Jump to content

ROBOTECH

Recommended Posts

E se seca neko Children's chanella ili je to samo plod moje maste,jer svako koga sam pitao nikad nije cuo za taj kanal [:D] a znam da sam gled'o kao mali bre znam znam nisam lud nisam bre

tu su bili dojajni crtaci

ni ja ne znam za taj kanal, a smekao sam sve...

nego da bi utvrdili sta je u pitanju reci ti lepo koje si god(da znam sta je kad sam bio mali) i odakle si (mozda je neka lokalna tv stanica prenosila)

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Granzort, robotech, saber ryder...sve dira u dushu...

A jel se neko seca crtaca isto kao neki polu anime iz naseg detinjstva, kad njih petoro upravljaju lavovima robotima velikim, pa onda kad je neprijatelj suvise jak lavovi se spoje u humanoidnog robota. Ja se onako vauge secam detalja i da je bilo popularno u vreme gore pomenutih crtaca. Aj neko od gurua jel se seca kako se zove ovaj crtac?

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

Voltron.jpg

Voltron

kolko ja znam sve te kul robot anime su davane na 3k.secam se da je bio neki mega bangavi termin,nesto pre podna kada je jelte bila skolica(ili vrtic,ne secam se vise:)).samo se secam da sam obozavao da se razbolim i ostanem kuci upravo zbog 3k:D

sad mi se nesto mota po glavi logo rtb-a(radio televizije beograd).znam da su davali dojajne crtace,samo ne mogu da se setim koje.hmm rtb je kasnije postao rts?

salt wat fish fresh wat fish?

paa ja sam '86,i to je bio strani kanal,na engleskom naravno,snimio sam gomilu kaseta kao klinac,bre sabijao je kanal ne verujem da ni ovde niko ne zna :"(

E da,ja nisam imao satelit nikada,tako da jebiga moda i jesam lood [freak]

Ne mogu stvarno da se setim,ali secam se da to nije bio samostalan kanal nego tipa ujutru do 9 pa onda mozdda politika ili tako nesto... [freak][freak][freak]

EDIT: JES JES aj em nat krejzi et list nat jet [:I]

na evo slika :

images2ps1.jpg

Edited by ~JungleBoY~

:-)

• 3 weeks later...

Da li se neko seca da je 3K davao ranije Super channel ujutru - tada sam gledao GI Joe i Inhumanoids - Inhumanoids je bio do jaja crtani! [:p]

A Voltrona ste zaboravili josh [:D]

jao zivoooote :)

do negde 10-11h su davali super i onda puste mtv ...

Granzort FTW a tu negde i TORITONOOOOOOOO (te

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein