Taur Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 evo ga topic za sve one trenutke...ja sam sad trenutno u tom trenutku ( da znam da je tek 8 pa sta?)..... sam sam kuci pijan sam pisem ovaj topic i jedino o cemu razmisljam je moja devojka i koliko je prokleto zelim sad (da znam da sam papucar pa sta?) a slusam i "cure - pictures of you" tako da sam u dodatnom bedaku....ta pesma me nekako uvek pogodi tamo gde treba kad se smaram gajbi.... nije neka prica znam jbga al sam se smorio..... ovde mozete da postujete vase ovakve ( ili interesantnije) dogadjaje kad ste pijani i sta vam se desavalo....ili ne morate.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Volim alkohol i rado ga se sećam :) Nisam ni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 mnogo dobro kucash za nekoga ko je pijan ili imamo drugachije precepcije pijanstva inache ja vishe ne pijem tako da nemam shta da kazem na ovu temu. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 @MaudDib To i htedoh reci.. Volim alkohol i rado ga se sećam :)← secas? slab si t alkos bio.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 ja pijem retko i po malo ahh a kad se setim dana gimnazije i piva po ceo dan e to su bila vremena boli te kita za sve samo se zajebavash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 (edited) @maud Inat? Zdravstveni (fizicki, psihicki) razlozi? Opklada? Fiks ideja? Skapirao si da nema tog alkohola koji te zasluzuje? Edited May 23, 2006 by Shekk Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 jednom prilikom sam posle par pica, znate ono opzde emocije i slicno, i u tom trenu prolazi riba na koju sam se lozio ne pamtim kolko dugo, i koja me je ispalila kao matoru cipelu, i ja ono pitam ortake el neko ima para, niko nema. i vadim 40 evra i narucujem turu za turom pica, ubio sam se kao majka tada. ali to je najgore kad se napijes pa kad emocije opizde... maler i samo hoces da se skenjavas Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Kako kome. Meni recimo je bilo najsuper, obuzme me toplina i seta, svi su mi braća, prijatelji i pobratimi. I sve mi je lepo i zaboravim gde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone zlo Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Nije prica o meni, ali kad ste vec krenuli o skenjvima u alkoholisanom stanju... Elem, kod ortakinje na rodjendanu..."Ispalio" sam njenog decka (btw, ortaci smo jos pre nego sto su se smuvali) nesto za komp i on se nadrkao nikad gore na mene.I baja se zalepio za flasu 100 na h, mesa razna pica itd...U jednom trenutk neko pocinje spiku o pravim ortacima & stuff i on krece "a...ja sam dobar...blabla...mene su razni "pravi ortaci" pospaljivali...blabla" misleci na neka sranja jos od ranije i na to sto sam ga iskulirao za komp...Ono tip se tolko iznervirao/ubedacio da je poceo da place :P Sutradan kad su mu ispricali sta je sve srao, tip je poslao jedno 10 sms izvinjenja raznim ortacima zbog prozivki & smaranja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 nemojt eda me terate da pricam.. ne zelite da znate, verujte.. [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 Nije prica o meni, ali kad ste vec krenuli o skenjvima u alkoholisanom stanju... Elem, kod ortakinje na rodjendanu..."Ispalio" sam njenog decka (btw, ortaci smo jos pre nego sto su se smuvali) nesto za komp i on se nadrkao nikad gore na mene.I baja se zalepio za flasu 100 na h, mesa razna pica itd...U jednom trenutk neko pocinje spiku o pravim ortacima & stuff i on krece "a...ja sam dobar...blabla...mene su razni "pravi ortaci" pospaljivali...blabla" misleci na neka sranja jos od ranije i na to sto sam ga iskulirao za komp...Ono tip se tolko iznervirao/ubedacio da je poceo da place :P Sutradan kad su mu ispricali sta je sve srao, tip je poslao jedno 10 sms izvinjenja raznim ortacima zbog prozivki & smaranja :) prica odavno ispricana:)))))...nije mi se desilo (koliko se secam:) bas tako ali ortacima konstant.... Kako kome. Meni recimo je bilo najsuper, obuzme me toplina i seta, svi su mi braća, prijatelji i pobratimi. I sve mi je lepo i zaboravim gde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 jao ne ! opet i pijanstvu .... ...bilo bi lakse kada bi ste imali jedan stalni topic o tome :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 jao ne ! opet i pijanstvu .... ...bilo bi lakse kada bi ste imali jedan stalni topic o tome :P to je svakodnevica....mogao bi jedan stalni topic...mada...niko od nas ovde nije alkos:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 nisam više toliki tinejdžer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 @Taur nisi ti pijan, jos uvek postujes.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 @Boba otreznio sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 oprosteno ti je zbog cure-a , ipak si ti emo :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 za sat vremena reci nam svoju tajnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 oprosteno ti je zbog cure-a , ipak si ti emo :) ponovo se izvinjavamo zbog glupog pitanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Moskva vodka, bajkal vodka, baltic vodka, v vodka, blue night vodka, O5 vodka, smirnoff vodka, finlandia vodka...Smorio sam se vishe, mogo bi do sutra... :D Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 red baron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 vodku ne pijem...ne od ONOG dana.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 (edited) Otrenio si se posle 1 sata....hmmm nije neko pijanstvo onda. Ja sam proslu subotu imao svoje na-svakih-pet-godina-pijanstvo. i trebalo mi je 4 dana da se otreznim » Click to show Spoiler - click again to hide... « Kazu mi da sam dosao kuci sav u mravima. Dosta za sledecih 5 godina. I ja isto sirim ljubav kad se napijem i volim sve osim komunjara :) Edited May 23, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 FistBorn jel možeš ti da se napiješ od litra votke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts