SATAN-2 Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Here it is... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 zadnja dva stripa su za posetioce chillout.co.yu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 ovo me podsetja na prichu o sequel filmovima.. svaki sledetji je plagijat prethodnog... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Jebiga, tuzno je to... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 oloololololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 ahahah koja gotiva Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 a to sam ja anti-gay? Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 @ D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 Ahah, ok je ovaj, nije losh :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 hehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 7, 2006 Report Share Posted October 7, 2006 (edited) Ova reč je upotrebljena vrlo pretenciozno... Edited October 7, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Ova reč je upotrebljena vrlo pretenciozno... Pa ne bash, ja zaista znam da crtam, ali glatko pomeranje misha mi ne ide od ruke Evo ovo sam crtao davne 98., od tada sam retko kada hvatao olofku u ruke radi crtanja. Skice sam uobicajeno radio na drugom papiru pa izvlacio debele linije na ovim sto su skenirani animaniacs dexter cow&chicken johny dexter cow&chicken Johnny Bravo Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Nije akcenat bio na crte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Ko kaze da zelim da te impresioniram Doduse mozda bih i pokusao da imam skener:/ Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Chisto da dignem gore topic,ako neko zeli neshto novo da crta Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 ajde evo ga jedan, nije nesto, ali mi se dopala ideja sa ozbiljnim crtezom, a debilnom radnjom. i moj skener je sranje, znaci iznervirao sam se do jaja, fino sam nacrtao, al sve ode u kurac kad skeniram, jebiga, nista dok ne kupim profi fotoaparat:( Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 AHHAHAHHAHAH mega retardirano ali pocepao sam se :))))))))))[roflmao][roflmao] Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 Ne vidim drugu sliku :( Ali i prva je ftw Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 19, 2008 Report Share Posted August 19, 2008 dulio, strip ti pere Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 (edited) u jebte kako crtash ;D edit: sad tek pregledao sve stripove, pokidao sam se :-))) Edited August 20, 2008 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 hahah, "wat wat" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 Da se prisetimo par najboljih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 ovaj sa blejom to mi je najbolji strip od svih koje sam video i ono sa 2 medveda i kasicom keve mi moje plakao sam kad sam ih citao. najjaca bleja ikada hahhahhahahahhaha Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 20, 2008 Report Share Posted August 20, 2008 evo jedan uradjen po istinitom dogadjaju,ako vam se svidja samo vichite :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 to su te acid forice prajsles [roflmao][roflmao] Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts