Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

smor, smor i samo smor.... ceo dan bio kod ortaka.... bleja nije odsmorila(mada nije ni dodala)... danas tj. sutra imam ceo dan da se cimam ko majmunce po gradu(bez kola ofkors)....

razmisljam sta bi radio da mi neko da admin nalog na rur-u na 10-ak minuta

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moram da sredim ujutru sobu, izbacim iz sobe sve nepotrebne knjige i sveske koje su se nakupile tokom ove 4 godine shkolovanja a mogao bih bash malo i da usisam, kontam da cu uskoro hodati po leshevima ako nastavim ovako.

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e

Dan poceo dobro probudio sam se pun enrgije (koju nameravam danas da utrosim [:D] ) ono posle svih jutarnjih redovnih aktivnosti kompalirao update kernela, posredjivao neke bubice po sistemu i cekam da me devojcica pozove \o/ a onda posle svega toga uvece na rhh da se vidim sa net-drugarima [:)]

E da za 3 dana prestajem da pijem lek koji izaziva tesku depresiju i zbog koga ne mogu da cirka alkohol i prezderavam se rostilja tako da ono sada odbrojavam sate [:)]

Edited by Stator

Nocas sam neshto slabo spavao tako da sam malo shlogiran danas. Nauchili smo malog da kaze A-GU, pa nam sada aguguche kada se ne dere ili ne spava [:D]

Imam gomilu stvari da zavrshim na poslu. Zato je sutra subota! \o/

А в чем сила, брат?

dojaja Sejnte e pa u q kako se svi nalazimo na najchudnijim mestima :D

elem, komshija... AlexeG, moratjemo da organiziramo neke pijanke u kraju...

sad josh malko idem da dobrovoljno dajem plazmu te posle idem do trga na palachinku trg, onda kutjama da dochekam peju_ i prerezhem od njega preostale epizode losta shto je \O/ a onda posle bi trebalo da odem da podignem 50 pounds koje mi poslao burazer, pa odem do trga i kupim palachinku trg... odem do ortaka na bleju sa njim i ortakinjom, onda moooozhdaaa rhh... mada SP... pa mozhda zabatalim svaki deo priche koji se deshava u vreme pochetka hepeninga :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

ladno je tvoj post sheyn bio 777mi !!! AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

otisho sam na dobrovoljno davanje :) ae pa se gledamo drushtvance :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Kori sine zashto si debil ? :)

Kad zavrshish shkolu i budesh video kolegu na faxu kako je redovno padao na avgust a sedi pored tebe, ukapiracesh da je sav taj trud pointless [normalno ne kazem ti da treba da padash na avgust vec da se manje cimash oko svega toga]

Edited by stalja

razmisljam sta bi radio da mi neko da admin nalog na rur-u na 10-ak minuta

eh, kad bi to bili samo leptiritji i cvetitji ... velika je to muka prijatelju moj, velika!

Josh uvek se borim sa mravima, pa sam sad otis'o do pijace i kupio neki "Muvan", kazhu da je dobar za te stvari. U povratku naravno svrnuo do pekare, bash bi bilo glupo da odem do pijace a ne svratim do pekare ;)

Sad lagano pravim plan za danas, ono, do popodne, onda paralelno gledanje tenisa / svetskog prvenstva, pa rhh, kako to vec sve ide :)

planovi, dogovori, pregovori, kombinacije, permutacije... i sve to zavisi od jednog telefonskog poziva... ufffffffffff.... kad ce 3 sata?...

Edited by WickedWitchOfTheWest

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...