fatboy Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 (edited) bolje da je umesto hanksa... ...uleteo chicha: Edited May 6, 2006 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 ok, lose sam video :))) na onom isecku je izgledala jebozovnije :) a i tom je bio normalniji :)) dakle, zaboravite na onoj moj post gore :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 uu, isprozivo me nesto gadno :)) btw sad je na pinku bio isecak iz filma ( kad gledaju the final supper ) i ono, tom henks izgleda normalnije nego obicno :) ali i dalje nije baja koliki bi trebalo da bude taj lik. ona zenska fino izgleda, bar ono sto sam video... ← Nisam tebe direktno , nego hejtere Da Vincijevog koda , ali dok sam pisao , u glavi sam vec skontao sta ce ko da odgovori , pa sta cu ja na to i tako u krug , onda sam se iznervirao i obrisao post :D Ko onaj vic kada Mujo oce da pozajmi bajs od Hase , pa na putu do Hasine kuce u sebi zamislja razgovor , i onda kad dodje do kuce i ovaj mu otvori vrata , on mu samo kaze:"Ma jebo te bajs u picku materinu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 odlican je vic :))) nisam ja hejter da vincijevog koda. to sto sam rekao da idioti sa estrade pricaju kako je to krasno i charno, ne znaci da to i meni nije tako.e sad, razlozi zbog kojih oni tako pricaju, ko im je rekao da tako pricaju i sl, to je vec druga prica :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 pazi nisam ja ti ne spadam u "andergraund" ekipu vec prosto u ekipu koja je procitala dovoljno knjiga da razlikuje "masterpiece" od "piece of crap" sto da vincijev kod i jeste znaci sta imamo? osrednji krimic sa "zapletom" koji je vise nego smesan. da ispadne da lik cuva u stvari ne tajnu da vincijevog koda, tj celo drustvo je posveceno cuvanju tajne o tome gde se nalazi zena i klinac od glavnog baje mislim WTF i otprilike se skonta odmah ko je glavni "negativac" mislim kad se pisac nije trudio da ubaci dovoljan broj aktera u knjigu, sama ta cinjenica doprinosi tome da se prostom eliminacijom dodje do identiteta glavnog baje... smesna je knjiga stvar zbog cega je ona best seller je to sto je u nju uvrscena ta "teorija zavere" koja treba da otkrije ko-zna-sta-cudno-i-zajebano-sto-niko-nije-znao a izbaci opste poznate podatke. sto bi rekao crni guja " to je moja vrsta knjige, debela, mekana, cvrsta i dobro upija" Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Sustina problema ove knjige je u tome sto je ona postala mega-popularna. U tom trenutku obrazovani ljudi su se pobunili iz sasvim ociglednih razloga - veca nego obicno kolicina ljudi cita knjigu koja ima malu vrednost. Sto se mene tice to je pogresan potez jer time knjiga dobija na jos vecem publicitetu i na kraju je citaju svi, hteli oni to ili ne, pljuvali po njoj ili je hvalili. Za to vreme gospodin pisac cheshe jaja i razmislja koje ce ostrvo da kupi, malo se srecne kad ga neko tuzi, posto i svi da se ogrebu, ali onda proda jos vise knjiga i tako u krug. Najbolje prodju izdvacke kuce. Kapitalizam u svom najcistijem obliku. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 kako je zao ovaj shekk :(( Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 7, 2006 Author Report Share Posted May 7, 2006 rekao mi jedan ortak da se neke crkve kao bune zbog ovog filma :o mada su to verovatno neke glasine :,< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 par stvari... najbolji tom henks je debeli tom henks (tj ovakav kakav je sada) ali i ja mislim da on nije dobar za taj film... film ce osakatiti kinjugu kakva god ona bila i za kraj, kakva god da je knjiga bolje da ljudi chitaju ista nego nista (tj gledaju prenos portugalskog fudbala ili grand paradu...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 (edited) cek, jel neko od vas gledao film ? i to shto knjiga nije dobra ne mora da znaci da ce film biti crap, mnoge dobre knjige su zavrshile kao crap filmovi i obrnuto. Edited May 8, 2006 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 mnoge dobre knjige su zavrshile kao crap filmovi i obrnuto. crap knjige su zavrsile kao dobri filmovi? ili su crap filmovi zavrsili kao dobre knjige? :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 znash na shta mislim , da pojasnim , dobre knjige su zavrshavale kao loshi filmovi i loshe knjige kao dobri filmovi. Priznajem nisam se dobro izrazio Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 lucky > nemoj se zajebavati. ja sam pronasao knjigu rambo 2 koja je pisana po filmu to je takva komedija, ma od tog pisca teri pracet ima da uci :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 ok,ne mogu da se setim ko je napisao ramba,ali od tog pisca sam procitao pre "par" godina do jaja knjigu."tajni identitet"se zvase valjda.mnogo dobra knjiga,bas mi lepo pala posle "pipi duga carapa u vodama juznoga mora":)dakle citao sam je u nekom 6. razredu i vrh:Da onda se nalozio na pisca,i rekoh u biblioteci "Dacete mi jos nesto od njega",i ja dobijem ramba.ne znam koji deo,ali znam da je na prvih 5 strana objasnjavano kako straza pretrazuje i cmareve zatvorenika kad ulaze u zatvor,da jelte ne bi sakrili neku pincetu,turpiju ili pak sekiru:Diako sam odustao od knjige,shvatio sam da ona ima neku dubinu u sebi Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 ja sam je kupio ortaku piscu za rodjendan uz posvetu "da ti ova knjiga pomogne u razvijanju medjuljudskih odnosa u tvojim knjigama kao i razvinjanju romansi" ortak se vise manje upiskio od srece kad je video knjigu :) jeste da je crap ali je kult! :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 i da li je neko gledao film..? ja idem tek u nedelju da ga gledam... chuo sam da je xtra sr***e poshto hanks nije verovao u to shto glumi loshe je odglumio... i ona tutu ili kako vetj sluzhi samo da postavlja pitanja da objasni onima koji nisu chitali knjigu shta se deshava u stvari... i da onaj ko je chitao knjigu da tje se extra smoriti, a ko nije chitao netje izvaliti o chemu se radi... (: kazhu da je albino bio pogodak... ne znam... nisam chuo nijedan pozitivan komentar za tzeo film... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
space - ghost Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 meni se bash svideo film. Quote ___________________________________________________________________________ We defend. We stand. We show that as one. United. We destroy. Their god will fall ! When we all rise up... the sky's gonna light up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 a što si ti to sve napisao ako nisi gledao film? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 (edited) trebalo bi da me odusevi...loodilo ovo ono mitro Slavoljub je uzeo neki dvd davincijev kod....ali ovo je neki shift :P Edited May 19, 2006 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 Ja sam odgledao film. I mogu vam reci da je bash fin. Nista ultra specijalno, ali vredi pogledati. Verno su preslikali knjigu, mada je po mom mishljenju i knjiga bash bila za neki americhki film, znaci skroz je lepo odradjen, neki delovi su izmenjeni naravno (videcete i koji kad budete gledali, ako ste chitali knjigu), ali nista strasno, nista za zameriti. Tom Henks je bas dobar za tu ulogu, i ova Odri je jako dobra glumica, i slatka takodje :) Tako da, gledajte ga slobodno, ako ste voleli knjigu, svidjace vam se i film! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 a Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2006 Author Report Share Posted May 20, 2006 trebalo bi da me odusevi...loodilo ovo ono mitro Slavoljub je uzeo neki dvd davincijev kod....ali ovo je neki shift :P ← ja bi trebalo da pogledam ovih dana pa javljam kakav je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 Well... Muzika je mnogo dobra (da nekazem najbolji deo), sam film je previse dugacak i dosta nejasan (nisam citao knjigu ali sam gledao sa ljudima koji jesu). Imam utisak da su od price u kojoj je najvaznija ta igra sa simbolima i otkrivanje tajni u porukama/tekstovima pokusali da naprave triler sa jurnjavom i pucanjem (a to je za celu pricu totalno nebitno). Ovi koji su citali knjigu kazu da je u knjizi to lepo opisano i oni su mnogo lakse ispratili film (mada kazu da su totalno drugacije zamisljali Sofi i Sajlesa/Albina ili kako mu je vec ime). Ima dosta nebuloza u samom filmu npr. scena u kojoj slecu avionom u London i vide kako policija stize bas da ih pokupi. Ko kod je leteo avionom zna da kad sleces ne vidis ko se vozi u kolima koja dolaze na aerodrom (narocito ako je oko puta drvored...). Prevod je katastrofalan (Henks kaze jasno i glasno OKEJ a prevod kaze JOK!) i ako za trenutak ispustis paznju (tipa trepnes dvaput) pobegne ti pola filma. Ovo drugo nije greska prevodioca vec posledica potrebe da se "ubrza" film tj. da vestacki (i sto je jos gore NEPOTREBNO) naprave saspens. Ako bi trebalo da dam neku preporuku to bi ipak bilo tipa: Sacekajte divx - ne vredi tih para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted May 20, 2006 Report Share Posted May 20, 2006 (edited) Sad se vratih sa projekcije... Pomeshani utisci... Kad sam izashao iz bioskopa posle filma imao sam loshije mishljenje o njemu nego sad posle sat, dva... Film ima svojih uspona i padova...neke scene tipa istorijski dogadjaji, secanja (jedno od tih je definitivno po meni jedna on najbolje odradjenih scena u filmu) su odradjene do jaja...dok neke druge scene, pre svega vezane za bekstva protagonista iz razlichitih situacija, kao i kljuchna scena u filmu, odradjene su prilichno loshe, chak i tragi-komichno. Izbor glavnih glumaca definitivno nije bio dobar...ni Henks ni Tatu nisu na mene ostavili dobar utisak...ali zato je Pol Betani (tumachi Sajlasa) odglumeo maestralno...pun pogodak...sad kad premotavam film u glavi njegov lik mi se urezao u mozak. Sve u svemu, josh je rano da dajem konachan sud...moracu da ga pogledam sigurno josh jednom i da sachekam da se slegnu utisci. Edited May 20, 2006 by OrthodoX Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts