Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma 3.50 prosek je najlakse nabaciti, koliko god ti ocena falilo mozes ga navuci, kad ides od profesora do profesora i kao "a profesoreeee pa treba mi za vrlo dobaaaaar, pa nemojte biti takvi"

i od proseka 3.0 nabudzim 3.50

eh ta srednja skola :)

ali najsmesnija scena iz srednje je bila kad mi je u cetvrtog godini profesorica iz hemije zakljucila keca na kraju, a mesec dana ranije dosao je novi direktor na celo gimnazije, koji je inace moj bivsi profesor saksofona.

samo sam otisao do njega i on me pita "kako si igore" "pa ne bas dobro" "sto?" "pa zakljucila mi je ta i ta keca iz hemije" , "oces da se kladis da nije?" :)))

i dolazi profesorica u razred posle deset minuta crvena kao bulka besna kao ris i pocne da se dere "IGORE! NEMAS ZNANJA ZA DVA, NEMAS OCENE ZA DVA, imas dva" hahahhahah kako sam umro od smeha :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

igrao basket. po mom Y! Widgetu cheka nas kisovit dan... aj u qrac...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

koliko god ti ocena falilo mozes ga navuci, kad ides od profesora do profesora i kao "a profesoreeee pa treba mi za vrlo dobaaaaar, pa nemojte biti takvi"

oćeš da kažeš da si bio čepulja u srednjoj?

ne znam u kakvu si srednju išao ali to ne rade ni oni najgori štreberi

brate nikad nisam bio chepulja ali sam uvek izvlacio vrlo dobar prosek, bio sam ocajan djak, nikad nisam nista ucio, i jednostavno na kraju godine, odes kod profesora i lepo ga pitas da ti da ocenu ili dve vise za vrlo dobar, svi ce ti dati, naravno ides na nebitne predmete tipa muzicko, likovno, istorija, geografija, psihologija, filozofija i slicno, sigurno ne bi pitao profesore iz fizike hemije matematike i sl. mada opet njih sam molio za dvojku na kraju godine :)

jebao me prirodno matematicki smer :)

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ma 3.50 prosek je najlakse nabaciti, koliko god ti ocena falilo mozes ga navuci, kad ides od profesora do profesora i kao "a profesoreeee pa treba mi za vrlo dobaaaaar, pa nemojte biti takvi"

ali najsmesnija scena iz srednje je bila kad mi je u cetvrtog godini profesorica iz hemije zakljucila keca na kraju, a mesec dana ranije dosao je novi direktor na celo gimnazije, koji je inace moj bivsi profesor saksofona.

samo sam otisao do njega i on me pita "kako si igore" "pa ne bas dobro" "sto?" "pa zakljucila mi je ta i ta keca iz hemije" , "oces da se kladis da nije?" :)))

i dolazi profesorica u razred posle deset minuta crvena kao bulka besna kao ris i pocne da se dere "IGORE! NEMAS ZNANJA ZA DVA, NEMAS OCENE ZA DVA, imas dva" hahahhahah kako sam umro od smeha :)

da dovrshim tvoju poslednju rechenicu:

eh ta srednja shkola u Sremskoj Mitrovici.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

dobro margi zasto ocesh tim "nisam dobar na rechima, al sam nashao simpa slichicu, vidi sto sam duhovit" ljudima da oduzmesh to malo zadovoljstvo na tako opresivan nachin? samo iskljuchi signe i avatare...

po svemu sudetji vetj jeste...

a jbt.. bash neshto smoren dan :D

inache.. nisam ni imao vikend.. radio sve vreme.. ko dragstor jbT! uzhas... jedva chekam da dodjem kutji i... i... i.... ovaj... onda da radim... smor... odo da se opet obesim u tjoshku.. :D

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

lego il zaspo oko 8-9 mislim da sam ostavio upaljen komp i da mi slao neko neke poruke al zaboravih ko i shta ... i odkuntao sam do nekih 5 sexxxxxxx [:D] malo pre faksa otitjitju do teretane na zgibove i propadanja... pa onda faks i onda ko zna...

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

da, a godine padaju samo oni sa visokim moralnim shvatanjima koji iz takvih pobuda nece da rade takve stvari ... [:D]

Godina u srednjoj skoli moze da se padne samo ako:

1. Se ne prisustvuje casovima

2. Ogroman konflikt sa profesorom

@Topik

Evo me na poslu, na kome, najverovatnije, necu ostati jos dugo. Zivot me samo baca sa obale na obalu.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Zdravo,

ja sam Lexov jubilarni 4k post.

Kako sam svestan da nisam tako napredan kao postovi nekih drugih koji zavredjuju zasebne topice, odluchio sam da se pojavim ovde.

U meni netjete natji nishta korisno, osim chudne fascinacije okruglim brojem.

A sada idem da bi se napravio prostor i za mr. 4001.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

vratio se iz shkole.

sutra neki pregledi za vojsku, regrutacija ili tako nesto... kazu da je to ultra smor. tako da cu morati da kupim nekoliko novina... da se razonodim :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

bio do teretane, znachi ubio sam ovaj triceps... moratju vishe zgibova da radim, i alo da iskuliram propadanja... mada moram retji da sam se lepo iscimao i josh neka plavuchica mi dodavala x2 na vezhbe... kao krenem da radim i josh puta 2 [:D]

sad da se istushiram pa polako da se spremam za faks... lep dan btw:)

mozda sledetje nedelje na plazhu :D

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

hajli > nja nja nja nja nja

bjeli > godine padaju mentoli koje mrzi da uci poslednjih mesec dana da bi svoje bede ocene popravili na ne toliko bedne

topic > bio na sisanju, sad blejim pa na voz da pobegnem iz ovog poganog sela

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...