Jump to content

Don't hate the player, hate the game.

Recommended Posts

1. Da li ste ikad prevarili devojku/decka i zasto? da, zato sto je bila savrsena prilika, za koju bi mi bilo zao da sam je propustila...ali odma' kad sam se vratila sa mora raskinula sam sa deckom kog sam prevarila : ))

2. Da li to sada radite? ne

3. Da li ste bili prevareni? kolko ja znam, ne

4. Da li smatrate da je poljubac prevara? naravno

5. Da li smatrate da je pusenje prevara (kad dobijas - nema zicera bolesnici:)? da

6. Prevara u stanju poremecene svesti? da

7. Vi kao uspesan covek, 55 godina, 25 godina braka, dvoje odrasle dece. Bracni sex davno niste osetili, niti vam se vise dize na zenu. Prevara sa zgodnom sekretaricom od 20 i nesto... DA ili NE? hmm...ja cu preskociti ovo pitanje

8. Da li biste oprostili prevaru? nema sanse

I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

QUOTE(XyHTeP @ May 1 2006, 14:16)

1. Da li ste ikad prevarili devojku/decka i zasto? ne

3. Da li ste bili prevareni? ne

4. Da li smatrate da je poljubac prevara? ciji? Ako poljubi drugaricu nije :p

5. Da li smatrate da je pusenje prevara (kad dobijas - nema zicera bolesnici:)? ahhahah

6. Prevara u stanju poremecene svesti? wtf?

7. Vi kao uspesan covek, 55 godina, 25 godina braka, dvoje odrasle dece. Bracni sex davno niste osetili, niti vam se vise dize na zenu. Prevara sa zgodnom sekretaricom od 20 i nesto... DA ili NE? ne

8. Da li biste oprostili prevaru? ne

al pitanja su ono... nije prevara ako ne udje :p prevaru nema sta da prastam, u trenutku kad saznam to znaci da vise nisam sa tom devojkom i gotovo... a nema ni da se jedim o

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

jbt ovde niko ne vara svoje ribe namerno.

Kako ste svi fini u 3 pm :)

1. Da li ste ikad prevarili devojku/decka i zasto? da naravno, doshlo mi da imam par u isto vreme, sasvim normalna stvar kod mene...

2. Da li to sada radite? aham :)

3. Da li ste bili prevareni? naravno, za 3 puta za koje znam, i naravno za sve one za koje sumnjam...

4. Da li smatrate da je poljubac prevara? Jep.

5. Da li smatrate da je pusenje prevara (kad dobijas - nema zicera bolesnici:)? Jep.

6. Prevara u stanju poremecene svesti? Mislish kad si pijan ? NARAVNO :)

7. Vi kao uspesan covek, 55 godina, 25 godina braka, dvoje odrasle dece. Bracni sex davno niste osetili, niti vam se vise dize na zenu. Prevara sa zgodnom sekretaricom od 20 i nesto... DA ili NE? OOO DAAA

8. Da li biste oprostili prevaru? Ako joj je stvarno zao i meni je stalo do nje, oprostio bih. Ali nikad ne bih zaboravio. Sve se placa, sve se vraca....

1. Da li ste ikad prevarili devojku/decka i zasto? ne

3. Da li ste bili prevareni? ne jer poljubac ne smatram prevarom....

4. Da li smatrate da je poljubac prevara? ne

5. Da li smatrate da je pusenje prevara (kad dobijas - nema zicera bolesnici:)?da

6. Prevara u stanju poremecene svesti? zavisi....

7. Vi kao uspesan covek, 55 godina, 25 godina braka, dvoje odrasle dece. Bracni sex davno niste osetili, niti vam se vise dize na zenu. Prevara sa zgodnom sekretaricom od 20 i nesto... DA ili NE? da

8. Da li biste oprostili prevaru? zavisi od situacije i osobe....

1. Da li ste ikad prevarili devojku/decka i zasto? da vidi pod 6

3. Da li ste bili prevareni? tehnicki da, raskinula sa mnom jedna bivsa da bi mogla da bude sa drugim

4. Da li smatrate da je poljubac prevara?odatle sve krece ...

5. Da li smatrate da je pusenje prevara (kad dobijas - nema zicera bolesnici:)?sex je sex

6. Prevara u stanju poremecene svesti?nadam se ne vise

7. Vi kao uspesan covek, 55 godina, 25 godina braka, dvoje odrasle dece. Bracni sex davno niste osetili, niti vam se vise dize na zenu. Prevara sa zgodnom sekretaricom od 20 i nesto... DA ili NE?bolelo bi me qrac da imam sekretaricu od 20 dina, imao bi neku debelu koja obavlja posao

8. Da li biste oprostili prevaru?da, ne bih zaboravio, raskinuo bi kasnije najverovatnije, jer ne bi mogao da gledam osobu...

Never underestimate the power of human stupidity. Robert A. Heinlein

God is subtle but he is not malicious. Albert Einstein

1. не

2. не

3. не

4. не

5. хммммм не

6. не, што не значи да се то не би десило

7. највероватније да - службени пут у Мајами...

8. зависи, али и да и не

по мени је превара у корену на емотивној бази, физички аспект је последица. ако више "нема флуида" остало је небитно. емотивну превару никад не бих опростио, физичку бих, уколико је била последица привремене слабости и уколико бих био сигуран да се неће поновити.

такође, за сваку превару је и преварени део проблема.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Imam jedan uredjaj koji odredjuje nivo prevare i da li je to prevara u sustini. Takodje odredjuje nivo razvoja veze, njenu uspesnost u sadasnjosti i predvidjanje mogucih ishoda u buducnosti. Svi zainteresovani mogu da me pozovu na 222333777888.

Shifra: Donja pipa

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

pa ovaj... zashto bih varao nekoga ako sam srecan ? chim vishe nije to to, veza se prekida... zashto povrediti nekoga ili zashto biti povredjen :)

Ne, da se razumemo, i ja sam za te fore, nisam ni ja varao ribu jednu s' kojom sam bio godinu ipo dana.

Al' sad realno ne nalazim nikakve za koje cu da se vezem tako da me bole patka, znam da i one mene varaju :)

Da su one malo vise zainteresovane za nashu vezu ne bi ih varao, ozbiljno, ne bi imao nekog povoda. Ovako kad je vidim da je totalno zabole, a ja se tol'ko trudim, nesto nemam elana da nastavim dalju saradnju.

Ne, da se razumemo, i ja sam za te fore, nisam ni ja varao ribu jednu s' kojom sam bio godinu ipo dana.

Al' sad realno ne nalazim nikakve za koje cu da se vezem tako da me bole patka, znam da i one mene varaju :)

Da su one malo vise zainteresovane za nashu vezu ne bi ih varao, ozbiljno, ne bi imao nekog povoda. Ovako kad je vidim da je totalno zabole, a ja se tol'ko trudim, nesto nemam elana da nastavim dalju saradnju.

Ajde sada reci o ovom opshirnije chika doci [:D]

Ko ti dira lego kockice? [:o)]

А в чем сила, брат?

• 1 month later...

1. Da li ste ikad prevarili devojku/decka i zasto? - Da, bez razloga. Digla se paja valjda...

2. Da li to sada radite? - Ne

3. Da li ste bili prevareni? - Nisam bas

4. Da li smatrate da je poljubac prevara? - U principu ne

5. Da li smatrate da je pusenje prevara (kad dobijas - nema zicera bolesnici:)? - Moglo bi se reci da jeste

6. Prevara u stanju poremecene svesti? - Pijan, drogiran nebitno - jeste prevara

7. Vi kao uspesan covek, 55 godina, 25 godina braka, dvoje odrasle dece. Bracni sex davno niste osetili, niti vam se vise dize na zenu. Prevara sa zgodnom sekretaricom od 20 i nesto... DA ili NE? - Nije tako lako... Aj, NE :)

8. Da li biste oprostili prevaru? - Tesko, ali ako sam kriv verovatno

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

Znaci...

1. Da li ste ikad prevarili devojku/decka i zasto?

- ne

2. Da li to sada radite?

- ne

3. Da li ste bili prevareni?

- jednom (bar mislim da je bilo samo jednom)

4. Da li smatrate da je poljubac prevara?

- mhm

5. Da li smatrate da je pusenje prevara (kad dobijas - nema zicera bolesnici:)?

- mhm

6. Prevara u stanju poremecene svesti?

- no can do. ako je volim trezan, pijan cu jos vise, zato sto pijan radi/govori ono sto trezan misli. (posto radim samo alkohol [:D])

7. Vi kao uspesan covek, 55 godina, 25 godina braka, dvoje odrasle dece. Bracni sex davno niste osetili, niti vam se vise dize na zenu. Prevara sa zgodnom sekretaricom od 20 i nesto... DA ili NE?

- ne znam.. sad kazem ne, mada.. posle tolko nejebice, a i ako je sekretarica dooobra... ne znam.. ne dajem odgovor.

8. Da li biste oprostili prevaru?

- ne, sirovo i surovo

[:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

1. Da li ste ikad prevarili devojku/decka i zasto? da, slucajno:)

3. Da li ste bili prevareni? ne znam

4. Da li smatrate da je poljubac prevara? da:)

5. Da li smatrate da je pusenje prevara da

6. Prevara u stanju poremecene svesti? narocito:)

7. Vi kao uspesan covek, 55 godina, 25 godina braka, dvoje odrasle dece. Bracni sex davno niste osetili, niti vam se vise dize na zenu. Prevara sa zgodnom sekretaricom od 20 i nesto... DA ili NE? trudio bih se da NE

8. Da li biste oprostili prevaru? ne:)

edesi.org :)