Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

smishljam nachin kako da popijem kafu, tachnije kako da dodjem do kafe, jer su ovi moji mushki sve popili... neverovatni su, da im kupish kilo kafe, kilo i po bi popili... povremeno ih bash, bash mrzim...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

drzi uvek one 3in1 odmah pored labela/karmina u tasni kao deo standardne oprema sta da ti kazem :)))

Inace ustao danas treba da se igram malo spajdermena da razvlacimo opet neke kablove po krovovima, pa onda cenje, i na kraju spektakl polazem u aikidu za 6 kju :) OMG! :)

BRAVO LEDJENDO!!!!!

a taman mi se uvukla zebnja u srce. sad se stidim sto sam ikad sumnjao u tebe.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

drzi uvek one 3in1 odmah pored labela/karmina u tasni kao deo standardne oprema sta da ti kazem :)))

to ne da ne mogu da pijem, nego ne mogu ni da vidim...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

rotore! ja mislio da si f00l n00b... izvini shto sam i ja sumljao u te... :)

danas posla preko glave... znachi uzhas.. josh malko, pa idem da platim u poshti neke rachune...

josh uvek mi nisu ukljuchili adsl.. a juche mi je bio shok za sistem... dolazim kutji kad ono obe lampice svetle na adsl modemu (a to je znak da radi adsl linija) medjutim kad sam upalio kompinu ugasila se ona lampica shto oznachava.. jelte... shmrc...

i tako.. bitje ovo jedan zaista dug dan... :)

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Ladno ne mogu nigde da nadjem titlove (ni na engleskom) za "The Road to Guantanamo", film je vecim delom na engleskom (ostali delovi imaju titl) sto bi bilo sasvim do jaja da taj engleski ne pricaju pakistanci i afganistanci, ovako je ponekad malo nezgodno za pracenje.. [:D]

konachno se lepo naspavao. skapirao sam da fino kuntam samo kad se nacirkam i najedem pred spavanje. horor. sad cu da se iscimam do teretane napravio sam neku pauzu da vidim dal ce mi se smiriti ovo sranje sa rukom.

i na kraju spektakl polazem u aikidu za 6 kju :) OMG! :)

pa kako tek sad koliko ti to trenirash ? kapirao sam da si vec 4 do sada minimum.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...