MiGsa Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Pa brate zato si tako i sjeban zbog densa :) Ozbiljno, baš sam razmišljao o tome skoro. Znači primetio sam da neki ljudi, po prirodi veseli, kada se preterano okružuju mary happy stvarima (muzikom, društvom, mestom gde borave) postaju sve nadrndaniji umesto da se uzdigne na viši nivo opuštenosti. Ono, kao kad se kaže da previše lagodan život degradira čoveka i da s vremena na vreme treba da prođe kroz stresnu situaciju kako bi naučio da ceni život. Šta vi mislite o tome (a da nije omfg i lololol)? ← stres kek, dovoljno mi ga je bilo ... zheleo bi da se odmorim od toga neko vreme... al ipak neke stvari prate odredjene ljude... nevezano za danas... vetj uopshte... mada, i ja njakem... :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) Ja znam da sigurno mene nece opustiti dranje iz zeludca :) Edited June 4, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ceo dan gajbi.......smor vreme.....raspadam se........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 vudu ne kaki:)...evo vratih se sa rostilja..ekstra..kisa nam ne moze nista:)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 polako se pripremam :D ← Ma ok , super je to , samo previshe doslovno shvatas likove sa tog foruma...Mislim svi oni tamo oce da postanu profi bilderi i daju ti neke extremne savete , dijete , suplemente i to... Ono sto hocu da ti kazem je da se ne opterecijesh previshe i da ne mislis da neces nista postici ako ne budesh radio kako oni kazu... Ja sam sa ishranom (takozvanom "kad stignem , sta stignem) odprilike index ujutru , rucak neki sta ima kuci i pizza parce uvece , postigao super rezultate... A i u teretanu sam isao samo 3x nedeljno , jer zbog treninga ne mogu vishe... Ne pokusavam ja da ti kazem da je dobro hraniti se "lose" , nego ako nemash vremena i mrzi te ili bilo sta drugo , da nije neki problem i da neces biti na velikom gubitku , ti likovi opet (bar sto se mene tice) idu u neku bolesnu krajnost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 De bre kori da se odrekne prshute i slanine. To je ko da trazish kojotu da ne ide na sajam erotike :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ono, kapiram da su oni tamo većinom pro i naravno gledam da ne idem njihovim stopama,a i nema se para za onakvu ishranu kakvu oni imaju 3 dana nedeljno isto idem,sasvim dovoljno i pršuta ftw,ali ne znam baš za slaninicu Ozbiljno, baš sam razmišljao o tome skoro. Znači primetio sam da neki ljudi, po prirodi veseli, kada se preterano okružuju mary happy stvarima (muzikom, društvom, mestom gde borave) postaju sve nadrndaniji umesto da se uzdigne na viši nivo opuštenosti. Ono, kao kad se kaže da previše lagodan život degradira čoveka i da s vremena na vreme treba da prođe kroz stresnu situaciju kako bi naučio da ceni život. Šta vi mislite o tome (a da nije omfg i lololol)? ← mislim da je vreme da otvoriš svoji prvi filozofski topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ako vec oces da trazis savete mnogo realniji ti je forum pansport.co.yu (izvinite administracijo) , jer treneri sa tog foruma shvataju da 90% ljudi hoce samo da poboljsa preformanse u svom maticnom sportu , ili da popravi izgled , a ne da budu pro bilderi , tako da su saveti i objasnjena mnogo blizi "obicnom coveku" , odnosno ne daju ti ishranu pro bildera i suplementaciju pro bildera , vec onako lepo kako treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ma tamo idem samo kada mi nešto nije jasno i sl. i radi tekstova za savete tu je instruktor iz teretane,njemu verujem,dalje ne tražim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 ima li kraja ovoj glupoj kiši.. :/ ovaj dan se ne završava nimalo bolje no što je počeo al bože moj, biće bolje.. Ozbiljno, baš sam razmišljao o tome skoro. Znači primetio sam da neki ljudi, po prirodi veseli, kada se preterano okružuju mary happy stvarima (muzikom, društvom, mestom gde borave) postaju sve nadrndaniji umesto da se uzdigne na viši nivo opuštenosti. Ono, kao kad se kaže da previše lagodan život degradira čoveka i da s vremena na vreme treba da prođe kroz stresnu situaciju kako bi naučio da ceni život. Šta vi mislite o tome (a da nije omfg i lololol)? ← u pravu si donekle, mada po tebi bih rekao da ideš u drugu krajnost.. odavno je rečeno da je svakom njegova muka najveća, i u skladu s tim nekome ko nema većih problema jedna bušna guma pokvari dan, dok je neko srećan ako ima šta da jede.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 @Corey i Longleyy Profi bodi bilding ima veze sa ishranom kao africki slon i betonska plocha (ne uzimamo teoriju haosa u razmatranje). @Voodoo Mozda ako bi malo bolje razradio tu tezu, ovako izgleda neozbiljno, mada, mozda, ima potencijala. @Topik Danas sam pokisao. Posle sam pokisao jos vise. Testirao sam cipele i jaknu i ne propustaju. Morao sam da promenim pantalone. Sve u svemu ne secam se kada sam poslednji put ovoliko kisnuo. Vazno je biti entuzijasta. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 upali msn da pričamo o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Daj bre bole,ne možeš da gradiš kuću bez cigle :p Nego juče mi bilo 3 godine regovanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 (edited) ,Jun 4 2006, 20:59]@Corey i Longleyy Profi bodi bilding ima veze sa ishranom kao africki slon i betonska plocha (ne uzimamo teoriju haosa u razmatranje). ← Voleo bih kad bi malo obrazlozio.Ako nije problem.Jer ovako trenutno gledano , ovo sto si rekao je jedna velika glupost. edit:Verovatno si mislio na koriscene steroida u pro BB , ali veruj bez jake i pravilne ishrane , neces puno postici u pro BB... Imam dva druga (ako ih navhatam mozda i slike postavim) , uglavnom jedan je pucao steroid , dok je drgi jeo po nekom planu ishrane (uglavnom brdo mesa , obroci na 2h , itd...) i koristio protein/kreatin...I znas sta su steroidi uradili na suvo?Nista , dobio je nesto malo mase , koju je za mesec dana neidenja u teretanu izgubio , a josh mu se neko vreme ni kara nije dizala , jer je ubrizgavao testosteron i nesto sjebao... Edited June 4, 2006 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Bio do duff-a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 -Statore mnogo dobra slika bato ^_^. -usto. -igr'o heroje 5. -otisao u pola dva do zhene. -sad dosho gajbari. -priprema za crtanje sutra i ustajanje u 9. -zhivot je jebeno lep. -gleda mi se neki anime. -moratju dobro da razmisljam na kakav krep trosim vreme. -a lista koju imam je prilicno opsirna ^_^. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Koji je skot ovaj stator :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Attacking Hamburgers, RUN 4 YOUR LIFE!!! Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 @Corey i Longleyy Nemam ja Longleyy nista protiv tvojih drugara, ali amaterko uzimanje anabolika za sobom povlaci mnogo vece posledice nego profesionalno. Moj brat je bio profi bilder okruzen profi bilderima i jeste tacno da postoji specificna ishrana, ali profi dolazi tek sa uzimanjem kombinacija raznih anabolika. To je citava nauka, nije to zajebancija. Al' dobro, ja sam to rekao samo zato stoje neko od vas spomenuo profi, pa cisto da ne dovodimo ostatak forumasa u zabludu. @Topik Nemam sta da kazem. Evo me na msn-u kome treba. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 eh da mi je jedna pljeska :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Joj Statore, shta mi uradi sa ovom pljeskom - jel ti znash da neki ovde ne mogu da trknu do Duff-a?? @topic: sedim u mraku i tiho kuckam dok chekam da mali "andjeo" napokon zaspi... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 sto se tice vas bildera citiracu jednog ortaka koji je jedan od najizdefinisanijih likova koje poznajem "sta teretana?! batali to! ja nisam bio ni jedan dan u teretani! ja samo jebem i tucem se" :)))) @topic bleja, sad idem do grada na neki rodjendan. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Pokisla danas jer me mrzelo da nosim kishobran... Sinotj skinula neki karaoke program i sad se igram:)..Smetam sestri dok se sprema za prijemni:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Odlična je ta pljeska, ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 au smorih se...nesto mi nije dobro, izgleda da sam preterao sa hranom...a mislio da odem do grada veceras, ali nista od toga...znaci standardna bleja kod kuce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts