Longleyy Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 (edited) Prvo sam mislio da postujem u postojecem topicu o ligi shampiona , ali kad sam video koliko manje bitnih desavanja imaju svoje teme , rekoh , mogao bih i new topic :) Ajmo prognoze.Sreda je blizu , valja videti ko ce biti najblizi istini od forumasha :) , kontam da se na ovo necu kladiti , chisto kako bih utakmicu gledao bez opterecenja i nerviranja , nego onako laid back. Barcelona-Arsenal 2:1 (1:1) Messi se izgleda oporavio i igrace u sredu. Recimo zanimljivo je da su ova dva napadacka tima dosli do finala odbranom.Arsenal je primio dva , dok je Barsa primila cetiri gola.Ocekuje se tvrda utakmica , ali ja verujem da ce se raspucati i da ce tekma biti otvorena i naravno mnogo zanimljiva za gledanje. Edited May 15, 2006 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 iako navijam svim srcem za Arsenal, dobice barsa 2:1 ili 2:0 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 tako nesto nazalost:( posto sam mazohista kladicu se na arsenal svakako:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Prvi put u finalu LS ne znam za koga da navijam! Oba tima su odlichna. Mislim da je Barselona malo jacha, ali da Arsenal ima vishe motivacije da pobedi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Moje misljenje da od mega tekme koju svi ocekuju nema nista, veliki je ulog i bice 0:0 samo tako. Otprilike kao Srba prosto ne znam za koga da navijam, recimo da bi malo vise voleo da Arsenal uzme. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 arsenal ftw ! samo me zanima koliko ima francuza i argentinaca u oba tima ?! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 Da se razumemo , i ja bih voleo Arsenal da uzme , ali nekako mi je malko nerealno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Mislim da ce dobiti Barsa, ako ne dobije to ce sigurno biti sramotna utakmica jer ce Arsenal igrati kao protiv Viljareala, iliti unazadice fudbal koji Barsa, Lion, Viljareal, pa cak i Milan (i jos po neki klub) pokusavaju da vrate na ono sta fudbal zaista jeste. Dakle, Barsa-Arsenal 1:0, ako Arsenal igra bunker, 3:1 ako ne igraju bunker. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 u regularnom vremenu X posle Arsenal dobija na penale... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ja se ne bih bavio prognozom. posto bi sigurno bila navijachka. btw navijam za Arsenal :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Dobice Barca, to se vec zna ali navijam za Arsenal. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Za barsu jer mrzim Arsenal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 1:1 Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ocekujem tvrd fudbal, ipak je finale lige sampiona. 0-0 mooozda 1-0 za arsenal posle kontre. penale ne bih prognozirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Mislim da ce dobiti Barsa, ako ne dobije to ce sigurno biti sramotna utakmica jer ce Arsenal igrati kao protiv Viljareala, iliti unazadice fudbal koji Barsa, Lion, Viljareal, pa cak i Milan (i jos po neki klub) pokusavaju da vrate na ono sta fudbal zaista jeste. Dakle, Barsa-Arsenal 1:0, ako Arsenal igra bunker, 3:1 ako ne igraju bunker. ← Viljareal pokusava da vrati fudbal na ono sto zaista jeste???? Dajes za primer jednu tekmu Arsenala koju je sramotno odigrao,a zna se kakav fudbal Arsenal igra...uvek su zato i pusili od ekipa koje su igrale na rezultat jer su se oni zadovoljavali time da nadigraju ekipu na terenu...Arsa je ove godine odigrao par tekmi 0:0 koje rezultatski potkrepljuju tvoju teoriju,ali svi smo se slozili na nekom od topika da je skoro svaka od tih utakmica bila veoma uzbudljiva tekma bez golova... ocekujem iskreno neku extra tekmu punu golova jer ovo su utakmice gde nema kalkulacija,samo 90minuta borbe za zivot ili smrt...naravno da navijam za Arsenal jer ipak zna se koliko ga volim,ispraticu ga sa nekih 500kinti posto ce biti mljac kvota...i drago mi je sto ove godine konacno pobedjuje fudbal u Ligi Sampiona a ne one ekipe "ko predje pola,celava mu keva"... iskreno,voleo bih 2:2 pa dalje kako bude... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 Za Barsu uvek :) a ko ce da dobije videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 15, 2006 Author Report Share Posted May 15, 2006 ocekujem tvrd fudbal, ipak je finale lige sampiona. 0-0 mooozda 1-0 za arsenal posle kontre. penale ne bih prognozirao. ← Ja drzim da su finala uvek nepredvidiva , recimo , prosle godine , ko bi rekao da ce biti 3-3 , pa josh iz 3-0 u 3-3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 ko prvi da gol pobedice, ako niko ne da , nemam prognozu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 2:1 za barsu Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 1:0 ili 2:0 za arsenal, zato sto ce biti nalozeni k'o stoke da strpaju jedan tvrd u barselonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2006 Report Share Posted May 15, 2006 barsa pobedjuje... mora da pobedi.. jer verujem da ce najlepsi fudbal da pobedi... 3:1 za barsu neko spomenu da milan vraca fudbal na puteve stare slave !?!? wtf milan igra najsmorniji fudbal od svih vrhunskih ekipa.. nevermind... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 previse dobra kvota na moj omiljeni tim (arsenal)... moram da ispostujem sa jednim singlom 1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 jos 12 sati...ste citali sto se dogodio prvi incident sa sudijom?Naime,pomocni sudija nosio Barsin dres i ovi ga suspendovali :)))... inace,nabavio sam platno i projektor,veceras kod mene je ludilo,rostilj,pivo,ma sve zivo,ocekujte slike sutradan :))) samo da ne padne budjava kisa... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 0:0 u regularnom toku,a posle ronaldinjo promasuje penal i arsenal pobedjuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 voleo sam da Arsenal pobedi, ali posto sam danas dao soma na Barsu. Barsa dobija :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts