Junkie Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 smor, smor i samo smor.... ceo dan bio kod ortaka.... bleja nije odsmorila(mada nije ni dodala)... danas tj. sutra imam ceo dan da se cimam ko majmunce po gradu(bez kola ofkors).... razmisljam sta bi radio da mi neko da admin nalog na rur-u na 10-ak minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 mora se radi... odgledao sam as good as it get... dzek niklson je realno alfa i omega za sve hejtere na ovom forumu u tom filmu:)) uf, no sleeping \o/ ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 kontam da odem da spavam sutra ce biti dugacak dan a i u subotu a ono fora kao aj cao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Moram da sredim ujutru sobu, izbacim iz sobe sve nepotrebne knjige i sveske koje su se nakupile tokom ove 4 godine shkolovanja a mogao bih bash malo i da usisam, kontam da cu uskoro hodati po leshevima ako nastavim ovako. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Probudio se pre 15 min, sacu da klopam nesto, pa da trknem do bankomata da ostavim caletu pare da da kuriru iz opstine i posle spremanje za posao.....standard..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Dan poceo dobro probudio sam se pun enrgije (koju nameravam danas da utrosim ) ono posle svih jutarnjih redovnih aktivnosti kompalirao update kernela, posredjivao neke bubice po sistemu i cekam da me devojcica pozove \o/ a onda posle svega toga uvece na rhh da se vidim sa net-drugarima E da za 3 dana prestajem da pijem lek koji izaziva tesku depresiju i zbog koga ne mogu da cirka alkohol i prezderavam se rostilja tako da ono sada odbrojavam sate Edited June 9, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Nocas sam neshto slabo spavao tako da sam malo shlogiran danas. Nauchili smo malog da kaze A-GU, pa nam sada aguguche kada se ne dere ili ne spava Imam gomilu stvari da zavrshim na poslu. Zato je sutra subota! \o/ А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ustao oko osmice....isao do rodic marketa........sad malo probleja pa do skole....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 to mi buduca zena sad se samo cimamo preko moba ← daj broj na pm bio da izvadim lekarsko uverenje za voznju ,sad idem na sisanje posle toga moram da idem da qpim odelo za maturu i onda mogu da se upucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 dojaja Sejnte e pa u q kako se svi nalazimo na najchudnijim mestima :D elem, komshija... AlexeG, moratjemo da organiziramo neke pijanke u kraju... sad josh malko idem da dobrovoljno dajem plazmu te posle idem do trga na palachinku trg, onda kutjama da dochekam peju_ i prerezhem od njega preostale epizode losta shto je \O/ a onda posle bi trebalo da odem da podignem 50 pounds koje mi poslao burazer, pa odem do trga i kupim palachinku trg... odem do ortaka na bleju sa njim i ortakinjom, onda moooozhdaaa rhh... mada SP... pa mozhda zabatalim svaki deo priche koji se deshava u vreme pochetka hepeninga :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Peja lost dealer Shtrebam psihologiju za ispit koji imam sledece nedelje. Soba mi je hiroshima posle bombe. Ima da radi lopata kad se zavrshi ispitni rok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ^ lala , ja sam to polozila ;) ucim socijalnu ekologiju , a ustala sam jos u sedam :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ladno je tvoj post sheyn bio 777mi !!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! otisho sam na dobrovoljno davanje :) ae pa se gledamo drushtvance :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Psihologičari su ludii,koja normalna osoba neće da ti zaključi 5 ako imaš 4 i 5,a još gore kaže da nemaš šanse ni da odgovaraš?!wtf svo su za ludaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Kori sine zashto si debil ? :) Kad zavrshish shkolu i budesh video kolegu na faxu kako je redovno padao na avgust a sedi pored tebe, ukapiracesh da je sav taj trud pointless [normalno ne kazem ti da treba da padash na avgust vec da se manje cimash oko svega toga] Edited June 9, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) Gledam kako mi cuci novi avatar [edit] pa i ne cuci nesto kapiramd a bi lag-u bolje "stajao" [/edit] Edited June 9, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 razmisljam sta bi radio da mi neko da admin nalog na rur-u na 10-ak minuta eh, kad bi to bili samo leptiritji i cvetitji ... velika je to muka prijatelju moj, velika! Josh uvek se borim sa mravima, pa sam sad otis'o do pijace i kupio neki "Muvan", kazhu da je dobar za te stvari. U povratku naravno svrnuo do pekare, bash bi bilo glupo da odem do pijace a ne svratim do pekare ;) Sad lagano pravim plan za danas, ono, do popodne, onda paralelno gledanje tenisa / svetskog prvenstva, pa rhh, kako to vec sve ide :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 prosuo sam nes na mish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ma nek pričaju šta hoće, dorsi su do jaja :) sprečio me je mamurluk da se lepo naspavam, popilo se vina sinoć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 auh :) priznaj koji filing u stomaku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) jel to fudbalica? Edited June 9, 2006 by dzontra.volta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 auh :) priznaj koji filing u stomaku :D ← mamurluk je ono kad te boli glava jer si dehidrirao stomak te boli kad si trudan Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 stomak te boli kad si trudan ← po ivanovoj analogiji ako je ikog ikad boleo stomak - trudni ste bili jer su vas punili preko noci a niste znali.... vazelin ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 (edited) planovi, dogovori, pregovori, kombinacije, permutacije... i sve to zavisi od jednog telefonskog poziva... ufffffffffff.... kad ce 3 sata?... Edited June 9, 2006 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts