Boba Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 gde ti zivis poslednjih 10 godina kad ne znas pixija ... :))) ← Ocigledno ne u Beogradu, ovde sam od oktobra.. Vodka, pivo i djus? no tnx.. zasto piti nesto sto nema ukus? mada ga ovo sigurno ima, a ja ne zelim da znam kakav je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Kao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 i da, naravno da ima pijanstava i pijanstava, nije isto napiti se od vajferta iz plasticne flashe i plavog absoluta, hladjenog satima u frizu ← i od domace loze 50%, cuvane par godina u buretu.. da, napiti se od vajferta? zar je i to moguce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svilnik Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Uostalom uz koktele uzivas u ukusu dok pijes......... to sto se napijes je sporedni efekat.........:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 plavog absoluta, hladjenog satima u frizu ← da ima razlike » Click to show Spoiler - click again to hide... « zhvrnjaaauuu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Srećan ko Sunđer Bob kad upadne u bure rakije... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 (edited) Najgore od svega je sto 90% klinaca ide negde da bi se ubili od alkohola, jer to je kao garancija za cool provod! Ok, priznajem sa 18 sam i ja u to verovao :) Sad idem da cirkam sa ortacima i ortakinajma, pijem "pive" pa ako ima spike, i ako je zajebancija, urolja se covek ;p (95% slucaja) :) Kad coveku napijanje prestane da bude glavni hit veceri, onda je hitovo novi level konzumacije alkohola. Bar tako ja mislim. Edited May 26, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 @coll ako odes bilo gde da bi se napio, to nema bas mnogo smisla.. jos manje smisla ima piti alkohol da bi se odvalio.. ja licno ne mogu da pijem ako ne uzivam u tome, kasnije, ako buude dobre zajebancije, covek se opusti, zaboravi na samokontrolu i eeeeeeeeeeee.. U sustini ja i nisam neki ljubitelj odvaljivanja od alkohola.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Ne vidim razliku između ovog Najgore od svega je sto 90% klinaca ide negde da bi se ubili od alkohola, jer to je kao garancija za cool provod! i ovog Sad idem da cirkam sa ortacima i ortakinajma, pijem "pive" pa ako ima spike, i ako je zajebancija, urolja se covek ;p (95% slucaja) :) Ako vam je tako dobro dru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Ne vidim razliku između ovog i ovog Ako vam je tako dobro dru Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Nisi skapirao ... ja tamo idem zbog druzenja, popijem ponekad 3 piva i to je to, u dosta slucajeva pijem neto bezalkoholno ali se provedem do jaja. A pijem zato sto nisam americki tinejdzer sto cirka celo vece jedan punc ... poenta je da mi cirkanje nije glavna poenta veceri, da ako se ne razvalim ko bulja = nema zezanja :) ← ma brate krenesh... onako u pocetku maratonski, i kraj zavrhsish shprintom... i posle ringishpillll ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 e moj voodoo... nisi ti svestan kakve naucne spike nastanu u stanju pijanstva i slicno... jednom sam sa dva drugara tri sata raspravlja o tome da li banana ima cvece i kako ono izgleda... mada opet betonirali smo ali nema veze :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Nije to ništa u poređenju sa 4(rečima četiri) sata diskusije da li se žena može zadovoljiti sa 6 cm.ne sećam se kako je počelo a na kraju se nije utvrdilo ko je u pravu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 e moj voodoo... nisi ti svestan kakve naucne spike nastanu u stanju pijanstva i slicno... jednom sam sa dva drugara tri sata raspravlja o tome da li banana ima cvece i kako ono izgleda... Nisi me razumeo, ja sam svestan toga i branim alkoholne diskusije, a ne tu ko neki "we don't need no alcohol for quality time" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 pa ne mora samo alkohol :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 eh kad se setim prve jahorine, pola je se ne setjam... beshe li to prva il druga... zaboravih... al znam da sam prichao sa ortakom o nekoj spici o zvezdam... mislim da sam dao neku teoriju il tako neshto al sam bio tolko pijan da sam zaboravio sha sam prichao tachno, a on ko da je u zemlju propao... izgleda da je previshe znao... ts ts ts... mada realno, sa dobrom ekipom ti nije potreban alkohol d ati bude kewl, al ako se cirne... moze da bud ejosh bolje \o/ a ako se napije ehhh to je ... a ona igra vrti se kao chigra... lalala :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 (edited) Nisi me razumeo, ja sam svestan toga i branim alkoholne diskusije, a ne tu ko neki "we don't need no alcohol for quality time" :) ← Ni ja ne kazem da alkoholne diskuzije nisu do jaja, ali nisu ni jedine ... ako si sposoban dobru "diskuziju" da vodis samo ucirkan, onda mi te zao :p Edited May 27, 2006 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Prestao da se opijam jer kad preteram popuste mi kocnice i postanem zla pijanica. Matletiram sve oko sebe i nisam prijatno drustvo. Sad cugnem 2 piva i trece lizem ostatak veceri. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Ja josh nisam pocheo da pijem i neam nameru uopshte, znam da sam chudan ;). Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Prestao da se opijam jer kad preteram popuste mi kocnice i postanem zla pijanica. Matletiram sve oko sebe i nisam prijatno drustvo. Sad cugnem 2 piva i trece lizem ostatak veceri. ← e si na avataru zla pijanica? :D me scared :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 Ja josh nisam pocheo da pijem i neam nameru uopshte, znam da sam chudan ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ja josh nisam pocheo da pijem i neam nameru uopshte, znam da sam chudan ;). ← Probaj... @topic Ja jednostavno ne volim pivo i mogu da ga pijem samo po vrucini kad je onako lepo ladno. Al zato vodku...Uh... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ma vodka je shit (naravno ne bas svaka) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 hmm ja vodku ne podnosim, znachi vodka i josh jedno pitje su mi najodvratnija pitja ikad, od vodke sam se dva puta pa ne znam oleshio da su mi ostale rupe u pamtjenju i svaki put se loshe zavrshilo po mene... :/ ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts