ZerBah Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ponekad se pitam kada vi ljudi spavate?!? Bio kod kuce, spavao, ustao, odveo zenu do klinca, doshao na posao, za 2 sata idem da vidim klinca, pa kuci, pa da pokupim zenu iz bolnice, pa na spavanje. Same shit different day. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ssdd .. radim... jbt... subota a ja radim.... YAAAAARGHHHH!!! Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Aj ne kukaj, ti će Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 za zdravlje svog indexa ;oP ustao posle devet prvi put u posednjih 14 dana i mnogo sam hepi zbog toga zheleo bih da ishejtujem masivno retose koji su obarali forum sinotj jer ko sto sataor reche zheleli smo malo janipi da troujemo forum ali ajvar...it was not meant to be... sad malo heroji, pa napolje u nabavku+placanje nekih rachuna pa heroji pa kopla pa heroji pa napolje pa nesto pa heroji pa nesto nesto pa heroji... ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 zheleo bih da ishejtujem masivno retose koji su obarali forum sinotj jer ko sto sataor reche zheleli smo malo janipi da troujemo forum ali ajvar...it was not meant to be... a nije radio citavih 15 minuta od trenutka kada ste dosli kutji ;) Ust'o, malo cekir'o sta i kako, moram da gledam neke silne pdfove, al' poredu toga treba da odem do bulevara nesto, da krenem da se pakujem i tako ... e da, i da napisem jedan tekst. Al' kapiram da mi za to nece trebati vise od sat vremena, samo da nadjem tih sat vremena negde u toku dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ponekad se pitam kada vi ljudi spavate?!? ← al stvarno,ustanem ujutru a ono dve strane postova napravljenih oko 3-4 ujutru :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Lucky,kolko sam ukapirao AyS je bio h4x i h4x0rz?i onako neshvacen i posto je otvorio topic,resio je da se osveti svim zlim ljudima ovog foruma.meni pokupio pass... a za one koji nisu primetili,sinoc je rur bio uhakovan od nikog drugog,do h4x0rza! salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 U kom delu je tu ays :) Rur je oborio neki pubertetlija, koji jelte nema pametnija posla nego da obara forume koji se lako vrate sa backup-om :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 malopre sam gledala "osmozu dzonsa" :) mnogo mi se svideo crtani :) sad cu da idem da nahranim cudovista , pa moram nesto i da sredim po gajbi jer mi je keva u selu :P inace,sinotj je bilo aaaaa ! ! ! :)) extra ! onaj so sabi izlazio dva puta na bis i mislili smo da necemo preziveti ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 malopre sam gledala "osmozu dzonsa" :) mnogo mi se svideo crtani :) ← crtani je blesav samo tako:)...btw, bio jutros do fizijatra, ledja me jebu nesto moram da vezbam...i da ne visim za kompom ovoliko...mozda odem na neki basket popodne...a sad cu da se bacim na gledanje nekih filmova:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 srbo kad dovlacis djecharca gajbi? u porodilistu je vec dve nedelje :) ← Iskreno da ti kazem ne znam - vec 2,5 nedelje je u bolnici. Zashto i kako me mrzi sada da pishem. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 nadam se srbo da tje sve biti ok... zapravo, znam to ;) krule.. jel mozhe sutra ona odgodjenija da se zbiju? e lep je dan napolju danas.. bash je neshto prijatno.. mislim da tju fino proshetati posle posla... jako mi krivo shto nisam bijo jucheras no eto... hebiga... kontuzujem se uvek od davanja plazme uveche... i ne mogu si pomotji... Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 bilo kad sutra.. samo se vi izdogovarajte... medonija i ja mozhemo anytime... vi ste ta kritichna grupa koja tje neshto da zakaki... :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ustao sam posle samo 4h spavanja dok mi jezik josh bridi od guarane .. jebena gua previshe sam je sabio sinoc dehidrirala me je totalno. rhh je bio vrh sa sve shkodrom na kolenima i boleta koji je pravi pjanac samo se non stop stidi da se otkljucha :))). posle akcija do barutane sa sve onom votkom ne_ponovilo_se i mega ufur unutra \o/ a unutra 5000 ljudi al srecom nije dugo bila guzva, zika extra za na moje iznanadjenje ostadosmo mislim do 5:30 ona barutana je prosto savrshena da dochekash jutro. sve bi bilo kul da me na kraju deki nije isfleshirao sa prichom .. prichom koju posle 30 min nisam mogao da izbacim iz glave dok smo otishli kod shisha da hasnemo. vrh veche, samo ne znam kad cu danas josh da spavam a imam neku zurku vecheras bssshhh • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Danas treba da kupim ortaku za rodj Djanijev kompakt cd, onda palim za Kotez da dovrshim josh par radova i neshto nashtrebam, pa onda kod ortaka na rodj. Zadnjih sat vremena sam se zezao sa ovim radom: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 a to je kao neka fora, uradiš pola pa preslikaš u negativu? ccc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 (edited) Nope preklopim taj tapet na pola pa ga iseckam, probao sam sa negativom al smara :) Edited May 13, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Ovo je avatar , al' cui da ga stavim kad me ovaj smori... :) ← tesko da ces da ga stavis, malo je preko 100kb ;pp ssdd .. radim... jbt... subota a ja radim.... YAAAAARGHHHH!!! ← ja radim svake subote, ne whineuj ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 moraću da obrišem gishketov kontakt sa icq liste, ko god da se kači je ili totalno tupav ili ima vrlo bolestan smisao za humor :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 moraću da obri Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 lep dan danas,a ja kuci sedim,i sta bi drugo nego da ucim.ali nece ni to jos dugo:):D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Spremam trbuh za kafanu do jutra :) Jipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ista pricha, razmishljam vec 2 nedelje o tome, i nekako mi sick da cimnem lika da vidim ko i zashto to radi... ← ja sam iscimao lika, ili koga god vec jedno 5 puta, niko ne odgovara. Mislim da je to neka game server mashina, gde se jednostavno icq i msn pale automatski.. barem se nadam da je tako. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ajooooj e sinoc je bilo... nego... uh... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ja sam iscimao lika, ili koga god vec jedno 5 puta, niko ne odgovara. Mislim da je to neka game server mashina, gde se jednostavno icq i msn pale automatski.. barem se nadam da je tako. ← i ja se svaki put isfleshujem,... :/ sad se probudio :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts