GcV.Bjeli Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 ovaj forum je fantastican po tome u kolikoj meri 2 strane u diskusiji ne slusaju jedna drugu sta prica u stvari verovatno je tako i na drugima, samo ja bas i ne posecujem dobar deo njih. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boba Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Shekk nije ti ovo html, koristi [hejt][/hejt] tagove.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 @Shekk Углавном је тачно то што причаш и циљ свега је да смо на то требали да мислимо много раније а не сад. Овде је познато да се све ради у последњем минуту, сад је "прошо воз"... Још једном апелујем да требамо да видимо шта ћемо са Србијом оваквом каква јесте а не да се још натежемо око тог референдума, посебно да видимо шта ћемо са оних 45% који желе да буду у заједници. (Ал сам ово рекао ко Тито :P) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 E sad ti meni reci kako je ta "atmosfera" (a da ne ulazimo u decenijsku atmosferu na RTCG) nebitna, ili jo Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 tokio je u zemunu...hahhaha chestitam svim srbima i crnogorcima nezavinost. Krajnje je vreme bilo da posle nas Bugara i vi stanete na svoje noge. gg. tri puta po srpski :* *: :* Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Recimo laze svakih par dana da ce da uhapsi Ratka iako je ocigleno da to ne zeli. Nego aj sto laze nas, nego nam kalja ugled u svetu tako sto laze i ostale. Laze kad kaze da Parlament ima legitimitet, da nema afera, da je sve sjajno i bajno. Sad mi mozemo da se sporimo oko toga, ali se sve na kraju svodi na licni utisak, jer ni jedan ni drugi nemamo dokaza za te lazi. Jedina je razlika sto se ja sa tobom slazem da Milo laze, ali isto tako mislim i da Voja laze. Na moju veliku zalost najveca razlika je sto je Milo nemerljivo sposobniji, on ciljeve koje zacrta zaista i ispuni. A slicnost je u ovom kontekstu bila to sto lazu, mozda ima jos neka, ali sad nit mogu da se setim nit je bitno za ovu raspravu. Jel to onaj Tokijo kod Dimitrovgrada ili onaj kod Pirota? ← pazi, nisam clan DSS-a, pa nema sanse da udjemo u diskusiju gde cu da branim Voju. pogotovo ne na dnevno-politickom, politikantskom cak (!), nivou. ono sto mu ja priznajem je ono sto je uradio. a, ono zvog cega podrzavam celu njegovu Vladu je zbog onoga sto tek namerava da uradi. dalje, uopste nemoj biti u zabludi da mozes da mi relativizujes ili subjetivizujes laz. ako neko laze, onda laze, a ako neko nema dokaza da neko laze, onda to znaci samo da ne moze da ga optuzi. ali, ja IMAM dokaze da Milo laze. mozda i ti imas dokaze da Voja laze. u to ne bih ulazio. Milo "nemerljivo sposobniji"?!?!?!?! ja ne znam sta je tebi... i sto ne mozes da se radujes lepo, nego stalno neki hejt, kao Srbija do Pirota? e, da bas lepo sto Tadic ide u Podgoricu. ipak, bolje bi bilo da saceka rezultate. ne zbog toga sto treba da igra neku prljavu igru i da nesto mulja, verovatno im je Lajcak rekao da su ovi pukli, vec cisto zbog principa. i Srbija treba prva da prizna CG. to je ruka pomirenja i pravog, istinskog bratskog odnosa, to bi mnogo doprinelo pomirenju i iskulu. ali nadam se da ce biti hladan prema onim uzasima". Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Drale brale, flegmatichni puzh sa uganutim stopalom je "nemerljivo sposobniji" od Kostunice na spidu, a kamoli crnogorski krimosi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) UNAPRED SE IZVINJAVAM ZA DUZINU POSTA, 7 STRANICA SAM PROPUSTIO, A OSECAM DA IMAM NESTO PAMETNO DA KAZEM :) UNAPRED ZAHVALAN NA RAZUMEVANJU :) Jok brate, treba sve da ih pobijemo... ← hm, cime ... ??? mecima u pushchi??? ili mig 29-kama ...??? da bog da pocrkali od gladi..kad im ovog leta turista ne bude bilo :)))) ← hm, slazem se potpuno, al ozbiljno. mislim da mi MALO trebala da se poradi na svesti prosecnog konzumenta tv programa u srbiji. i to nije hejt vec jednostavno ono - riba nece sa mnom, sta ima ja da se grbavim da je jurim i obasipam poklonima ... malo hejta ipak: mada mislim da ce stranci krenuti da im dolaze, hehehe. albanci, bugari, rumuni, ti blizi i oni dalji rodjaci ... ne izuzimam i mogucnost :normalnih: stranaca SiCG vi Edited May 24, 2006 by Yevod Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Raspao se quote sistem totalno je nemoguce procitati post... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 da, bolje vi to obrisite admini_ Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 хехехехехе... svi ratovi su bratoubilacki, jer svi ljudi su braca - sartr (valjda) ko uopste ima bilo kakvo MORALNO pravo prema stvarima koje su zle??? ← у праву си, погрешно сам се изразио, ипак, нигде нисам ни рекао да било кога заправо мрзим. требало је да кажем оправдање, а не морално право, на то сам мислио. bla bla bla ... missing the point :) ne agituje se kod kuma i njegove zene u njihovoj kuci, vec u svojoj. i to se radi sopstvenim primerom da ga njegova deca ne karaju s pricom: a sto mi onako ne zivimo ... ← ако сам добро разумео, требало би Србија да буде најјача у региону, да би деца (гласачи) у суседним земљама карали своју ласт причом зашто и они не могу као Србија. за то се и ја залажем. али, не видим какве то везе има са референдумом, ово о чему ти причаш је дуги рок... i da ignise, TI si taj koji svojim glasom stavlja vlast, kao i svi mi. prema tome ako mogu nekome da promenim misljenje, da ne glasa za nekog zadriglog koji ce da nas ZAJEDNO vodi u propas', treba _skoro_ svakim sredstvom da mu se istisne MISAO za ubuduce da glasa za takvog ... ← види, гласање и не би било гласање када бисмо се ти и ја или био ко други морали обавезно да се сложимо око тога ко нас води у светлу будућност, а ко у пропаст. онај ко нас по мени добро води, можда по твом мишљењу то не ради добро, а ти би требало да порадиш на томе да ме убедиш да нпр. грешим, па да на следећим изборима гласам као ти, што доноси корист свима, јер си у праву, тј. имаш супериоран избор. ако не можеш да ме убедиш, или си ти слаб или сам ја луд или сам ја заправо у праву, а у том случају си или ти луд или сам ја слаб... i da ne zaboravim, misljenja sam da se treba izviniti okolnjim zemljama sto ih nismo ranije pustili, hehe. ← знам шта хоћеш да кажеш, али мислим да то није правилна стратегија. ипак, то није тема... ko uopste kaze da moraju govna da se jedu ... ajde i ako se mora, da nasa generacija pojede poslednju kasicicu i oni koji dolaze posle nas, da NAJZAD imaju nesto zdravo na cemu ce da grade ... ← 101% се слажем. ala si ti zadojen emocijama tamo gde se krlja razumom ... mislim nemam apsolutno nista protiv tebe i tvojih postova, cak mislim da su na mestu, uz malo emotivnog preterivanja, i zao mi da te gledam da se mucis ... aj daj malo uzemi se ... malo ste generalno izgubili vezu s realnoscu ... uostalom nije sve zavrseno, ovo je 50% posla. tek treba da se odvoje, i to ce trajati godinama, jos cemo se cerati. al opet ovo je de facto stanje da se nece u narednih 50+ godina vratiti ... eto nama turaka opet :( ← емоције се не могу увек потиснути. понекад и не смеју... и баш лепо што бринеш за мене, нарочито ми је драго што нема патетичне и понижавајуће дозе сажаљења. и не, нисам изгубио везу са реалношћу, само сад, кад поново читам своје постове, јасно ми је зашто генерално тако мислите... ипак, колико год повећавам обим постова, често не могу лепо да искажем све оно што мислим, јер се ради о компликованим стварима, ионако сам рекао 100 пута до сад да је куцкање лош облик комуникације за озбиљне теме. разговор је много бољи... проблем је што сви сматрају да је њихова субјективистичка реалност најближа објективној реалности. неки само лупају и прде да би испали паметни, неки су комформисти, неки промишљају на основу логике и чињеница, неки воле себе да лажу... maaaaa neeeeeeee, a ti jel ponekad lazes zarad picke ... ? a on za malo vlasti ... pa ti vidi da je to isto, samo sto u tvom slucaju da bi bio mir u kuci, a u njegovom slucaju da bi bio mir u drzavi ... mislim argumentaciju, aj mojne znojne, ne bi da se prozivam s tobom, a jel ko onu za referendum? ... gde "nasi" dobijaju "njihove" sa nereseno? ← ја не лажем зарад пичке, не морам... да ли политичари лажу? па шта мислиш да мислим?!?!? са Зверком се расправљам, јер му (им) се стално привиђа Коштуњави... имаш пуно право да ми пребациш за погрешно предвиђање резултата. и најбољи направе грешку... поготово кад су замагљени емоцијама... битно је да и даље имам позитиван став према свему. око правила референдума не бих разговарао, не слажем се са тобом, али је то сад небитно, па зашто бисмо губили време и енергију... i meni se place kad pogledam kako jeste, al to ne znaci da cu da sedim skrstenih ruku. moje je da osvescujem u onoj kolicini koliko sam i ja svestan, pa sta ispa'ne ... ← ово је можда најпаметније што си написао у целом посту (иначе, не кажем да ти је глуп пост). ове 2 реченице су ми заправо бациле потпуно ново светло на цео твој пост, који ми је до њих деловао помало... надобудно. срећа да сам их прочитао пре него што сам почео да ти одговарам, морао бих много да едитујем иначе... него, знате, запљускује ме потпуно нови, свежи талас позитивне енергије поводом целе ствари, јебени оптимистички цунами, држ'те се... "после кише дође дуга рекли су ми другови кад би дуга била пруга дал' би њоме дошла ти..." Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) Nije to nego dobijas platu za 7 dana :) Il si se azgledao u koleginicu :) Il vas stvarno droziraju :) Edited May 24, 2006 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 UNAPRED SE IZVINJAVAM ZA DUZINU POSTA, 7 STRANICA SAM PROPUSTIO, A OSECAM DA IMAM NESTO PAMETNO DA KAZEM :) UNAPRED ZAHVALAN NA RAZUMEVANJU :) hm, cime ... ??? mecima u pushchi??? ili mig 29-kama ...??? hm, slazem se potpuno, al ozbiljno. mislim da mi MALO trebala da se poradi na svesti prosecnog konzumenta tv programa u srbiji. i to nije hejt vec jednostavno ono - riba nece sa mnom, sta ima ja da se grbavim da je jurim i obasipam poklonima ... malo hejta ipak: mada mislim da ce stranci krenuti da im dolaze, hehehe. albanci, bugari, rumuni, ti blizi i oni dalji rodjaci ... ne izuzimam i mogucnost :normalnih: stranaca a metkova ? word. krecemo u postapokaliptiku ako prezivimo, realno. migsa ocemo FO uzivo :) svi ratovi su bratoubilacki, jer svi ljudi su braca - sartr (valjda) ko uopste ima bilo kakvo MORALNO pravo prema stvarima koje su zle??? a tek filmova... bla bla bla ... missing the point :) ne agituje se kod kuma i njegove zene u njihovoj kuci, vec u svojoj. i to se radi sopstvenim primerom da ga njegova deca ne karaju s pricom: a sto mi onako ne zivimo ... i da ignise, TI si taj koji svojim glasom stavlja vlast, kao i svi mi. prema tome ako mogu nekome da promenim misljenje, da ne glasa za nekog zadriglog koji ce da nas ZAJEDNO vodi u propas', treba _skoro_ svakim sredstvom da mu se istisne MISAO za ubuduce da glasa za takvog ... tako da smo mi svi u ovome zajedno, i ne treba da se delimo po tom pitanju, jer to osnazuje onog sto ti merka zenu u tvojoj kuci, a zena primecuje kad joj muskarac slabi i opada mu muskost, ne misleci tu na krv i noz, vec na cvrstu ruku i da se njen svet vrti oko tvog ... da ne ode sa drugim (kosovo, vojvodina ...) ako sam pogresno razumeo izvinicu se: HEJT: e kosmopolita, ne seri, ako ti se ne svidja ovde, idi gde ti se svidja... nadji i vladike Nikolaja Velimirovica, iliti svetog Nikolaja Zickog, Nebesnu Liturgiju da vidis sta ce biti ... zemlja zove nigera, spusti se na zemlju ignis je u pravu sto se toga tice, samo sto treba da se napravi ova drzava prethodno da lici na nesto priblizno nekakvom idealnom snu, pa makar i preko televizije, i onda moze da se nekome servira nekakvo misljenje... kao sto to na globalnom planu radi, recimo, amerika ... Bravo ... Rec bolje sece od maca :) mada malo mi je to otuzno na taj nacin ... 1. hm, ja sam vise bio u fazonu da je preteranija anti-crnogorska kampanja u Srbiji 2. pa mi i jesmo malo NA RECIMA fasisoidni po tom pitanju ... pogotovo neukom evropljaninu koji gleda sa strane ... bas sam gledo cnn, euro news i bbc po tom pitanju neukosti... svidja mi se kako su manipulisali vesti. svuda objavljuju cinjenicu da je 55,5% glasalo za nezavisnost. OK. ali nigde se ne objavljuje da je taj PRAG preskocen za 0.5% i da nije vazio "standardni" od 50% + 1 glas ... naravno kad neko sa strane posmatra i vidi 55,5% normalno je da ce da kaze: vidi sto su radosni, najzad su pobegli od onih nacista ... i da ne zaboravim, misljenja sam da se treba izviniti okolnjim zemljama sto ih nismo ranije pustili, hehe. dobijaju se politicki poeni, zbunjujes protivnika, riba sto nije htela da se kara sa tobom krece najednom da razmislja o GOLOM tebi u krevetu ... mislim da vise treba biti pametan, finta na fintu na protiv fintu i tako to ... mislim jebi ga ona je sada sa tipom koji ima veliku kucu, auto, nakit joj daje, a ti si goli vrtlar s kojim ce da se kara, tebe ce da voli al ga nikad nece napustiti i sva deca ce da lice na tebe ... ucice njegove skole i saznace istinu o svom pravom ocu ... hehehe koja idealna sapunica a? znam ja jos neke koji su prali ruke i vikali "pravednicki" krv na nas i na nasu decu... pa su ih u jednoj lepoj knjizi opisali... a onda 2000 godina kasnije i dalje ginu ko da ih ima ko kineza ... hocu da kazem da nisam spreman da sve zaboravim i da se pomirim sa svakakvim govnima koja mi serviraju. ko uopste kaze da moraju govna da se jedu ... ajde i ako se mora, da nasa generacija pojede poslednju kasicicu i oni koji dolaze posle nas, da NAJZAD imaju nesto zdravo na cemu ce da grade ... da ne bude ko sa nama sto se optuzujemo sa Tito-lovers da nam je to sve zbog prethodnih ... svi zaboravljate da je narod glasao za govna sto smrde po lepim ustanovama... ma ja bi TO sve uza zid i po metak u celo... vracajuci se na temu vojnih autokratija i (parlamentarnih) kraljevina: posto u onoj idiotskoj vojsci nema ni jednog generala nit' pametnog nit' dostojnog dovoljno da preuzme to na sebe, tvrdim i stojim iza toga, da ce pre kralj i oblik nekakve vladavine koja ce ga podrzati - bolje funkcionisati. zasto? vrlo je prosto, to jos nismo probali. da ne ispadne neozbiljna konstatacija: ljudi su generalno izgubili poverenje u ovu vrstu demoNkratije, i potrebna je promena.koliko i kako bi to funkcionisalo, mislim da je bespredmetno razglabati jer Srbi su generalno, ocigledno, idolopoklonicki narod koji krvavo spira svoje vlasteline. ali svejedno mislim da bi to mnogo bolje funkcionisalo nego ovo sad. i to samo iz jednog prostog razloga. nije taj jebeni prestolonaslednik bogat sto je glup vec sto je PUN kontakata. s tim sto sam imao zadovoljstvo da ga upoznam i pricam s njim u vise navrata ... 1. ne bi bilo potrebe, jer vec sad "ljudima koji znaju" je PREPUN kurac onoga sto se desava: da isti usporeni mongoloidi obavljaju posao za ove iznad njih. trenutak i kriticna masa misljenja bi bila dovoljna da se iscimaju ti ljudi i uzmu vlast da resavaju probleme. s tim sto bi im ja drzao Damokleov mac iznad glave ... a ne ko ovim raspustenim topuzima necovjecnim 2. bla bla bla. serem se na funkcionisanje gde ti tudjin, koji je pride u manjini, u tvojoj kuci kroji misljenje tvoje dece, pa makar se zvao i kum ... i gde pride manjina bilo koje vrste odredjuje buducnost na 10+ godina sta ce se desiti vecini ... mislim sracunajte (zaboravite na trenutak referendum) da od 100% GLASACKOG tela treba da izadje maltene pola + 1 da od te polovine pola + 1 izglasa svoje ... maltene ispade 25% da kroji 75% ostatku (nevazno da li su glasali ili ne). pride se deca ne pitaju, misleci na glasacki sposobnu decu, vec im se formira misljenje kroz porodicu i tv/radio program. zato se i zove program ... maltene ... ma moze samo se nema materijala za to ovde da funkcionise kako treba ... ovde prosecni ostrasceni Srbin ustane jedno jutro na levu nogu i krene svima da inati. a zamisli da je iz nekakve fotelje ... vidi, mladja riba koja je iz harema (Vojvodina), s malo vlasti pride, gde je imala dominantnog jebaca do sad (Srbija), vidi da tom muskarcu, jednom, nije mogao da se digne ...mislis li da ce hteti ponovo da pokusa s njim ili ce je stalno boleti glava dok ne predje u drugi harem, makar je i nezadovoljni muskarac prodao drugome? 1. mesas feudalni sistem i monarhiju ... u danasnje vreme kralj u najboljem slucaju moze biti figura, ali do jaja vazna 2. d'oh? narod bira opet te na celu, therefore, narod ne valja ... pa nisu svi intelektualni ko mi na ovom ruru ... gomila zombija zamislja samo da dobro popase i repetira kitu/djanu s vremena na vreme ... odraz naroda je vlast ... 3. mda, nadam se, ali mlako mi je sve to... promeni ribu, figurativno, ili joj promeni nacin gledanja na svet da vidi onako kako ti vidis ... a) vise mi je pun kurac papira koje slazem u orman za kojekakve razne idijotije b) ma i 3d prikaz anusa na hologramu ... i na one prethodne tvoje postove ... ala si ti zadojen emocijama tamo gde se krlja razumom ... mislim nemam apsolutno nista protiv tebe i tvojih postova, cak mislim da su na mestu, uz malo emotivnog preterivanja, i zao mi da te gledam da se mucis ... aj daj malo uzemi se ... malo ste generalno izgubili vezu s realnoscu ... uostalom nije sve zavrseno, ovo je 50% posla. tek treba da se odvoje, i to ce trajati godinama, jos cemo se cerati. al opet ovo je de facto stanje da se nece u narednih 50+ godina vratiti ... eto nama turaka opet :( i ti emotivac isto da se uzemljis, ovde matorci karaju u sahu, a klinci sa strane raspravljaju ko ce da pobedi a partija nije presla otvaranje ... mislim stvarno ... ma malo sodijum pentatola bi bolje doslo, uf al bi bilo dva dana anarhije ... blickrig word word word maaaaa neeeeeeee, a ti jel ponekad lazes zarad picke ... ? a on za malo vlasti ... pa ti vidi da je to isto, samo sto u tvom slucaju da bi bio mir u kuci, a u njegovom slucaju da bi bio mir u drzavi ... mislim argumentaciju, aj mojne znojne, ne bi da se prozivam s tobom, a jel ko onu za referendum? ... gde "nasi" dobijaju "njihove" sa nereseno? i meni se place kad pogledam kako jeste, al to ne znaci da cu da sedim skrstenih ruku. moje je da osvescujem u onoj kolicini koliko sam i ja svestan, pa sta ispa'ne ... ← ne Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 pazi, nisam clan DSS-a, pa nema sanse da udjemo u diskusiju gde cu da branim Voju. pogotovo ne na dnevno-politickom, politikantskom cak (!), nivou. ono sto mu ja priznajem je ono sto je uradio. a, ono zvog cega podrzavam celu njegovu Vladu je zbog onoga sto tek namerava da uradi. A to namerava da uradi kad? 2050? Posto su za nesto vise od dve godine uradili poprilicno malo sa aspekta prosecnog gradjanina Srbije. dalje, uopste nemoj biti u zabludi da mozes da mi relativizujes ili subjetivizujes laz. ako neko laze, onda laze, a ako neko nema dokaza da neko laze, onda to znaci samo da ne moze da ga optuzi. ali, ja IMAM dokaze da Milo laze. mozda i ti imas dokaze da Voja laze. u to ne bih ulazio. Ja mislim da laze sve dok nemam cvrste dokaze da laze. A ti ako imas cvrste dokaze da on laze goni ga na sud, teraj ga na pravdi Boga, otkud ja znam. Milo "nemerljivo sposobniji"?!?!?!?! Drale brale, flegmatichni puzh sa uganutim stopalom je "nemerljivo sposobniji" od Kostunice na spidu, a kamoli crnogorski krimosi... ← i sto ne mozes da se radujes lepo, nego stalno neki hejt, kao Srbija do Pirota? Zato sto ne vidim cemu bi se u takvoj koncepciji radovao. Srbija do Tokija je san o velikoj Srbiji, a taj koncept Srbije je svakim danom sve dalji od istine. Ja se licno za njega nikada nisam ni zalagao, pa me sve to ne potresa preterano, ali je uzvikivati parole o velikoj Srbiji u momentu kada se terirorije koje ona obuhvata od nje odvajaju je dosta paradoksalno. e, da bas lepo sto Tadic ide u Podgoricu. ipak, bolje bi bilo da saceka rezultate. ne zbog toga sto treba da igra neku prljavu igru i da nesto mulja, verovatno im je Lajcak rekao da su ovi pukli, vec cisto zbog principa. i Srbija treba prva da prizna CG. to je ruka pomirenja i pravog, istinskog bratskog odnosa, to bi mnogo doprinelo pomirenju i iskulu. ali nadam se da ce biti hladan prema onim uzasima". ← Naravno da treba da ode u Podgoricu, i da je mutavi Kostunica pametan i on bi isao. Lajcak je njima svima ovde rekao kako jeste, to sto formalno postoje neki prigovori i nesto nece promeniti sustinu. Zato treba sto pre svi ovi nasi da odu u Podgoricu ili da pozovu javno njihove da dodju ovamo i da se lepo dogovore kako da zadrzimo sto bolje odnose. Da se ja pitam ja bih to uradio u veceri referenduma. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yevod Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Raspao se quote sistem totalno je nemoguce procitati post... ← sori! ja sam zajebao ... puca mi veza non-stop pa ucitam sve strane iz 15. puta i udarim quotove i add reply pa onda kucam dok nisam na vezi u wordpadu duuugacke postove 0:) verovatno se zbog toga istripovalo ... nisam video kako je ispao na ruru ... od sad cu da udaram :preview: pre postovanja 1.ја не лажем зарад пичке, не морам... 2.за то се и ја залажем. али, не видим какве то везе има са референдумом, ово о чему ти причаш је дуги рок... 3. онај ко нас по мени добро води, можда по твом мишљењу то не ради добро, а ти би требало да порадиш на томе да ме убедиш да нпр. грешим, па да на следећим изборима гласам као ти, што доноси корист свима, јер си у праву, тј. имаш супериоран избор 4. око правила референдума не бих разговарао, не слажем се са тобом, али је то сад небитно, па зашто бисмо губили време и енергију... ← 1. aj nemoj si bukvalan, primer je hipoteticki ... primer je dat da se vidi kako stvari funkcionisu na banalnom nivou :) 2. samo mislim da se ne vrti ova tema _samo_ oko referenduma i prozivke izmedju clanova... sve ovo ima do jaja dalekosezne posledice i otvara nove horizonte, a zatvara gomilu ... mislio sam tu da bi mogli da pokusamo sa tezom: ajde da vidimo sta moze da se uradi da se drzave oko nas okrenu nama a ne mi da ih cimamo za rukav. pride da postanemo uzor a ne guba od koje ce otpadati trulo meso sa tendencijom da narasta ... a referendum je samo jedan mali deo velikih puzli :) 3. aj ne tupi frede ... :) dobro i lose su univerzalne stvari za svakog i ne radi se tu o priklanjanju necijoj frakciji. vec da se uradi nesto konkretno i postojano na cemu moze da se gradi, a ne sve semenje da nam pada po kamenju i da se prima al' ne na postojano tlo ... ja ionako nisam za zemaljsko carstvo vec za duhovno ... tako da i nisam bas neki sagovornik na ovu temu i suvise sam sekantan na temu oprastanja ili uterivanja qrca ... kod mene je sve crno/belo bez sivog i ruzicastog. a da znam sta ce sutra biti, pa da vas sve obavestim na sta da se kladite, da se napravi carlama ko u onom filmu sa dzimom kerijem gde izigrava Boga :))) salu na stranu, voleo bi i ja da imam mudrosti da sagledam sta ce biti, pa da nam svima bude dobro, koji covek stoji na vrh brda vidi vise no onaj u podnozju ... 4. vremena imam dok ne umrem, a energije - dok god ima struje da ti odgovorim :) ne moramo da se doticemo te teme, ali cisto da obrazlozim sta sam hteo ... ja mislim da je namesten i da je milo (matematicki: potreban/dovoljan uslov) pametan/ima odziv da ne ulazi u nesto gde nece pobediti. namesten u smislu da i ovde i svugde bude jasno sa tih 55%+ da je to glas naroda. sa 50% +1 glas ne bi bilo tako ... mozda bi se desilo i nesto skrnavo na temu oruzja kakvi smo i mi i oni dole sa kratkim fitiljima ... i ima 3 puta bolje i iskusnije savetnike nego cela ova "nasa" bulumenta zajedno. na neki nacin im se divim kako su ovo odradili. mislim, samo im pogledajte parlament na sta lici. sve gomila obrazovanih i elokventnih koji se prcaju na visoko kulturnom nivou, bez seselj i slicnih ispada (otpada). gde gomila stvari ostaje, za prosecnog konzumenta tv-a, mutna i skrivena i ne razume ih, jer ne ume da cita izmedju redova ... a odnose poene na prosto: ko ima poslednju rec i ko se poslednji smeje. mislim da je odatle revansizam: ceracemo se ... recimo primer elokventnosti milove: zelio bih da cestitam srbiji (kotrljajuce r) njenu nezavisnost. kakav perfidni eufemizam za: gledajte svoja posla, a ne nasa. mi nismo vi, i ne zelimo da nas iko identifikuje sa vama. cista nonsalancija puna namazanosti :) pazi kad to vise postujem sto je uspeo da ubedi onaj tamo narod da mu je to bas najpotrebnije u ovom trenutku i pride ovde da napravi poplavu loseg odziva tako da on ispadne good guy. moze se svasta nauciti od njega. ne bas lepe stvari ali korisne. i nisam u fazonu da cilj opravdava sredstvo... i sto stalno branis kostunicu ? to ne kapiram, ko da je poslednji bastion cojstva ? ajde malo da elaboriram da ne ispadne da mi smeta kako mu stoji odelo. onaj kostunica je k'o dedin kurac, mlak je do obljutavelosti, ne zauzima stav, nit ga ima - jednom recju: puvanjak. kad treba nesto da izjavi - ko drone neciji. ne bi mu dao kuce da cuva, a ne da ima veze sa ~10M ljudi ... jednostavno mislim da nijedan nikad nece biti dovoljno dobar. trenutno nisam ni za jednog od njih niti imam posebno lepo misljenje niti o jednoj stranci, tako da bi voleo da vidim nesto novo. da ne gledam vise kako ljude korumpira vlast i kako propadaju jer nisu dovoljni stoici. nego da se menjaju dok god mogu bistro da gledaju i imaju cilj pred sobom. a od kratkorocnih planova niko nema nista cak ni ok iza sebe ... king for a day, fool for a lifetime - faith no more. ne ← hvala za trud, to cenim jako :) Quote Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. HeinleinGod is subtle but he is not malicious. Albert Einstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Занима ме који језик ће бити у ЦГ сад, знам да је био: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 A to namerava da uradi kad? 2050? Posto su za nesto vise od dve godine uradili poprilicno malo sa aspekta prosecnog gradjanina Srbije. Ja mislim da laze sve dok nemam cvrste dokaze da laze. A ti ako imas cvrste dokaze da on laze goni ga na sud, teraj ga na pravdi Boga, otkud ja znam. Zato sto ne vidim cemu bi se u takvoj koncepciji radovao. Srbija do Tokija je san o velikoj Srbiji, a taj koncept Srbije je svakim danom sve dalji od istine. Ja se licno za njega nikada nisam ni zalagao, pa me sve to ne potresa preterano, ali je uzvikivati parole o velikoj Srbiji u momentu kada se terirorije koje ona obuhvata od nje odvajaju je dosta paradoksalno. Naravno da treba da ode u Podgoricu, i da je mutavi Kostunica pametan i on bi isao. Lajcak je njima svima ovde rekao kako jeste, to sto formalno postoje neki prigovori i nesto nece promeniti sustinu. Zato treba sto pre svi ovi nasi da odu u Podgoricu ili da pozovu javno njihove da dodju ovamo i da se lepo dogovore kako da zadrzimo sto bolje odnose. Da se ja pitam ja bih to uradio u veceri referenduma. ← просечан грађанин Србије не види даље од носа, подилажење, преувеличавање, распиривање, непрестано указивање на незадовољство је дневна политика, посао опозиционих политичких трупера. мене то не интересује, ја гледан стратешке, а не страначке интересе интересе. то ти причам, ти и ја смо на различитим таласним дужинама. што бих га ја терао на суд, он има политичке противнике доле, па нек се они тиме баве. мени је доста констатација да лаже, помаже ми да га сместим у мој координатни систем и изградим став. Србија до Токија је симпатична крилатица за мене, јер је Токијо у Јапану , јер одише неком позитивном помало зајебантском нотом, о томе сам већ писао. ако ти имаш асоцијације друге врсте, онда јебига... Коштуница не мора да оде доле, довољан је Тадић, ионако има протоколарно-манекенско-PR улогу, коју ионако фантастично игра, поготово од како је престао да се бави политиком на дневно политичком, страначком нивоу (као ти) и усвојио мало чвршће ставове по одређеним питањима. срећа да се ти не питаш о потезима поводом референдума, јер је ово јако пипава ствар. уосталом, сматрам да ова Влада не сме да покаже баш одушевљење Милом и компанијом, да им дајелегитимитет и иде доле на ноге, да се нешто грле љубе и сликају. можда до свега тога дође са Миловим наследником, ионако им иду избори, па после септембра треба да се прича о озбиљном преуређењу и будућим односима са ким год ко је доле на власти. по мени, тренутно Мило нема легитимни и морални капацитет да разговара са Београдом о ичему озбиљном. ако потврди своју легитимност у септембру, јебига, шта је ту је, онда мора да се прича са њим па мора... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 1. aj nemoj si bukvalan, primer je hipoteticki ... primer je dat da se vidi kako stvari funkcionisu na banalnom nivou :) ← слажем се, а ближе објашњење види у мом одговору на тезу да браним Коштуницу. 2. samo mislim da se ne vrti ova tema _samo_ oko referenduma i prozivke izmedju clanova... sve ovo ima do jaja dalekosezne posledice i otvara nove horizonte, a zatvara gomilu ... mislio sam tu da bi mogli da pokusamo sa tezom: ajde da vidimo sta moze da se uradi da se drzave oko nas okrenu nama a ne mi da ih cimamo za rukav. pride da postanemo uzor a ne guba od koje ce otpadati trulo meso sa tendencijom da narasta ... a referendum je samo jedan mali deo velikih puzli :) ← овде се слажем 101% са сваком јебеном речју, само је проблем што моју визију будућности овде виде као бајку, па више и немам вољу да о томе куцкам претерано... 3. aj ne tupi frede ... :) dobro i lose su univerzalne stvari za svakog i ne radi se tu o priklanjanju necijoj frakciji. vec da se uradi nesto konkretno i postojano na cemu moze da se gradi, a ne sve semenje da nam pada po kamenju i da se prima al' ne na postojano tlo ... ja ionako nisam za zemaljsko carstvo vec za duhovno ... tako da i nisam bas neki sagovornik na ovu temu i suvise sam sekantan na temu oprastanja ili uterivanja qrca ... kod mene je sve crno/belo bez sivog i ruzicastog. a da znam sta ce sutra biti, pa da vas sve obavestim na sta da se kladite, da se napravi carlama ko u onom filmu sa dzimom kerijem gde izigrava Boga :))) salu na stranu, voleo bi i ja da imam mudrosti da sagledam sta ce biti, pa da nam svima bude dobro, koji covek stoji na vrh brda vidi vise no onaj u podnozju ... ← и са овим се слажем у потпуности, жао ми је што си стекао утисак да мислим другачије. 4. vremena imam dok ne umrem, a energije - dok god ima struje da ti odgovorim :) ne moramo da se doticemo te teme, ali cisto da obrazlozim sta sam hteo ... ja mislim da je namesten i da je milo (matematicki: potreban/dovoljan uslov) pametan/ima odziv da ne ulazi u nesto gde nece pobediti. namesten u smislu da i ovde i svugde bude jasno sa tih 55%+ da je to glas naroda. sa 50% +1 glas ne bi bilo tako ... mozda bi se desilo i nesto skrnavo na temu oruzja kakvi smo i mi i oni dole sa kratkim fitiljima ... i ima 3 puta bolje i iskusnije savetnike nego cela ova "nasa" bulumenta zajedno. na neki nacin im se divim kako su ovo odradili. mislim, samo im pogledajte parlament na sta lici. sve gomila obrazovanih i elokventnih koji se prcaju na visoko kulturnom nivou, bez seselj i slicnih ispada (otpada). gde gomila stvari ostaje, za prosecnog konzumenta tv-a, mutna i skrivena i ne razume ih, jer ne ume da cita izmedju redova ... a odnose poene na prosto: ko ima poslednju rec i ko se poslednji smeje. mislim da je odatle revansizam: ceracemo se ... recimo primer elokventnosti milove: zelio bih da cestitam srbiji (kotrljajuce r) njenu nezavisnost. kakav perfidni eufemizam za: gledajte svoja posla, a ne nasa. mi nismo vi, i ne zelimo da nas iko identifikuje sa vama. cista nonsalancija puna namazanosti :) pazi kad to vise postujem sto je uspeo da ubedi onaj tamo narod da mu je to bas najpotrebnije u ovom trenutku i pride ovde da napravi poplavu loseg odziva tako da on ispadne good guy. moze se svasta nauciti od njega. ne bas lepe stvari ali korisne. i nisam u fazonu da cilj opravdava sredstvo... ← па нигде ја нисам оспорио Милову способност, назвао сам га најбољим Слобиним учеником, само сматрам да није неки формат, јер припада превазиђеној школи политике... i sto stalno branis kostunicu ? to ne kapiram, ko da je poslednji bastion cojstva ? ajde malo da elaboriram da ne ispadne da mi smeta kako mu stoji odelo. onaj kostunica je k'o dedin kurac, mlak je do obljutavelosti, ne zauzima stav, nit ga ima - jednom recju: puvanjak. kad treba nesto da izjavi - ko drone neciji. ne bi mu dao kuce da cuva, a ne da ima veze sa ~10M ljudi ... ← е, сад... види, Коштуница ми је неоспорно близак по многим ставовима, подржавам га у многим стварима, али и поред тога нисам његов члан и задржавам критични став према њему, као и према било коме другом. заправо подржавам ову Владу, многе министре у њој, јер раде посао за који мислим да је добар, а будући да је он на њеном челу и да је успео да их све упрегне ка једном циљу, њему дајем заслуге за то. то не значи да немам замерке, али генерално, мислим да су добри, с обзиром на околности. подржавам и Тадића (у последње време), и уопште сваког ко жели искрено добробит Србији, одакле год долазио. ценим конструктивне и интелигентне предлоге и решења, и то ми је једини критеријум. уопште не дам да ми угрози анализу стереотип о њему као муљавом и необавештеном, јер је показао толико пута да му баш одговара то што га потцењују. ја ценим шта је урадио, а да, ипак, ево наведем, јер ми изгледа да ћу без тога да изгледам неозбиљно и заслепљено: -успостављање система у свим областима кроз преко 200 закона (еконимија, привреда, пољопривреда, здравство, школство, локална урава... - једном речју реформе), ударање темеља државе -обрачун са Карићем -обрачун са судијама и корупцијом уопште -став око КиМ -постизање каквог-таквог националног јединства око кључних питања и релаксирање политичких страсти, увођење релативне стабилности (ово је по мени кључан успех) -итд... сад, свакако да није идеално, али је урађено више него у толико Влада пре тога. надам се да ће следећа бити још боља. знам да су политичари курве и не волим политику у овом смислу каква се овде капира, убирање плусева, ушанчену поделу и пљување и хвалоспеве. мене интересује стратешка политика, која је изнад дневне, изнад странака, то се може назвати националним интересма. jednostavno mislim da nijedan nikad nece biti dovoljno dobar. trenutno nisam ni za jednog od njih niti imam posebno lepo misljenje niti o jednoj stranci, tako da bi voleo da vidim nesto novo. da ne gledam vise kako ljude korumpira vlast i kako propadaju jer nisu dovoljni stoici. nego da se menjaju dok god mogu bistro da gledaju i imaju cilj pred sobom. a od kratkorocnih planova niko nema nista cak ni ok iza sebe ... king for a day, fool for a lifetime - faith no more. hvala za trud, to cenim jako :) ← ја мислим да неко може да буде добар или лош, ако посматраш у односу на околности. ајд' одо' да радим мало на бољитку... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 просечан грађанин Србије не види даље од носа, подилажење, преувеличавање, распиривање, непрестано указивање на незадовољство је дневна политика, посао опозиционих политичких трупера. мене то не интересује, ја гледан стратешке, а не страначке интересе интересе. то ти причам, ти и ја смо на различитим таласним дужинама. Deklarativni strateski ciljevi ove vlade su maltene isti kao i prethodne, tako da ne vidim u cemu je tu problem. Meni je problem sa ovom vladom sto da bi se ti strateski ciljevi ostvarili moraju se prvo poceti ostvarivati ovi dnevni. што бих га ја терао на суд, он има политичке противнике доле, па нек се они тиме баве. мени је доста констатација да лаже, помаже ми да га сместим у мој координатни систем и изградим став. Ako samo oni treba da se time bave sto ti onda tesko pada sto nisu uspeli da ocuvaju zajednicku drzavu? Sam kazes da neces tim stvarima da se bavis, a onda kukas na to sto su oni nesposobni. уосталом, сматрам да ова Влада не сме да покаже баш одушевљење Милом и компанијом, да им дајелегитимитет и иде доле на ноге, да се нешто грле љубе и сликају. можда до свега тога дође са Миловим наследником, ионако им иду избори, па после септембра треба да се прича о озбиљном преуређењу и будућим односима са ким год ко је доле на власти. по мени, тренутно Мило нема легитимни и морални капацитет да разговара са Београдом о ичему озбиљном. ако потврди своју легитимност у септембру, јебига, шта је ту је, онда мора да се прича са њим па мора... ← Pa dokle brate Drale treba da gubimo vreme? Na izborima u septembru ne da ce da pobedi, nego ce na ovom talasu da ih oduva prosto, ne zato sto je on mnogo pametan, vec zato sto su oni mnogo glupi. I sta cemo onda? Opet ce morati da idu da se grle i ljube sa tim istim Milom sa kojim bi sada da sacekaju. Sta smo dobili? Izgubili smo ovoj zemlji jos 6 meseci po jednom pitanju da bi se zadovoljila necija sujeta. Politicke realnosti se moraju prihvatiti bez obzira koliko se nama ne svidjale, a politicka realnost danas u Crnoj Gori jeste da je Milo legitimni predstavnik te drzave, da sam njim treba negovati (od skora) dobrosusedske odnose zarad nase koristi. To nista nama ne umanjuje mogucnost da saradjujemo i sa nekim drugim kada tamo dodje na vlast, ali to u ovom momentu nije izvesno, pa ne vidim zasto bismo gubili vreme cekajuci da se to desi. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) @Klinac : <hejt>Jel ti imaš šlem na glavi pa se činjenice samo odbiju dok ti mozak iznutra fermentira?Ako nećeš da pružiš ruku, da čestitaš, da se pomiriš, da se dogovoriš o budućem životu ili bilo šta konstruktivno bolje je zabij sebi odstraga jer nam trenutno nigde, ali baš nigde, ne treba tvoj ostrašćen prdež kako je sve zavera i kako je sve namešteno i kako je sve manipulacija i nepravda nepravda nepravda... idi traži ponovno brojanje, huškaj na građansku neposlušnost, cepaj crnu goru na severnu i južnu, ne daj da se išta ikad ovde završi bez krvi...</hejt> ← Ti dečko treba da se lečiš! Ti ne shvataš da si ograničen i da razmišljaš po modelima. Sve što si nabrojao gore, kao zaključak na osnovu mojih postova je potpuno pogrešno! Moji stavovi su potpuno suprotni od svega gore opisanog, što ni malo ne isključuje činjenicu da je Milo najveći diktator Evrope, koji je doktror i za Slobu i Lukašenka zajedno!!! Tvoj drug Zwerko nije pratio atmosferu, ali ipak "zna" kakva je i zna da je uporedi sa Putinom. U Putinovoj Rusiji ima koliko ja znam najmanje jedna potpuno nezavisna stanica koja emituje program u najvećem delu Rusije, i plus gomila lokalnih. To što je državna televizija provladina nije slučaj samo u Rusiji, nego npr. i u Francuskoj. U CG slobodnih medija NEMA, samo imaju 2 lista koji nisu slobodni nego SNP-ovi. ĐUKANOVIĆEV RTCG JE ZAJEBAO RTS IZ VREMENA VUČELIĆA i MILANOVIĆA. Za razliku od vas, ja sam gledao i gledam svaki dan. Edited May 24, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) Deklarativni strateski ciljevi ove vlade su maltene isti kao i prethodne, tako da ne vidim u cemu je tu problem. Meni je problem sa ovom vladom sto da bi se ti strateski ciljevi ostvarili moraju se prvo poceti ostvarivati ovi dnevni. Ako samo oni treba da se time bave sto ti onda tesko pada sto nisu uspeli da ocuvaju zajednicku drzavu? Sam kazes da neces tim stvarima da se bavis, a onda kukas na to sto su oni nesposobni. Pa dokle brate Drale treba da gubimo vreme? Na izborima u septembru ne da ce da pobedi, nego ce na ovom talasu da ih oduva prosto, ne zato sto je on mnogo pametan, vec zato sto su oni mnogo glupi. I sta cemo onda? Opet ce morati da idu da se grle i ljube sa tim istim Milom sa kojim bi sada da sacekaju. Sta smo dobili? Izgubili smo ovoj zemlji jos 6 meseci po jednom pitanju da bi se zadovoljila necija sujeta. Politicke realnosti se moraju prihvatiti bez obzira koliko se nama ne svidjale, a politicka realnost danas u Crnoj Gori jeste da je Milo legitimni predstavnik te drzave, da sam njim treba negovati (od skora) dobrosusedske odnose zarad nase koristi. To nista nama ne umanjuje mogucnost da saradjujemo i sa nekim drugim kada tamo dodje na vlast, ali to u ovom momentu nije izvesno, pa ne vidim zasto bismo gubili vreme cekajuci da se to desi. ← па и ти кад навијаш за неки тим и кад изгуби, мука ти је, иако ништа ниси могао да урадиш, и наравно да кукаш што су неспособни... ја не мислим да ми губимо икакво време тиме што Влада неће да буде "топла" према Миловом режиму. стварно мислим да нема пуно ствари које треба са ЦГ решити, и не мислим да су оне толико хитне, уосталом и њихов процес признавања и уласка у међународне институције, градња државне инфраструктуре ће трајати месецима. треба пружити руку држави, народу, дати сигнал да се све може лепо уредити, али избећи да Мило ужива плодове уређења односа са Србијом, или да створи слику како је ОН и његов режим, а не ЦГ, у добрим односима са Србијом. ако га народ ЦГ поново изабере у септембру, онда шта је ту је, треба га натерати да се уразуми и да не буде нереалан, да му се стави до знања да ће даљим хејтом према Србији да трпи његова држава, и народ, јер је Србија 100% компатибилна са ЦГ у свему, природни партнер, јеботе, били смо једна држава... уосталом имамо Тадића који може да пренесе топе поруке народу, да пожели срећу и напредак поново успостављене државе, али да буде упадљиво уздржан према режиму доле. да изрази забринутост због дубоке поделе доле, да позове на помирење, да најави снажну подршку Србије Црној Гори у свим аспектима после избора, итд. што не бисмо играли као Запад, на фињака и дипломатски, добар и лош пандур, поруке између редова, итд. зар нам не би доле много више одговарао режим који нема овакву хипотеку, а избори су за 3-4 месеца. вреди сачекати, не треба се залетати, може се бити и са Милом добар, али што не сачекати, није то не знам које време, уосталом сад ће доле да крене кампања за изборе, нећу да прејудицирам, као што рекох, после оваквог фијаска у предвиђању референдума, немам право, али хајде да сачекамо. еуфорија ће доле да спласне, а кад се народ пробуди и увиди реалност да су они заправо иза Србије по свему и да их је лагао, можда и не буде land slide victory, као што мислиш. Edited May 24, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) ^^^ Ne znam koliko je to izvodljivo... Da treba zajebavati Mila koliko se god može treba, ali koliko je to izvodljivo u smislu da se ne prenosi na ljude, i da ne produkuje dodatnu antisrpsku histeriju na njegovim medijima. Po meni, treba biti maksimalno predusretljiv prema Milu ali se dogovriti da prestane sa antisrpskom propagandom, najavljenom otimačinom prema SPC, itd... Ima sad svoju državu, lopoviše kako hoće, nek se igra dok god može, mi ćemo se praviti da ga gotivimo, a za uzvrat samo neko prekine sa odnarođavanjem... Edited May 24, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) мож' и тако, али ваља ту и тамо подсетити грађане ЦГ да би им било боље без њега... Edited May 24, 2006 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Политика се води паметно и на фињака, мислим да наши политичари превише хистеришу и не промишљају уопште него изводе поступке због којих ћемо испаштати. Не може ништа на силу треба полако и тактички, угледајмо се на Енглезе они су старе курве и увек су остваривали свој циљ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 види, Коштуница ми је неоспорно близак по многим ставовима, подржавам га у многим стварима, али и поред тога нисам његов члан и задржавам критични став према њему, као и према било коме другом. заправо подржавам ову Владу, многе министре у њој, јер раде посао за који мислим да је добар, а будући да је он на њеном челу и да је успео да их све упрегне ка једном циљу, њему дајем заслуге за то. то не значи да немам замерке, али генерално, мислим да су добри, с обзиром на околности. ← a kojem to cilju? kostunica i njegova vlada su prefinjenija verzija slobe, da li bolju vladu mozemo da sastavimo je diskutabilno pitanje, da li je dobro to sto rade - ne. dobra vlada i koliki-toliki prosperitet bio je za vreme djindjica i zivkovica, a da ne duzim , kostunicu ne volim jer je slagao ceo srpski narod Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts