Jump to content

Pijanstvo

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i da, naravno da ima pijanstava i pijanstava, nije isto napiti se od vajferta iz plasticne flashe i plavog absoluta, hladjenog satima u frizu [^]

i od domace loze 50%, cuvane par godina u buretu..

da, napiti se od vajferta?

zar je i to moguce? [:D]

Najgore od svega je sto 90% klinaca ide negde da bi se ubili od alkohola, jer to je kao garancija za cool provod! Ok, priznajem sa 18 sam i ja u to verovao :)

Sad idem da cirkam sa ortacima i ortakinajma, pijem "pive" pa ako ima spike, i ako je zajebancija, urolja se covek ;p (95% slucaja) :)

Kad coveku napijanje prestane da bude glavni hit veceri, onda je hitovo novi level konzumacije alkohola. Bar tako ja mislim.

Edited by coll

sex, drugs and bio food!

@coll

ako odes bilo gde da bi se napio, to nema bas mnogo smisla..

jos manje smisla ima piti alkohol da bi se odvalio..

ja licno ne mogu da pijem ako ne uzivam u tome, kasnije, ako buude dobre zajebancije, covek se opusti, zaboravi na samokontrolu i eeeeeeeeeeee..

U sustini ja i nisam neki ljubitelj odvaljivanja od alkohola..

Ne vidim razliku između ovog

Najgore od svega je sto 90% klinaca ide negde da bi se ubili od alkohola, jer to je kao garancija za cool provod!

i ovog

Sad idem da cirkam sa ortacima i ortakinajma, pijem "pive" pa ako ima spike, i ako je zajebancija, urolja se covek ;p (95% slucaja) :)

Ako vam je tako dobro dru

Nisi skapirao ... ja tamo idem zbog druzenja, popijem ponekad 3 piva i to je to, u dosta slucajeva pijem neto bezalkoholno ali se provedem do jaja. A pijem zato sto nisam americki tinejdzer sto cirka celo vece jedan punc ... poenta je da mi cirkanje nije glavna poenta veceri, da ako se ne razvalim ko bulja = nema zezanja :)

ma brate krenesh... onako u pocetku maratonski, i kraj zavrhsish shprintom... i posle ringishpillll [:D]

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

e moj voodoo... nisi ti svestan kakve naucne spike nastanu u stanju pijanstva i slicno...

jednom sam sa dva drugara tri sata raspravlja o tome da li banana ima cvece i kako ono izgleda...

mada opet betonirali smo ali nema veze :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

e moj voodoo... nisi ti svestan kakve naucne spike nastanu u stanju pijanstva i slicno...

jednom sam sa dva drugara tri sata raspravlja o tome da li banana ima cvece i kako ono izgleda...

Nisi me razumeo, ja sam svestan toga i branim alkoholne diskusije, a ne tu ko neki "we don't need no alcohol for quality time" :)

eh kad se setim prve jahorine, pola je se ne setjam... [:D]

beshe li to prva il druga... zaboravih...

al znam da sam prichao sa ortakom o nekoj spici o zvezdam... mislim da sam dao neku teoriju il tako neshto al sam bio tolko pijan da sam zaboravio sha sam prichao tachno, a on ko da je u zemlju propao... izgleda da je previshe znao... ts ts ts... [:D]

mada realno, sa dobrom ekipom ti nije potreban alkohol d ati bude kewl, al ako se cirne... moze da bud ejosh bolje \o/

a ako se napije ehhh to je ... a ona igra vrti se kao chigra... lalala :D

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Nisi me razumeo, ja sam svestan toga i branim alkoholne diskusije, a ne tu ko neki "we don't need no alcohol for quality time" :)

Ni ja ne kazem da alkoholne diskuzije nisu do jaja, ali nisu ni jedine ... ako si sposoban dobru "diskuziju" da vodis samo ucirkan, onda mi te zao :p

Edited by coll

sex, drugs and bio food!

Ja josh nisam pocheo da pijem i neam nameru uopshte, znam da sam chudan ;).

Probaj...

@topic Ja jednostavno ne volim pivo i mogu da ga pijem samo po vrucini kad je onako lepo ladno. Al zato vodku...Uh...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.