu.. uf, ne znam gde sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 MOZDA CES KONACHNO DA UKAPIRASH DA SMARASH ← nisam siguran shta vishe smara, to ili a-la-kori - "sad sam pishao.stop(newpost).pa sam ucio.stop(newpost).pa sam jos malo ucio.stop(newpost).pa veceras opijanje.stop(newpost).e sad postujem jer mi je dosadno.stop" itd. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Ma na korija vishe niko ne obraca paznju :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 neke stvari treba zaboraviti... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 shta opet te neko silovao ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 nisam siguran shta vishe smara, to ili a-la-kori - "sad sam pishao.stop(newpost).pa sam ucio.stop(newpost).pa sam jos malo ucio.stop(newpost).pa veceras opijanje.stop(newpost).e sad postujem jer mi je dosadno.stop" itd. :P ← a migšu ne pominješ,njega više voliš :( :P odoh pa pišam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 shta opet te neko silovao ? ← nevazhno... tj. loha recha zaboraviti... vetj... greshak u pisanu @kori... aaa sjent me vishe voli... tj... manje ne gotivi nego tebe... tebe vishe ne gotivi... \o/ ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 hej haj...dug dan, sa puno ucenja (necu valjda poceti da zvuchim kao kori ;) ) , argentina pobedila mada se opustila. DObio neku malu poslovnu ponudu,ali dovoljnu za deo holidej budzeta, sada bih da sam pametan otisao da legnem, ali to nisam... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 nisam siguran shta vishe smara, to ili a-la-kori - "sad sam pishao.stop(newpost).pa sam ucio.stop(newpost).pa sam jos malo ucio.stop(newpost).pa veceras opijanje.stop(newpost).e sad postujem jer mi je dosadno.stop" itd. :P ← zaboravio si bezanje iz skole u teretanu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Ko je Kori?! Gledao sve tekme danas, lepo mi propao dan... -.- ← meni takodje. nisam otisao na basket misleci bice kise. i svakog trenutka sam mislio:"ajde sad da odem pa shta bude" ali onda kazem:"ma bice kise" i vratim se i tako nekoliko puta :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Razmisljam kako bi ubio/silovao zene i muskarce iz reklame za vanish. Ubila me je u pojam. Ali su me zato skolski radovi dece na ciklotronu razgalili :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Razmisljam kako bi ubio/silovao zene i muskarce iz reklame za vanish. Ubila me je u pojam. ← a ona u reklami za Vajfert? :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) Ali su me zato skolski radovi dece na ciklotronu razgalili :) lol da, fantastichno su obradili celu spiku, kao i obichno:) ali pipachi hleba su ipak pipachi hleba;) Edited June 10, 2006 by urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Gledao sam danas prvu tekmu na svetskom prvenstvu. Odusevile su me reklame za Jelen pivo. Internet je genijalna stvar, sada mogu da se skinu sve tekme sa sv. pr. sa torenta. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Bio na zvezda - fmp, zanimljivo bilo sa klimaks/antiklimaks/klimaks trenucima, onda odradio jos ponesto, bio na pitjencetu, ovo ono, sad dos'o gajbi, ne mogu, mnogo je glupo vreme napolju pa smara, pa cu malo sa boletom guild wars, da vidimo sta i kako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts