Stator Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 1. preko 60% [ 36 ] [10.81%] 2. preko 57% [ 46 ] [13.81%] 3. izmedju 55,5 i 57% [ 74 ] [22.22%] 4. izmedju 55+1 i 55,5% [ 34 ] [10.21%] 5. izmedju 52,5 i 55% [ 66 ] [19.82%] 6. izmedju 50 i 52,5% [ 41 ] [12.31%] 7. izmedju 48 i 50% [ 20 ] [6.01%] 8. manje od 48% [ 16 ] [4.80%] Ovo kazi na forumu b92 pa sad ako je njima verovati odcepice se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 ma ostace smrde, osecam.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Ok here we go...ja se nadam da cemo se odvojiti i da se razumemo,nisam ja neko ko se razume nesto mnogo u ova sranja,daleko od toga,ovo je cisto moje laicko misljenje: Neko rece da CG ucestvuje sa 5% u budzetu,pa eto bas lepo...Al zato uzima 50% od svega kao ravnopravna drzava,zato na pravnom od 4000 studenata ima 3980 crnogoraca koji studiraju do svoje 32 godine na budzetu i to sve placa moja keva...more pali...600 000 ljudi upravlja zivotima 10 miliona...ajde ne. Kol'ko sam ja skapirao crnogorci su sokirani sto Srbija fazon ne reaguje uopste,po meni zato sto svi tajno prizeljkujemo da se odvojimo i cao bre...al nee zato Matija Beckovic i ostali smaraci ne mogu da to podnesu, ne ne znate kako cemo,ajde MOZE da se odvojimo al' da sve ostane isto i da imamo privilegije k'o i dosad...ajde ne. Svako ko zeli da ostane lagano moze da uzme drzavljanstvo i da nastavi da bude ministar,direktor sta vec...znate onaj vic kako se pozdravljaju crnogorci u Beogradu,kad se vide negde, "Dje rukovodis?"...mis'im jebiga realno je da nas Crna Gora mnogo kosta,i sad je neki lik na tv-u objasnjavao u kolikim ce govnima biti CG po pitanju ekonomije kad se odvoje...al' to je na kraju krajeva njihova stvar,a ne moja odn. nasa... BILO BI lepo da i oni sami nesto urade po tom pitanju,tipa skinu Mila i tako to, jer ako smo mogli mi Milosevica,mogu i oni isto tako...pa sta oce oni da se JA borim za njih,a oni da bleje i uzimaju moje/vase/nase pare... Pa mozda u vicevima crnogorci uvek leze i drugi rade umesto njih,al u realnosti nije bas tako,morace sami da se bore za sebe i za svoju buducnost,ako uopste i zele to,ja treba da brinem za sebe i boli me qrac da se jos i brinem za njih. Setite se bre evrovizije,odbijanja nase pomoci kad je bila ona nesreca sa vozem ej bre ODBIJANJA HUMANITARNE POMOCI,pa sta ja imam da trazim sa tim ljudima... i moze sad neko da prica to nisu crnogorci mislili stvarno,to je Milo...u redu,no problemo,oborite Mila dovedite normalne ljude and we are back in business,to sto ce oni da najebu od demona i licimura na vrhu vlasti,to je njhova stvar,neka oni urade nesto po tom pitanju ako im je stalo do svoje buducnosti...ne znam za vas ali ako sam ikada bilo kakav osecaj postovanja prema Crnoj Gori kao zajednici,definitivno ga vise nema,i kad se taj osecaj bude vratio ,onda mozemo da pricamo o drzavnoj zajednici.. Moj cale je bio crnogorac i uvek se smejao glupostima tipa"crnogorac =/= srbin",jer u sustini mi jesmo jedan narod sa dugom medjusobno isprepletanom tradicijom i istorijom...al to je tako bilo NEKAD,i Kosovo je nekad bilo nase i ne pada mi napet da zbog istorije rizikujem svoju buducnost...Ceska i Slovacka su posle godinu dana ukapirali da ne mogu zajedno a ova farsa traje godinama...Mozda jednog dana sve bidne lepo i ponovo se spojimo zajedno,al OVA Crna Gora je smehoteka i neka radi sta oce sama,a nas da vuce unazad...ajde ne. Sry zbog duzeg posta Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 u potpunosti se slazem Jungleboy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 (edited) PRVI PRELIMINARNI, MALOCAS POMENUTI: ONI ODLAZE !!!!! ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Edited May 21, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 (edited) prvi nezvanicni rezultati: 56,3 % za nezavisnost aj pa da vidimo ... Edited May 21, 2006 by Blackadder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 ODCEPLJENJE... Serbia up to Tokyo Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 (edited) 56.3 za nezavisnost, preliminarni (ali najverovatniji rezultati) Edited May 21, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 ^ u jebote koji tajming imamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 ...I JOS JEDNOM: ARRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 [cao][cao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Aj cao junaci. Hvala ti boze. Ovde se puca i veseli :) Fontana Nbg :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Jbt, gledajte kakva ludnica, vatromet i proslava dole u CG.... a kako cujem i ovde u BGu, ha? Bice da je i bolje sto nismo vise zajedno, al opet ne mogu ovo da tvrdim na osnovu tih ljudi koji su san na ulici i divljaju Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 meni je iskreno zhao... glupost al ajde... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 (edited) PS: Laki, sad ti drilamo forum do max-a da vidimo dal cemo ga opet srushiti ahahahah, kakav referendumski "forum benchmark" :) u ovom momentu nas ima 15 ovde na topicu! Edited May 21, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 We are free!!!!!!111 Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Ne znam sta da kazem... ko ih jebe,ionako se shtekaju o nas a sa druge strane,raspadamo se samo tako,zao mi zbog toga... ma ko ga jebe :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 >>> SVE U SVEMU,LJUDI SAMO TRAZE RAZLOG DA SE NAPIJU <<< Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 GG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 hb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 kako smo krenuli... Yugoslavia, Serbia & Montenegro, Serbia, Beogradski pashaluk, Ujedinjeni blokovi , 22. blok.... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Sledetji su Kvebek i Katalonija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Jel a ocel' to ope bit' rata? Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 21, 2006 Report Share Posted May 21, 2006 Jel a ocel' to ope bit' rata? ← pa vidish nismo davno... kad su beshe bili proshli? ebem ti ko vodi drzhavu.. mada sankcija nije bilo davno isto... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts