Formica Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 ubio se od gledanja dbz-a... ne mogu vise, muka mi je pri pomisli na crtane filmove... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 (edited) Da li treba da se shutnem u glavu kad vec drugi put skidam neuspelo epizodu prizn brejka [prvi put je bila shifrovana zip arhiva, a drugi put mi je umro torent na 99.2%] ? edit: Inache probah vecheras prvi put freeclimbing i extra je :) Edited May 4, 2006 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 bio na partiji jamba... ispusi svetski.. sad sedim, i ponosno drzim poslednji maiden dvd "Death On The Road" (naravno piratski ;]), i razmisljam kako da odgledam kad nemam dvd citac :P nista, sutra mi ne gine kucanje kod komsinice, da je iscimam da ustekam hdd kod nje, pa da prebacim :) taman cu da izvucem kafu ;] a sad malo ircanja, skidanja patcha za nwn, pa onda palim offline, i igram nwn do zore btw, odlepio sam, imam barbariana, u poslednjem sam chapteru, a tek sam 15 nivo... :\ necu ga maxovati do kraja igre :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 -si_de.. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 @offtopic chizra da li si ti mozda danas bio kod picerije trg...za nekim ortacima ??? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 opet bio na jebenoj doti...posle se napili...zasu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 dota zhivote unishtava :)) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Jedem sarmice od zelja sa kiselim mlekom. Nema nista lepse nego jak dorucak :) Onda pratim babu u banju, pa cemo da vidimo sta i kako dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Danas imamo neki kros pa nemam prva 2 chasa.... Od nedelje shtrebanje....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 cao svima :) moj prvi post :) ← PA JAO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 bio do Vojnog odseka, one tamo nedelje idem na preglede... Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Posle veoma vidokoumnom group chata na MSN-u. Spremam se za fax koji bi trebao da mi traje taman do rhh-a. I posle me tamo pitaju sto igras ko drogitan a ja pre toga bio 7 sati na fax-u............................. \ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 da da.. kad smo vetj kod dote... jel ima rhh vecheras? :D ja na poslu... ssdd... pale su mi neke pretnje za otkazom... ja ih samo wftpwnovao i .. uostalom boli me ... shta god.. :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Probudio se u 7 pa onda dzonjao do 9 pa shatro chitao neshto histeriju i digoh se u 11. Kako cu lepo da dobijem asa o5. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 dota zhivote unishtava :)) ← true, true:)...evo probudio se pre pola sata i to zato sto mi je zvonio fon...uzas...a hteo sam da idem na trcanje jutros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 smrdim na poslu i razmisljam dal da idem po gradu da jurim neki gotivan kachket ili da se ne nerviram i da naruchim neki gotivan shto sam video na netu ... OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 smrdim na poslu i razmisljam dal da idem po gradu da jurim neki gotivan kachket ili da se ne nerviram i da naruchim neki gotivan shto sam video na netu ... ← a?? zaposlio si se?! ... wtf.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 oO - mohi radi....? Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 ubih se shaljuci rachune... doshlo wreme za naplatu, pa mora da se radi na veliko... ali, bolje i tako negro da se bleji... inachke, uzivam kad je ovako lepo vreme... jedva chekam da stignem kuci da zapalim u shetnju sa detetom... :o))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 jedva chekam pola tri pa da zapalim u dgra po devojche svoje malo da proshetamo vamo tamo... posle ubijem vreme pa neki irc miting... pa posle mozhda after rhh... mada... verovatno tje irc miting da potraje... tako da ne :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 smrdim na poslu i razmisljam dal da idem po gradu da jurim neki gotivan kachket ili da se ne nerviram i da naruchim neki gotivan shto sam video na netu ... ← Kakav ti to posao radish kad si 24/7 na rur-u? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 mislim da ovde jednostavno treba zatvoriti topic i otvoriti naredni sa temom prichajte :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 mislim da ovde jednostavno treba zatvoriti topic i otvoriti naredni sa temom prichajte :D a ne, do toga nece doci jos najmanje 70 strana ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 Posle veoma vidokoumnom group chata na MSN-u. ← Tekstove ovog Statora treba davati deci na casovima srpskog na temu "Sta je pisac hteo da kaze?" Lep dan danas, nekako mi opusteniji od jucerasnjeg, ali je to uglavnom samo zato sto vesto izbegavam neke obaveze Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 5, 2006 Report Share Posted May 5, 2006 pichio malo doticu, sad se spremam za faks, ono okrenem se ka prozoru kad ono provala oblaka... lele/.. :/ ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts