Jump to content

S(CG)

Recommended Posts

Pa ne znam, možda si u pravu što se tiče tog denunciranja Mila, ali opet, ne sme se isto tako ni stvoriti slika da je sve isto kao što Milo tvrdi, u smislu "eto sad nam je još i bolje, više muzemo Srbiju a nezavisni smo, u stvari, trebalo je da postanemo nezavisni da bi nas Srbija više cenila!" Da mi doprinosimo da narod bolje živi a da Milo sa tim istim manipulatorskim sposobnostima objasni kako je on u stvari zaslužan za to... Zato kažem, vrlo delikatno je sve to sada...

talambasa, pogledajte malo naslovne strane mejnstrim novina u poslednjih par dana. ako onaj idiot muljavi ima parce mozga i osecaja realnost, sutra kad se cela prica i zvanicno zavrsi, treba da sedne na avion, ode u podgoricu i rukuje se sa milom. a nesto mi govori da se to nece desiti...

Naravno da neće, baš zato što je idiot muljavi... a ako nekim čudom ipak to uradi ima da glasam za njega na izborima...

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a chekaj stani, zasto bi se iko odavde mesao dole?

stvari su dosta jednostavne

1. bio referendum

2. oni dobili nezavisnost

3. ako je bilo kradje, niste ih navatali, ko vas jebe idioti, setili ste se posle jebenih 5 dana

heh... nije to tako lako.

kad imas jaka ledja ne moze ti niko nista - logicno.

e CG je imala EU iza sebe.

a blok za zajednicku drzavu nije imao Srbiju za pomoc. imao je samo sebe.

ishod je bilo moguce pretpostaviti.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

a chekaj stani, zasto bi se iko odavde mesao dole?

stvari su dosta jednostavne

1. bio referendum

2. oni dobili nezavisnost

3. ako je bilo kradje, niste ih navatali, ko vas jebe idioti, setili ste se posle jebenih 5 dana

tu se prica zavrsava, nama samo ostaje da ih prvi priznamo i pozelimo svaku dalju srecu. a vlada odavde zaista talambasa, pogledajte malo naslovne strane mejnstrim novina u poslednjih par dana. ako onaj idiot muljavi ima parce mozga i osecaja realnost, sutra kad se cela prica i zvanicno zavrsi, treba da sedne na avion, ode u podgoricu i rukuje se sa milom. a nesto mi govori da se to nece desiti...

Pazi ti i ja da se slozimo jednom po pitanju politke [:D]

Heghlu'meH QaQ jajvam

samo nek se zavrsi vec jednom ta prica smorili su

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

samo nek se zavrsi vec jednom ta prica smorili su

tesko. znajuci nas, tek je pocelo.

svi su cutali kada su bili zajedno. a sada kada su se razdvojili odjednom onaj idiot od guvernera izlazi sa cinjenicom da je Marovic potkradao drzavu.

zasto sada? zasto to nije rekao ranije kada je znao?

eh tako kod nas to ide...

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

nisam siguran da je eu bila za odvajanje, a jos manje da su ucestvovali u nekim prevarama. zasto je ljudima ovde toliko tesko da prihvate da oni dole vise ne zele da zive u istoj drzavi, sto je jedina zaista relevantna cinjenica u ovom momentu?

ok. a zbog chega onda EU odgovara na optuzbe koalicije za zajednichku drzavu recima:"ko je protiv nezavisne Crne Gore on je protiv EU?"

ok. a zbog chega onda EU odgovara na optuzbe koalicije za zajednichku drzavu recima:"ko je protiv nezavisne Crne Gore on je protiv EU?"

A ko od njih je upravo to izjavio? Oni su izjavili da oni koji ne postuju volju gradjana koja je iskazana na referendumu su protiv EU, i rekli su da se koalicija za zajednicku drzavu ponasa neodgovorno, a moram priznati da i ja delim taj stav.

Heghlu'meH QaQ jajvam

Bata Drale, i ja se slazem sa Stijom, sta ima da se meshamo, dobili su SVOJU drzhavu,

nama ostaje NASHA, medjusobne relacije ce ostati OK, ali NIKAKO ne treba da im sad mi

kao nesto solimo pamet i da ih poducavamo dokle god smo banana republika, treba da

gledamo kako cemo se iscupati iz govana sa kosovom, hagom i polumrtvom industrijom,

pa kad standard krene osetno da raste za x godina, onda mozemo jedan dan na RTS1 da

posvetimo pitanju nasih odnosa sa nasim susedima, pa da ih analiziramo uporedo sve...

Oni su GOTOVA PRICHA, i sto se mene tiche, moze da im dodje tamo na vlast i Klunton

i Putin ili Chombe juznoafrikanac i da im strelja studente po trgovima, Z.A.B.O.L.E. M.E. !!!

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!