Intruder Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 jedina dobra pica u blokovima je u Sumo, pochetak trzhnog centra u 45. bloku ← ako su to one ogromne za 500 dobre su stvarno pice jeo sam nekoliko puta tu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 jedina dobra pica u blokovima je u Sumo, pochetak trzhnog centra u 45. bloku ← ma jebem ti bre blokove ne mozes posteno ni kredit da kupis :PPPPPPPPP Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 meni su gadne sve te pice na parce, ← isto jedna preporuka za piceriju ne znam joj ime ali ne možete da je promašite,u Takovskoj je,preko puta Botaničke.Srbijanku obavezno da probate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 e to je bash i moj problem, poshto moj tjale da pridje shporetu netje... najvishe je da spremi neshto u mikrotalasnoj... :D tako da i ja izigravam domatjicu doma.. :))) elem, otjesh da razmenjujemo recepte? :D ← ma kod mene nije da niko nece, nego nema ko da pridje shporetu sem mene i ponekad bate, jbg, cera josh mala za te vratolomije... :o) a recepti... skoro dobih divan recept za sarmu :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 (ja picu ocenjujem kad odstoji jedan dan e onda se vidi kaka` je :D) ← AHAHAHAAAA, OWNAGE !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Cevap u Jerkovicu je keva.Gurmanska sabija za sve pare. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 igore mojne pljujesh po mesku dobro meso , dobra cena jes mozda izgleda malo prljavo al su ga sredili sada :) ← Ja ne pljujem po mesku, pljuvao sam njihovo sranje. Ili sam ja naisao kad je radio srecni kurcic vili ili nesto ovde ne stima. Rezime : meso nije bilo meso, somun star 74 dana, prilozi kiseli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Cevap u Jerkovicu je keva.Gurmanska sabija za sve pare. ← e stvarno uvek kad prodjem 26-icom uvek ima ljudi... a s obzirom da je blizu stadiona imam neki osecaj da je socijala pa se "Invalidi" skupljaju tu Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 shta vam reko za penise !!lol111!!! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 pfff... nikad nisam jeo u tjevapu iako sam tu na 2,3 minuta odatle.. a i nemam neku nameru.. :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Nisam bas procitao sve detaljno, al' evo nekoliko mojih hintova ... BUREK - Pekara "Chubura" aka "Non Stop", sam pocetak 14. decembra (Cara Nikolaja II). SARAJEVSKI BUREK - Cosak nizhe, prekoputa C marketa, ne znam kako se zove pekara, Makenzijeva (Marsala Tolbuhina). PITICE, MINIPICE - Za ovo prvo, "Kesten", u Glavnoj u Zemunu (tj. jednoj od ulica koje izlaze na glavnu, odma' kod vojnog odseka ili vojske, sta je vec tamo), a za minipice opet "Chubura" u 14. decembra. Kesten ima i dobre "stapice" sa mesom, pecurkama, sirom... PIZZA PARCHE - Terazije, kod stanice, Opera (sa tunjevinom) je vr'. Stavljaju tunjevinu u komadima a ne mlevenu, svi znaju zasto je to bolje. Valjda je to taj "Poncho" (vidim neko spomenu). Nesto losija mi je u Alvadju ali still good, i to bash Alvadjo (prsuta / pavlaka kombinacija), kod Zelenjaka, na izlazu iz podzemnog kod Prizrenske (valjda je to prizrenska). PIZZA CELA - Botako, odlican fazon sa "susam-koricom", prijatna atmosfera, kul usluga, naravno pricam o ovom kod Kalenca, ima onaj i u Takovskoj al' tu sam bio samo jednom. Brusketi su isto jako dobri. Alternativa - Snezhana aka Kevin's bar aka opet Snezhana, cene jos uvek fer, a pica jedna od boljih (tanko testo). Preporuka - Texacana pizza. RIBLJI FAST FOOD - Onaj u Nusicevoj (valjda jos radi, nisam bio jedno mesec dana), punjene lignje sa tartar sosom ftw. KUVANA HRANA - Vrtlarska, Zemun, kod Zemunske gimnazije, nesto se smesno zove radnja, dal' "dobar zalogaj" ili tako nesto. Corba, salata, pire krompir, sve to za ok kesh, super covek da se najede "kuvanog" za razliku od standardne "suve 'rane". SENDVICH - "Najveci" kod Trpkovica ftw! Nikad nije suv, uvek je svezh, ima dosta "unutra", a i bogami se covek najede propisno. Trpkovic je u Nemanjinoj, mada ima i u Svetozara Markovica, al' tu nisam bio. Alternativa mozhe da bude "Klas" sendvich u Klasu (ili Zlatiborski), isto je svezh i fin, malo onako pravi "domacinski" sendvic za razliku od ovih novih varijanti "topli sendvich i izmedju salata". Ovo je Klas na Bulevaru (kod Jagitjeve), al' kapiram da prave i na drugim mestima te iste sendviche, valjda su istog kvaliteta. PUNJENO BELO - Uno u zemunu, takodje Vrtlarska. Ne znam da li ga takvog prave i na drugim mestima, ali ovaj je odlican. Em veliko parche, a em je fil potpuno drugaciji od ostalih punjenja i nekako mnogo lepsi i ukusniji. DJEVREK (od mesa) - Ne Dedu, na vr' bulevara, kod Bondjorna. Kad uzmes taj Djevrek, onda ti i somun/zemicku "premazhu" kombinacijom aleve/vegete sto je tako dobro, da ja nemam rechi. Plus djevrek zaista ima rupu u sredini, a to ce se pokazati korisnim za priloge koji nekako zbog toga ne cure i ne ispadaju iz zemicke/somuna. BANJALUCKI - Ruzveltova, meni jos uvek jedan od najboljih nacina da se bash najedem. Jeste mi smetalo (i jos uvek smeta) sto nema nista pored kecapa, senfa i luka (aleve), ali prezhivi se nekako. Cudno kako mi to meso ok odgovara iako je sa elektricnog rostilja (sa kojeg obicno ne volim klopu). PIROSHKA - Pauzza, Kneza Milosha kod stanice (i elektrodistribucije). Piroshka (za poneti) je jedna od boljih u gradu, kao i votjna salata. Sendvichi im nisu neki, a bogami ni pice na parche. Piroshka je ipak sasvim, sasvim dobra. Alternativa mozhe biti "Kapri" na Crvenom Krstu, dobra je piroshka, opet loshija pica na parche. PLJEDZA - Bulevar kod studenjaka (al' vidim to su svi zhivi vec pomenuli). Alternativno je ok uzeti Njamburger kod Kalenca, a oni na tom istom mestu super prave i rolovanu dzigericu. Ovde je plus sto mozhes da trazis da ti spakuju u one kutije od stiropora, odvojeno meso, prilog i somun, za zgodno jedenje kod kutje. Neka bude da je to to, dosta vam je. Ako se setim jos necega, ubacicu. edit: hvala drugarima na podsecanju, SENDVICHI - Zvonce, odma' ispod Tasha sa leve strane. Kolega Nenad i ja cesto volimo tu da svrnemo posle RHH-a. Imaju sjajne sendviche koje zapeku u rerni, odlican je dupli sa pecenicom, ja volim i kari u lepinji (piletina, kari, lepinja ;) i tunjevinu u lepinji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Lale, pocheli su da ti se provlache ch, sh, a bogme i tj po postovima... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Lale, pocheli su da ti se provlache ch, sh, a bogme i tj po postovima... :D u pravu si, negde 1999. a mozhda zapravo 2000. godine. Problem je kada ti se tj, ch i sh pojave u zvanicnim tekstovima koji treba da idu u stampane medije, sto se meni sasvim sigurno nikada ne dogadja, za razliku od nekih u koje ne zelim da upirem prstom :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 do jaja secam se prosle godine kad sam jeo na banovom brdu banjalucki cevap nisam mogao da ustanem iz kreveta dva dana....tamo kod okretnice 50-ice...aj jos sam bacio 100din....nije ispalo kako treba.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Nemam poima kako se zove lokal.....od Tasa nanize (50m) sa leve strane.....Prave senvice na licu mesta ( u tepsiju za mini pizzu razvuku testo, pecenica,kajmak, jaje....) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 ^^ ne rise,kako sam to mogao da zaboravim Mesto se zove Zvonce,i verujte mi,morate da ga posetite, Italijanski,domaći u lepinji,posni mešani...mmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 oftopic - ako Lauasckzauyx toliko pishe dotichna slova mozda pishe&chita nesto gde se dotichni simboli chesto javljaju =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Najjaci roshtilj IKAD je u nekom govnjaivom lokalu kod skojevskog naselja,zove se Full ili tako neko retardirano ime....Ali ono nije normalno, dodjem tamo mrtav izgladneo u pola noci, uzmem punjenu i jeedva je pojedem do kuce...Ownage (lol a tek sto imaju debilna imena pljedzi tipa "Krusty Burger" :)) ) Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ownage (lol a tek sto imaju debilna imena pljedzi tipa "Krusty Burger" :)) ) ← Kraljevi Bolje i tako nego ovi na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Gde god da ocete da jedete u Bg, SAMO IZBEGAVAJTE PERPER kod sajma... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 svaka čast za post, laki.. ako ovako nastaviš, jednog dana ćeš postati glavni admin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 josh jedan glas za Botako, hvala pajseru Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 svaka čast za post, laki.. ako ovako nastavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Mesara "Agrimes" kod Fontane NBG (lokali ispod bioskopa) ima odličnu slaninu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 U Nemackoj jedu pohovane macice. Dobro, dobro... :-) Jedino sto valja je Doner Kebab (to mu dodje kao neki pileci ili govedji turski giros). Ovi postovi ce mi dobro doci kad se vratim u Srbiju da se najedem ko pravi. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.